Η πολιορκία της Ελλάδας και της Ε.Ε.

Η Πολιτεία πρέπει να διώξει κλοτσηδόν τον εσμό των συνεργών των δουλεμπόρων, που υποδύονται τις «φιλάνθρωπες» ΜΚΟ

Must Read

Τα γεγονότα στη Φρεαττύδα, με τους τέσσερις αλλοδαπούς σεσημασμένους κακοποιούς, μουσαφιραίους διαμένοντες σε δομή, που επιτέθηκαν, λήστεψαν παρέα νέων παιδιών και επιχείρησαν να κακοποιήσουν σεξουαλικά μια κοπέλα, και η απίθανης αγριότητας επίθεση Σύρου στη Γαλλία, που μαχαίρωσε νήπια(!), είναι τα τελευταία χαστούκια στην αφασία που δέρνει τις ευρωπαϊκές ηγεσίες, το σύστημα ασφαλείας μας και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα τα ΜΜΕ.

Πάλι υπήρξαν δικαιολογητικές φωνές, που προσπαθούν να γειώσουν την ένταση της αντίδρασης των απλών πολιτών, λες και όλα όσα έχουν προηγηθεί, μαζί με αυτά, σε όλη την Ε.Ε. είναι κάποια νέα κανονικότητα, την οποία θα πρέπει να συνηθίσουμε, για να μη μας πουν «ρατσιστές» και «ακροδεξιούς» οι χρήσιμοι ηλίθιοι των λαθροδιακινητών και του ισλαμικού εποικισμού.

Ληστεία και απόπειρα βιασμού με τον ήλιο ψηλά σε κεντρικό σημείο του Πειραιά και το θεωρούμε κανονικότητα; Ή να μαχαιρώνει ο άλλος τρίχρονα στην κούνια, σε παιδική χαρά; Για φανταστείτε να είναι τα παιδιά μας στη θέση τους. Για αυτούς που μπήκαν παράνομα στην Ε.Ε., και με κάποιους τρόπους νομιμοποιήθηκαν και μετά σκοτώνουν, το ζήτημα είναι απλό: εάν δεν είχαν μπει ή εάν είχαν απελαθεί, τα θύματά τους θα έχαιραν άκρας υγείας, σωματικά αλλά και ψυχικά.

Σφάζει ο άλλος παιδάκια σε πάρκο και ακόμη συζητάμε τι πρέπει να κάνουμε; Δηλαδή, πόσο μυαλό θέλει για να αποφασίσουμε να φυλάξουμε τις χώρες μας, όπως τα κάστρα στην πολιορκία; Αραγε, ο στεγνός «διασώστης» και η κομπανία των ΜΚΟτζήδων με τις βαθιές τσέπες τι λένε για το καημένο προσφυγάκι που μαχαίρωσε τρίχρονο στην κούνια ή για τους κακοποιούς της Φρεαττύδας; Κάνουν αφωνία και γαργάρες με Ευρώ;

Η χώρα μας, η Ευρώπη όλη, υφίσταται μια πολιορκία. Δουλέμποροι διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους, η Τουρκία και άλλες ισλαμικές χώρες χρησιμοποιούν και καθοδηγούν την παράνομη μετανάστευση ως εργαλείο ισλαμικού εποικισμού, καθώς, όταν το ποσοστό των μουσουλμάνων σε μια χώρα ξεπεράσει ένα κρίσιμο όριο, πολύ χαμηλότερα από αυτό που νομίζετε, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την εσωτερική κατάρρευση και τη σταδιακή επικράτηση.

Οι νεοφερμένοι θέλουν να επιβάλουν στους ντόπιους τα ήθη τους, την κουλτούρα τους και τον ισλαμικό νόμο, που στις πεποιθήσεις τους επικρατεί του εθνικού ποινικού και αστικού δικαίου των δυτικών κρατών. Δεν μπορούμε να το παρακολουθούμε αυτό να εξελίσσεται απαθείς. Ούτε μπορεί να αντιμετωπιστεί από αυτόκλητους τιμωρούς, vigilante, ομάδες ατάκτων, κομματικούς στρατούς και τσαμπουκάδες σε δρόμους και πλατείες.

Η φύλαξη των συνόρων, η τήρηση των νόμων σε όλη την Επικράτεια, είναι δουλειά του κράτους και των αρμόδιων οργάνων του. Αυτά και μόνον αυτά έχουν το μονοπώλιο της βίας, όταν και όπου αυτή χρειαστεί. Και σε πολλές περιπτώσεις χρειάζεται.

Για να φυλάξουμε λοιπόν τον τόπο μας, τα παιδιά μας και όσους αγαπάμε, για να διαφυλάξουμε την εθνική και κοινωνική συνοχή και ταυτότητά μας, πρέπει το κράτος μας να σκληρύνει τη στάση του, να φρουρούμε δρακόντεια τα σύνορά μας και την εσωτερική ασφάλεια.

Πρέπει να σπάσουμε τον μαγνήτη των παροχών, να γίνουμε ανεπιθύμητος προορισμός των παρανόμων, να ακούνε Ελλάδα και να ιδρώνουν από φόβο, να γνωρίζουν πως δεν θα μπουν – αν μπουν, δεν θα πάρουν ποτέ χαρτιά, θα πάνε φυλακή, θα κρατηθούν σε απομονωμένα στρατόπεδα και θα βγουν από κει μόνο για να πάνε με χειροπέδες για την απέλαση. Οσο πιο πολλά λεφτά και παροχές χώνουμε στην παράνομη μετανάστευση τόσο περισσότεροι θα θέλουν να φτάσουν εδώ, η συντριπτική πλειονότητα των οποίων δεν είναι πρόσφυγες, δεν αφομοιώνονται.

Πρέπει η πολιτεία να διώξει κλοτσηδόν τον εσμό των συνεργών των δουλεμπόρων, που υποδύονται τις «φιλάνθρωπες» ΜΚΟ, να κόψει το χρήμα και τις παροχές και να θεσπίσει και να εφαρμόσει νόμους που υπηρετούν το εθνικό μας συμφέρον, αδιαφορώντας για πολιτικές που θέλει να επιβάλει μια αφασιακή ευρωγραφειοκρατία, οι οποίες δημιουργούν κινδύνους για την ασφάλειά μας.

Το κλίμα αλλάζει (βλ. Σουηδία, Δανία) και θα έχουμε συμμάχους. Η χώρα μας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του μετώπου, με τον μεγαλύτερο δουλέμπορο, το κράτος-συμμορία του Ερντογάν, ως ύπουλο γείτονα. Δεν μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι ηλίθιοι των μαφιόζων ισλαμιστών. Είναι μια μορφή πολιορκίας, και εμείς οι Ελληνες, όλοι οι Ευρωπαίοι Χριστιανοί, ξέρουμε από αυτά.

Πρέπει όμως πρώτα να κατονομάσουμε το πρόβλημα, τον εχθρό, να ξεδοντιάσουμε την πολιτική, ιδεολογική και επικοινωνιακή Πέμπτη Φάλαγγα, και να λύσουμε το πρόβλημα με σταθερό και ατσάλινο χέρι. Η αυτοχειρία και το «σφάξε με, αγά μου, να αγιάσω» δεν είναι φιλανθρωπία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ελληνοαμερικανίδα δήμαρχος του Σόμερσβιλ των ΗΠΑ – Τι λέει για την πατρίδα

Πριν δύο χρόνια στην πόλη Σόμερβιλ της Μασαχουσέτης, η οποία ουσιαστικά είναι προάστιο της Βοστώνης με την οποία και...

More Articles Like This