Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021

Ιδεολογικά ιζήματα

Η δυναμική της φαιάς προπαγάνδας ορισμένων εκ των εξωνημένων ΜΜΕ αποβλέπει ακριβώς εις τη διαστρέβλωση της αντικειμενικής πραγματικότητας, αναλόγως με την επιβολή συγκεκριμένης «κομματικής» ή «επιχειρηματικής» πολιτικής γραμμής, ακριβώς διά να προκληθούν η συσκότιση της αληθείας και η σύγχυση εις την κοινωνία.

  • Από τον Χαράλαμπο Β. Κατσιβαρδά*

Σταχυολογώ ένα συμβάν, το οποίο απασχόλησε την επικαιρότητα, αναφορικώς με τη φερόμενη ως ακτιβιστική δράση των γυναικών, οι οποίες διακωμώδησαν ιταμώς και επαισχύντως τον, ει μη τι άλλο, ανυπερθέτως ιερό θεσμό της παρελάσεως, εκδηλώνουσες, εν ταυτώ δε, την έκδηλον απαξία και την πρόδηλον περιφρόνησή των προς την αιματοβαμμένη σημαία των Ελλήνων. Η αισχρά αυτή πράξις καθίσταται καθ’ όλα βέβηλος και ιερόσυλος, υποδηλούσα ασέβεια προς τους ευκλεώς πεσόντας προγόνους μας υπό των Ιταλών, ίνα απολαμβάνει σήμερα η Ελλάς την ελευθερία της, εις το πλαίσιο της οποίας οι γυναίκες ταύτες να μη διαβιούν υπό τον ζυγό των κατακτητών. Αντί, όμως, να αποτίουν με δάκρυα στα μάτια και με πάντα σεβασμό και δέος φόρο τιμής προς τους νεκρούς, οι γυναίκες αυτές προτίμησαν την επονείδιστη περιύβριση και τη βάναυση προσβολή των (ήτοι των νεκρών), υπακούσασες ως ανδράποδα, άβουλα κομματικά στρατιωτάκια εις άνωθεν κατευθυντήριες γραμμές του χρόνιου ανθελληνικού μπολσεβικισμού, ο οποίος έχει επισωρεύσει πάμπολλα δεινά εις τον Ελληνισμό, αρχής γενομένης από την εν μέρει υπονόμευση του αγώνος κατά του εχθρού του έθνους το 1940, λόγω της μυστικής γεωστρατηγικής συμφωνίας μεταξύ της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας και της κομμουνιστής Σοβιετικής Ενώσεως στις 23.8.1939.

Εν ολίγοις, τα σύγχρονα εκβλαστήματα και οι λοιπές ξενοκίνητες παραφυάδες του μπολσεβικισμού προτίμησαν να κατακρεουργήσουν την Ιστορία, να διαγράψουν χυδαία τους ήρωες του αγώνος, ποδηγετώντας τις εν λόγω γυναίκες, προϊόν της επιβληθείσας διανοητικής πλύσης εγκεφάλου, πηγαζούσης από τα χρεοκοπημένα ιδεολογήματα του παλαιολιθικού μαρξισμού.

Η εμμονή της ξενόδουλης Αριστεράς να υπεραμύνεται του εθνικισμού των υπερεθνικών εντολέων της καθώς και να ενσπείρει καθολικώς και συμμετρικώς προς όλους τους θεσμούς το δηλητήριο του ανθελληνισμού αποτελεί μέρος ακριβώς της διαχρονικής διεθνιστικής αποστολής την οποία επιτελεί εις την πατρίδα μας εις βάρος του έθνους, της ζώσης ορθοδόξου παραδόσεως, της γλώσσης και της Ιστορίας. έμπρακτη απόδειξις τούτου, η κίβδηλη γενιά του Πολυτεχνείου.

Εν κατακλείδι, η Αριστερά, ανανήφουσα, επιχειρεί με τα ιδεολογικά «κονσερβοκούτια» της και όλα τα προσφιλή μέσα της προπαγάνδας να εγκαταστήσει γηθοσύνως την κερκόπορτα της προδοσίας, όπως ήδη έχει επιτύχει εις την Παιδεία, την τέχνη, εις τη Δημόσια Διοίκηση, στον Στρατό, ακόμη και στον ιερό θεσμό αποτίσεως φόρου τιμής προς τους αγωνισαμένους προγόνους μας διά την ημετέρα ελευθερία και εθνική αξιοπρέπεια, ήτοι διαρκούσης της παρελάσεως.

Συνελόντι ειπείν, άραγε έχει ποτέ τελειώσει ο «εμφύλιος πόλεμος» εν Ελλάδι ή η Αριστερά επιχειρεί διά των ιδεολογικών ιζημάτων της να δημιουργήσει μια νέα γενιά υποτακτικών ραγιάδων, νέας μορφής Γενιτσάρων, ηττοπαθών Ελλήνων με ανδραποδώδες φρόνημα, εφάμιλλο της πανθομολογουμένως αποτυχημένης γενιάς του Πολυτεχνείου, το γε νυν έχον, φρόνηση και ανάνηψις!

*Δικηγόρος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ