Πώς θα νικηθεί η ΝΙΚΗ

Must Read

Και ξαφνικά γεμίσαμε ράσα και θυμιατά. Πού βρέθηκαν τόσοι «πιστοί»; Το Άγιον Όρος έγινε εν μια νυκτί ο δημοφιλέστερος τουριστικός προορισμός, ενώ οι ιεροί ναοί τείνουν να αντικαταστήσουν το… Νammos της Μυκόνου, τώρα που γκρεμίζεται.

Τα στασίδια στις εκκλησίες νοικιάζονται με αστρονομικά ποσά σε πολιτικούς και κομματικά στελέχη. Παραλλήλως, κλείνονται αθρόως ημερομηνίες για ολονυχτίες.

Από την άλλη μεριά, μερικοί ιεράρχες, συμπεριλαμβανομένου του Αρχιεπισκόπου, ανακάλυψαν ότι είναι κακό κάποιος να λέει ότι αγαπάει τον Χριστό, πολύ δε περισσότερο αν αυτός ο κάποιος πιθανόν να κόψει ψήφους από τον κ. Μητσοτάκη.

Και όλα αυτά, αγαπητοί μου συμπολίτες, επειδή ο Δημήτρης Νατσιός, δάσκαλος και θεολόγος από το Κιλκίς, που χρόνια τώρα αρθρογραφεί και μάχεται για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, βρίσκεται μια ανάσα από την είσοδό του στη Βουλή, με τη ΝΙΚΗ του.

Θυμίζουμε ότι στις προηγούμενες εκλογές είχε λάβει 2,9% και είχε μείνει εκτός, από τις… 9 το βράδυ! Πάντα στην Ελλάδα οι εκλογές περιείχαν και την ιλαρότητα. Πότε με τις μαγκούρες, που… προσκεφαλίζονταν στις κεφαλές των αντιπάλων, πότε με τα δέντρα που ψήφιζαν, πότε με τους Γκόρτζους. Τώρα σειρά έχουν τα θυμιατά και τα εξαπτέρυγα. Ήμαρτον, Κύριε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάτρα: 68χρονος πρώην αστυνομικός προσπάθησε να αυτοκτονήσει!

Μια τραγωδία παραλίγο να σημειωθεί σήμερα το πρωί στην Πάτρα.Συγκεκριμένα, συγγενής 68χρονου αστυνομικού πήγε στο σπίτι του στην περιοχή...

More Articles Like This