Η τελευταία τιμητική θέση

Must Read

Ότι οι πολιτικοί έχουν αναγάγει το δούλεμα, προς πάσαν κατεύθυνση και αδιακρίτως στόχου, σε επιστήμη είναι παγκοίνως γνωστό και ουδεμία χρείαν περαιτέρω αναλύσεως έχομεν. Μέσα στο πλαίσιο αυτά έχουν εφεύρει και την τελευταία, πλην τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Τι θα πει αυτό; Όταν θέλουν να ξεφορτωθούν  κάποιον και αυτός συνήθως προκαλεί τάσεις προς εμετό στον αρχηγό, τότε τον εξορίζουν στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου, τη βαφτίζουν τιμητική και χαιρετίσματα στους δικούς μας και να περνάτε να σας βλέπουμε πότε πότε.

Διότι ο τοποθετηθείς στην τελευταία, πλην… τιμητική θέση δεν πρόκειται να εκλεγεί, που μακάρι να καταλάβουμε τι εννοεί ο Βαρουφάκης με τις «Δήμητρές» του ή ο κ. Αδωνις με τα καλάθια του.

Η ιστορία αυτή μου θυμίζει την εποχή που πιτσιρικάδες μαζευόμαστε για μπάλα αλλά δεν είχαμε… μπάλα. Τότε εμφανιζόταν ο χοντρός, που διέθετε μεν τρίφυλλη μπάλα, αλλά δεν ήξερε σε τι χρησιμεύει. Η συνέχεια; Με συνοπτικές διαδικασίες, όπως ψηφίζουν τα ρουσφέτια στη Βουλή,  τον φωνάζαμε, τον τοποθετούσαμε, εκόντα άκοντα στην τιμητική θέση του… τερματοφύλακα, για να μην τον έχουμε στα πόδια μας, και το… μουντιάλ άρχιζε. Κάτι σαν την τιμητική αποστρατεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Τρικλοποδιά» στα ρωσικά τάνκερ σε Μεσσηνιακό και Λακωνικό Κόλπο

Ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα ναυτιλιακά περιοδικά, το Lloyd's List, αναλύει το πώς η επέκταση των ελληνικών χωρικών...

More Articles Like This