Ταύρος μόνος σε λεζάντα…

Must Read

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης έδωσε συνέντευξη στην ηλεκτρονική έκδοση του δωρεάν διανεμόμενου εντύπου «Lifo» (https://mikropragmata.lifo.gr/zoi/renos-charalampidis-i-emploki-me-tin-politiki-telika-me-dikaiose/) με αφορμή το ανέβασμα της παράστασης «Ολιβερ Τουίστ» (έργο του Ντίκενς).

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Τμήμα της συνέντευξης αφιερώθηκε στην πολιτική, όπως φανερώνει και ο αρχικός τίτλος της: «Η εμπλοκή με την πολιτική τελικά με δικαίωσε» (φωτό 1). Ο Ρένος Χαραλαμπίδης δεν πρωτοτυπεί μόνο ως ηθοποιός και σκηνοθέτης, αλλά και ως ψηφοφόρος: Είναι από τους ελάχιστους σε αριθμό καλλιτέχνες που δεν είναι αριστερός. Επιλέγει Κεντροδεξιά και τολμά να το δηλώνει κιόλας!

Στη συνέντευξή του στο έντυπο «Lifo» σχολίασε καυστικά: «Αλλά σήμερα που ούτε ο Κραουνάκης δεν υπερασπίζεται τον ΣΥΡΙΖΑ και η Μποφίλιου που είχε ανακοινώσει ότι είναι έτοιμη να πάρει τα άρματα και να βγει στο αντάρτικο βγήκε τελικά σε κεντρικές νυχτερινές πίστες, αποφάσισα να περιμαζέψω εκείνο το “Ν” που έβγαλε ο Βαρουφάκης από το “Γιάνης” και να το βάλω στο όνομά μου. Από εδώ και στο εξής “Ρέννος”, παρακαλώ». Έτι δε, για την αποκοτιά του να εκθέτει σε κοινή θέα τις άβολες για το αριστερό κατεστημένο πολιτικές θέσεις του, είπε: «Προτιμώ να με ποδοπατάει ο ταύρος στην αρένα παρά να είμαι θεατής στην κερκίδα».

Η συνέντευξη αυτή λίγο κράτησε ολόκληρη. «Στένεψε». Ο τίτλος άλλαξε και «αποβουτυρώθηκε» από την πολιτική αιχμή του (φωτό 2). Έγινε πιο ουδέτερος: «Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μιλά με αφορμή τον θεατρικό Ολιβερ Τουίστ στον οποίο πρωταγωνιστεί». Το χωρίο με τον Κραουνάκη και την Μποφίλιου εξηφανίσθη και οι φίλοι του Ρέννου με τα δύο «ν» σκέφτονται να ζητήσουν από την Αγγελική Νικολούλη να ψάξει να βρει τα χαμένα αποσπάσματα. Από τα «πικάντικα» σχόλια του Ρένου Χαραλαμπίδη έμεινε μόνο αυτό με τον ταύρο («Προτιμώ να με ποδοπατάει ο ταύρος στην αρένα παρά να είμαι θεατής στην κερκίδα»), ξεκρέμαστο από τις υπόλοιπες φράσεις, κάτω από φωτογραφία του ηθοποιού – σκηνοθέτη. Κι όλοι εμείς αναρωτιόμαστε τι κάνει μοναχούλης ένας ταύρος κάτω από μια φωτογραφία δίχως να ’χει συντροφιά του τις άλλες, τις φωνακλάδικες πολιτικές και ιδεολογικές λέξεις…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των άλλων, αναρωτηθείτε μήπως είναι δίκαιες. Κάντε κάτι όμορφο και καλό...

More Articles Like This