Αβραάμ Λίνκολν και Μητσοτάκης

Must Read

Τώρα που πλησιάζουν εκλογές, ας θυμηθούμε μερικά περιστατικά. «Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό».

Μπορεί να το είπε ο Αβραάμ Λίνκολν, αλλά το εφαρμόζει απολύτως ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος ξεγελά τους παραδοσιακούς και ακραιφνείς δεξιούς οπαδούς της Ν.Δ. όλο τον καιρό. Και το κακό είναι ότι αυτοί τον ανέχονται.

Προσπαθώντας να παρουσιάσει ένα κεντροτρεχαγύρευε προφίλ, έχει στραγγαλίσει όλη τη δεξιά ιδεολογία της Ν.Δ. Oπως τότε, στην περίφημη διυπουργική σύσκεψη, στην οποία αποφάσισε όλα εκείνα τα ευτράπελα για την κηδεία του Κωνσταντίνου επειδή φοβήθηκε την αντίδραση του… ΣΥΡΙΖΑ και του ΜέΡΑ25.

Αλήθεια, διατυπώθηκαν αντίθετες απόψεις στη σύσκεψη εκείνη; Και οι βουλευτές; Όπως πάντα δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα προσμένουν, ίσως, κάποιο θάμα! Μούγκα στη στρούγκα. Ας το θυμηθούν οι ψηφοφόροι της Ν.Δ.

Οπως τότε, με το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που μπορούσε να πάει όποιος ήθελε, αλλά ήταν παρών και ο… Δαράκης από την «Κόρη μου τη σοσιαλίστρια» με το μπλοκάκι του.

Μου άρεσε και ο τέως εκπρόσωπος κ. Οικονόμου: «Αντιμετωπίζουμε χωρίς κομπλεξισμούς και δυσκολίες ζητήματα που άπτονται της Ιστορίας». Αμ, δεν το είδαμε; 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έριξε το Tesla σε γκρεμό 80 μέτρων με την οικογένεια του μέσα!

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στις ΗΠΑ, με έναν γιατρό από την Καλιφόρνια να ρίχνει σε γκρεμό...

More Articles Like This