Αν υπήρχε ειλικρίνεια…

Οι βουλευτές και ευρωβουλευτές, αντί να δημοκοπούν, ας δώσουν ένα μηνιάτικο για τους διασωθέντες από το ναυάγιο

Must Read

Αν η Αριστερά όντως συμμεριζόταν το εθνικό πένθος που κηρύχτηκε για τους θαλασσοπνιγμένους μετανάστες, τότε ο Αλέξης Τσίπρας θα είχε δεσμεύσει τους υποψήφιους βουλευτές του να δώσουν την πρώτη «αποζημίωσή» τους υπέρ των διασωθέντων. Επίσης, θα είχε ήδη λάβει τις δεσμεύσεις των ευρωβουλευτών του να διαθέσουν στους σωσμένους ένα από τα… βασιλικά μηνιάτικα που λαμβάνουν.

Επίσης, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, αντί να βαστάει ταμπέλες με συνθήματα, θα είχε δηλώσει ότι προσφέρει τα δεκάδες ακίνητά του ΔΩΡΕΑΝ (και όχι με ενοίκιο) για να στεγάσει τους έχοντες ανάγκη.

Είναι περιττό να αναφερθεί ότι ο Δημήτρης Κουτσούμπας και η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ θα έπρεπε ήδη να έχουν διαθέσει το ανάκτορο του Περισσού για να βρουν στέγη και λίγη ζεστασιά οι ταλαιπωρημένοι μετανάστες. Κι αν, παρ’ ελπίδα, υπάρχει και κάνα μέλος ή βουλευτής ή στελεχάρα του ΚΚΕ με βιλάρα στην Εκάλη, θα έπρεπε ομοίως να προσφέρει δωρεάν το πολυτελές ακίνητό του για την ανακούφιση των ταξικών συντρόφων.

Τα ίδια ισχύουν και για τον Βαρουφάκη και τη λεφτού τη σύζυγό του, για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Ανδρουλάκη με τη σοσιαλιστική πασοκάρα του (αλήθεια, μπας και έχει ξεμείνει στα γραφεία τους καμιά βαλίτσα του Τσουκάτου;) και για όλους τους κατά συρροήν ανθρωπιστές και ευσυγκίνητους μαρξίζοντες, λενινίζοντες, μπρεζνιεφικούς, σοσιαλιστές και δεν συμμαζεύεται.

Για τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν τίθεται θέμα. Ηδη θα έπρεπε να έχει χαρίσει κι ο πρωθυπουργός μερικά από τα δεκάδες ακίνητά του στους ανθρώπους που γλίτωσαν από το ναυάγιο και το κόμμα να έχει κάνει ρεφενέ για να προσφέρει χρήματα. Με τα λόγια και τις κούφιες ρητορείες δεν γεμίζει το στομάχι. Ας βάλουν, λοιπόν, το χέρι στην τσέπη εκείνοι που λαμβάνουν τις αποφάσεις για λογαριασμό όλων μας…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με ψηφοφορία το Κογκρέσο ενέκρινε τη διεύρυνση του ορισμού του αντισημιτισμού

Με ψηφοφορία η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε τη διεύρυνση του ορισμού του αντισημιτισμού που χρησιμοποιεί το υπουργείο Παιδείας. Το...

More Articles Like This