Πόσο κρετίνους μας θεωρούν

Must Read

Πόσο ηλίθιους πρέπει να μας θεωρούν οι υποψήφιοι βουλευτάδες, συμπολίτες μου; Απαντώ: Όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε.

Κατά την προεκλογική περίοδο, τα γνωστά τηλέφωνα έπεφταν βροχή: «Είμαστε από το γραφείο του κυρίου Κουρεματοδανειάκη και ζητάμε την ψήφο σας για να έχουμε δυνατή φωνή στη Βουλή». «Γιατί, για να “κουρέψει” και τα υπόλοιπα δάνεια που έχει; Πόσα του έχουν μείνει;» Αμήχανη σιωπή από την άλλη άκρη της γραμμής.

Όμως ο φουκαράς έχει αναλάβει να σας πείσει ότι ο Κουρεματοδανειάκης είναι αυτός που περιμέναμε και θα γίνει ο σκλάβος μας και το περσικό χαλί να τον πατήσουμε και δεν θα κοιμάται τα βράδια γιατί θα σκέπτεται πώς θα μας υπηρετήσει καλύτερα, ενώ ήταν ήδη στην απελθούσα Βουλή, αλλά δεν φάνηκε να κοπίασε και πολύ για εμάς. Έτσι ο πιστός και φιλότιμος στρατιώτης συνεχίζει απτόητος: «Θέλετε να σας στείλουμε ψηφοδέλτια;» Και εννοεί βέβαια «σταυρωμένα» με το όνομα του αφέντη του.

Τώρα πείτε μου πόσο κρετίνους μπορεί να μας θεωρεί το ηλίθιο κομματόσκυλο, που περιμένει να εκλεγεί ο αφέντης του για να τον διορίσει; Προφανώς όσο πίθηκος είναι ο ίδιος. Για την ιστορία, ο Κουρεματοδανειάκης εξελέγη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έμαθαν το… κόλπο: Και οι νέοι του Ολυμπιακού προκρίθηκαν στα πέναλτι στο δικό τους Τσάμπιονς Λιγκ

Από την Πόλη στη Νιόν. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κερδίζει προκρίσεις, να αποκλείει αντιπάλους του στα πέναλτι. Οι νέοι...

More Articles Like This