Να τους βάζουν να τα γλείφουν

Βιώνουμε τη μεταπολιτευτική αφασία, την κατάλυση κάθε έννοιας πειθαρχίας στην Παιδεία αλλά και ευνομίας στους δρόμους, διότι η αριστερίλα βήμα βήμα καθαιρεί αξίες συστατικές του Ελληνικού Τρόπου

Must Read

Η υπόθεση στη Θεσσαλονίκη με τους δύο ματσουλαραίους που τους κυνηγούσαν σαν κεραμιδόγατους, από ταράτσα σε ταράτσα, και κατηγορούνται για εμπρησμό και μερικές ακόμη σελίδες του Ποινικού Κώδικα, όπως και με το παιδί που λιντσάρισε μια αγέλη ανήλικων αλητών στην Καλαμάτα έχουν ενδιαφέρον. Αναδεικνύονται ζητήματα της δυστοπίας που έχει φτιάξει η μεταπολιτευτική αφασία, η κατάλυση κάθε έννοιας πειθαρχίας στην Παιδεία αλλά και ευνομίας στους δρόμους, διότι η αριστερίλα βήμα βήμα καθαιρεί αξίες συστατικές του Ελληνικού Τρόπου.

Έχουμε υπάρξει πολύ φτωχότερη, με γειτονιές γεμάτες χωματόδρομους, σχολεία με κακές συνθήκες και παιδιά στοιβαγμένα. Ποτέ, όμως, σε αυτήν τη φτωχότερη Ελλάδα δεν υπήρχε τέτοια έλλειψη σεβασμού στη δημόσια και ιδιωτική περιουσία, στους ήρωές μας, στα μνημεία τους, στο υστέρημα του Ελληνα φορολογουμένου. Ποτέ άλλοτε δεν υπήρξε τέτοια έλλειψη σεβασμού στους συνανθρώπους, στους δασκάλους, στους συμμαθητές, στους μεγαλυτέρους.

Η αριστερίλα μάχεται τις ελληνικές αξίες, τον πατριωτισμό, την ευπρέπεια, την καλλιέπεια και έφερε στη θέση τους αυτά που είναι τα αληθινά προικιά της: το μίσος, ο κοινωνικός φθόνος, η βαρβαρότητα της τυφλής βίας, η ασέβεια και ενεργητική εχθρότητα προς τους θεσμούς και τα όργανα του κράτους. Πληρώνουμε τον αφελληνισμό της Παιδείας από τους Αποστόλους του Μαρασμού, έγκλημα που συντελέστηκε με την ανοχή της ενοχικής και ψοφοδεούς «κεντροδεξιάς», με κατάλυση της κοινής λογικής, της στοιχειώδους για κάθε πολιτισμένο και σοβαρό κράτος υπακοής στους νόμους, που πρέπει να ενσταλάζεται παιδιόθεν.

Γενίτσαροι, με βιβλία που έγραψαν γενίτσαροι, πληρωμένοι από τους φόρους μας, αναθρέφουν γενίτσαρους, που λιντσάρουν ανθρώπους και μετατρέπουν το αστικό τοπίο σε σκηνικό Mad Max. Κάποιοι θα πουν πως τα graffiti είναι τέχνη. Πιθανώς κάποια, σπανίως. Δείτε, π.χ., τις υπέροχες τοιχογραφίες στην οδό Πειραιώς. Oμως η συντριπτική πλειονότητα από τις μουτζούρες και τις ακατάληπτες καλικαντζούρες σε τοίχους δημόσιων κτιρίων, σπιτιών, μνημείων είναι απλά σκουπίδια. Οι σύγχρονοι βάρβαροι εσωτερικού μαρκάρουν τις περιοχές τους σαν αγρίμια και κάνουν τα μάτια μας να πονάνε.

Ξεκινήστε απλά μια βόλτα με αυτοκίνητο από τα Πατήσια ως το Σύνταγμα, μέσω Σταδίου. Μαυρίλα, ιερογλυφικά μιας γλώσσας που μουγκρίζει σαν Νεάντερταλ, κουρέλια μιας αισθητικής χωματερής. Στην τελική, εκτός από όλα αυτά, είναι ποινικά αδικήματα.

Απρόκλητη φθορά δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Την πρώτη φορά που θα τους πιάσουν πρέπει να τιμωρούνται, να αποζημιώνουν τον πολίτη ή το κράτος και να πληρώνουν και πρόστιμο ισόποσο της φθοράς, με άμεσο καταλογισμό, και να μαθαίνουμε τις φάτσες τους. Τη δεύτερη φορά, αν υποτροπιάσουν, να πηγαίνουν φυλακή, πιο πολύ και την τρίτη φορά, τόσο πολύ που να γονατίσουν. Και μαζί με τη φυλάκιση και την αποζημίωση, και τη χρηματική ποινή, ως παρεπόμενη ποινή, για ικανό χρονικό διάστημα με κουβά, βούρτσα και ειδικά καθαριστικά να γλείψουν τις βρομιές τους από την πόλη.

Η δε κανιβαλική ομαδική βία ανηλίκων, από την άποψη της καταστολής, επιβάλλει να δικάζονται σε αυτές τις περιπτώσεις ως ενήλικοι, να θυμούνται με δέος τι έπαθαν όταν τόλμησαν να λιντσάρουν κάποιον συνάνθρωπό τους. Είναι απαράδεκτο να αποπειρώνται συμμορίες ανηλίκων να σκοτώσουν ως αγέλη από ύαινες έναν ανήλικο ή οποιονδήποτε, να πηγαίνουν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων, να φεύγουν με τα χέρια στις τσέπες και μετά με θράσος να ξαναπειλούν το θύμα τους!

Η καταστολή τέτοιων εγκλημάτων αυτό επιβάλλει. Η δε πρόληψη είναι μία: επανελλήνιση της Παιδείας απ’ άκρου εις άκρον, η επαναφορά του αξιακού πλαισίου του Ελληνικού Τρόπου, η αποβολή του μηδενισμού, του κοινωνικού μίσους από την Παιδεία και όσων μολύνουν με αυτά τα παιδιά και η επιβολή πειθαρχίας, σεβασμού στους συνανθρώπους, στους Νόμους, στους θεσμούς, στα όργανα του κράτους και η διδαχή από το προνήπιο ως και το Πανεπιστήμιο της φιλοπατρίας ως βασικής αξίας κάθε χρηστού πολίτη. Μόνο έτσι θα συντρίψουμε τη βαρβαρότητα.

*Δικηγόρος Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ,
Αντιπρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταδίωξη στον Κηφισό μετά από απόπειρα διάρρηξης

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/04) άγνωστοι με κλεμμένο αυτοκίνητο προσπάθησαν να διαρρήξουν κατάστημα με κινητά τηλέφωνα στην οδό Γούναρη,...

More Articles Like This