Η υποκρισία περισσεύει

Must Read

Θορυβήθηκε γνωστός δημοσιογράφος τη βραδιά των εκλογών από την είσοδο των «Σπαρτιατών» στη Βουλή και βάλθηκε να ασχοληθεί με την ιστορία του αρχηγού του, κ. Στίγκα, τον οποίον κατηγόρησε ότι άλλαζε κατά καιρούς διάφορα κόμματα.

Ότι όλα ήταν στην αυτή ιδεολογική κατεύθυνση ή ότι από μερικά έφυγε αφού αυτά είτε είχαν αδρανοποιηθεί είτε είχαν διαλυθεί ουδεμία σχέση είχε για τον καλό δημοσιογράφο.

Και όλα αυτά τα έλεγε έχοντας απέναντί του προσκεκλημένους τον κ. Γεωργιάδη και την κυρία Ξενογιαννακοπούλου, γνωστούς γυρολόγους.

Επίσης, ουδόλως ενοχλήθηκε ο άνκορμαν με τις στρατιές των πασόκων που στεγάστηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ ή με τις μεραρχίες των πασόκων αλλά και πρώην κομμουνιστών, που βρήκαν απάγκιο λιμάνι στη Ν.Δ.

Ένας άλλος γνωστός δημοσιογράφος, αλληθωρίζων προς τα αριστερά, θορυβήθηκε διότι η Δεξιά σημείωσε συγκεντρωτικά πάνω από 12%. Αν και δημοσιογράφος, δεν έχει βγάλει τις… κοκκινωπές παρωπίδες, διότι αν το είχε κάνει θα έβλεπε ότι όλη η Ευρώπη έχει προ πολλού πραγματοποιήσει κλίση επί δεξιά και, έτσι, θα του έπεφτε λιγότερο βαρύ το προχθεσινό στιφάδο.

Τέλος, «δημοκρατική» ιστοσελίδα κατηγορεί βουλευτή των «Σπαρτιατών» ότι στο βιογραφικό του αναφέρει ότι ήταν παρών στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία. Καλά θα κάνουν να συνηθίσουν να ακούν την αλήθεια…

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Liverpool Echo: «Ο Τσιμίκας είναι στους υπό παραχώρηση παίκτες στην Λίβερπουλ»

Τέλος εποχής (;)... Ο Κώστας Τσιμίκας δείχνει να συγκαταλέγεται στους ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να αποχωρήσουν από την Λίβερπουλ το...

More Articles Like This