Προβολή σκηνών σεξ σε δημοτικό!

Δασκάλα είχε τη «φαεινή» ιδέα να προβάλει ταινία με ερωτικές σκηνές μεταξύ ανηλίκων αγοριών και οι γονείς απευθύνονται στη Δικαιοσύνη (και στο υπουργείο)

Must Read

Όσα συμβαίνουν σήμερα στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία παραπέμπουν σε σκηνές από την καθημερινότητα στα Σόδομα και τα Γόμορρα. Είναι τέτοια η κατάρρευση των ηθών στην Ελλάδα της μετανεωτερικότητας, ώστε εκπαιδευτικός ένιωσε… άνετα να δείξει σε μαθητές του δημοτικού μια ταινία με ερωτικές σκηνές μεταξύ ανηλίκων!

Σύμφωνα με την καταγγελία της οποίας έγινα κοινωνός*, σε δημοτικό σχολείο των Αθηνών, στα μέσα Μαΐου, μία δασκάλα αποφάσισε να προβάλλει, εν είδει διδασκαλίας, κατ’ αυτήν, μία ταινία, απευθυνόμενη προς τους μαθητές της -ανήλικα παιδιά 10 ετών-, η οποία επιβράβευε την ομοφυλοφιλία μεταξύ 12ετών αγοριών, που προέβαιναν σε ερωτικές περιπτύξεις. Η ταινία είχε τίτλο «Αγόρια στο ντους».

Απόσπασμα από το εξώδικο

Αυτή η πρωτοβουλία της δασκάλας προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων ορισμένων γονιών. Σε πρόσφατη -σχετική με το θέμα- επικοινωνία μαζί τους, είπαν πως διαμαρτυρήθηκαν για την αντιπαιδαγωγική μορφή της ταινίας, καθώς και την υποβολιμαία προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας σε ανήλικα παιδιά. Επίσης σημείωσαν ότι η προβολή της ταινίας με τις ερωτικές σκηνές μεταξύ ανήλικων αγοριών έγινε χωρίς την παραμικρή διεπιστημονική προσέγγιση ή την προηγούμενη πληροφόρησή τους «για τέτοιου είδους ευαίσθητα καίρια και ακανθώδη ζητήματα».

Στη συνέχεια, οι καταγγέλλοντες ζήτησαν διαμέσου του δικηγόρου Αθηνών Χαράλαμπου Β. Κατσιβαρδά, με εξώδικη δήλωση όχληση διαμαρτυρία προς τον διευθυντή, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και το υπουργείο, να τους γνωστοποιήσει κατά πόσον η εν λόγω ταινία «καθίσταται εκπαιδευτικώς εγκεκριμένη και παιδαγωγικώς συμβατή εκ του Υπουργού Παιδείας», καθώς να ελεγχθεί πειθαρχικά η πρωτοβουλία της εν λόγω δασκάλας.

Η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν οι γονείς ενός αγοριού διαπίστωσαν μια έντονη αλλαγή στη συμπεριφορά του. Είχε προβληματιστεί και μπερδευτεί απ’ όσα παρακολούθησε στο φιλμ. Οι δικοί του ρώτησαν τι τον απασχολούσε, εκείνο τους απάντησε όσα αναφέρθηκαν προηγουμένως και την απάντηση σε όλα θα δώσει η Δικαιοσύνη.

*Τα στοιχεία των καταγγελλόντων βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο TikTok ο Μητσοτάκης μήπως και σώσει από το φιάσκο την επιστολική ψήφο

Σε φιάσκο οδηγείται η πολυδιαφημισμένη επιστολική ψήφος, μετά και το σκάνδαλο με τη Μισέλ Ασημακοπούλου και τη διαρροή προσωπικών...

More Articles Like This