Στο Βερολίνο υπάρχουν δικαστές

Must Read

Να μην ξανακούσω ότι στην Ελλάδα όλα είναι μπάχαλο. Αν κάτι δουλεύει σαν καλοκουρδισμένο ελβετικό ρολόι, αυτό είναι η Δικαιοσύνη και να μην ακούω βλακείες και βλέπω πονηρά κλεισίματα ματιών.

Θυμόμαστε με τη δίκη της Χρυσής Αυγής; Ακριβώς την μέρα και την ώρα που είχε ανακοινωθεί από καιρό βγήκε η απόφαση. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία στον… λαό να προετοιμαστεί και εν μέσω πανδημίας να συγκεντρωθεί και να πανηγυρίσει.

Τώρα πάλι, την Τρίτη στις 8 το βράδυ η απόφαση για τον Κασιδιάρη, έλεγαν οι ανακοινώσεις. Οπερ και εγένετο. Θα ήθελα μάλιστα η ανακοίνωση να συνοδεύεται με μουσική υπόκρουση το «Bella Ciao» και το «Παιδιά, σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους», αλλά θα με πουν ακραίο.

Τώρα αν σας πω ότι η απόφαση με αιφνιδίασε, θα σας γελάσω και ξέρετε ότι δεν το θέλω. Εκείνο που θέλω είναι να αφήσετε τις γκρίνιες και τους ψιθύρους. «Στο Βερολίνο υπάρχουν δικαστές» είχε πει ο αγαθός μυλωνάς στον βασιλιά, που διέταξε να σταματήσει να δουλεύει ο μύλος του τα μεσημέρια για να μπορεί να κοιμηθεί.

Εμείς εδώ οι μαύροι τι να πούμε, που το Βερολίνο κείται μακράν; Σκάσε και ψήφισε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χειροπέδες σε 41χρονο ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ – Βρέθηκαν στην κατοχή του 3.290 δυναμιτάκια

Συνελήφθη το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου ένας 41χρονος ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ στην Ιεράπετρα καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν 3.290...

More Articles Like This