Τζήμερος: ο ηγέτης του 0,81%

Η πλειονότητα δεν έχει πάντα δίκιο, αλλά έχει μια συνήθεια: στις εκλογές… χυλοπιτιάζει τον συντάκτη της επιστολής προς την «εξοχωτάτη κ. Μέρκελ»

Must Read

Ο Θάνος Τζήμερος μαύρισε από τον Μάιο! Δεν πήγε στις παραλίες, αλλά στις κάλπες. Εκεί έφαγε μαύρο, στιλπνό και μπόλικο. Ο κ. Τζήμερος εδώ και χρόνια μάς έκανε μεγάλη χάρη, αλλά ήμασταν αχάριστοι και δεν την αξιοποιήσαμε. Αντί να του δώσουμε εξουσία, του δίναμε… πόρτα. Και τώρα που απεδοκιμάσθη ξανά η εθνοσωτήριος πρότασίς του, φοβούμεθα ότι δεν θα ξαναπολιτευτεί – κι αυτό θα είναι μια απώλεια για τις παραπολιτικές στήλες των εφημερίδων.

Μας είχε προειδοποιήσει, όμως, με ανάρτηση στο twitter στις 5 Φεβρουαρίου 2022: «Από κανέναν δεν ζητάω την ψήφο. Τεράστια χάρη σάς κάνω που ασχολούμαι με την πολιτική. Τελευταία φορά, στις επόμενες εκλογές. Μεγάλα παιδιά είστε, κανονίστε την πορεία σας. Κάθε χώρα έχει τους πολιτικούς που της αξίζουν».

Καθώς φαίνεται, δεν τον αξίζαμε τον Τζήμερο εμείς οι Ελληνες. Και ψηφίσαμε άλλους κι εκείνος δεν έφτασε σε ποσοστό ούτε τον… άσο. Και τι να κάνει για να ξεσπάσει; Τα έβαλε με τη Σοφία Ζαχαράκη η οποία ανέλαβε το νεοσύστατο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, χαρακτηρίζοντάς την «άγαμη και άτεκνη».

Κατά τη γνώμη του δεν μπορεί να είναι καλή υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κάποια γυναίκα που δεν έχει παντρευτεί και δεν έχει κάνει παιδιά. Ισως ο παραζαλισμένος από τις αδιάκοπες αποτυχίες να εκλεγεί κ. Τζήμερος να έχει λησμονήσει ότι και οι περισσότεροι εκ των αγάμων και ατέκνων σε κάποια οικογένεια μεγάλωσαν. Την οικογενειακή ζωή η πλειονότητα την κατανοεί μέχρι να ενηλικιωθεί και πάντοτε τη διδάσκεται, μια και είναι ένα μάθημα στο οποίο άπαντες δίνουμε καθημερινά εξετάσεις.

Πάντως, δεν έχει και κάνα ιδιαίτερο νόημα να σχολιάζονται στα σοβαρά οι αναρτήσεις του. Δείγμα της σοβαρότητας και της πολιτικής ευστοχίας που διέπουν τις διαδικτυακές παρεμβάσεις του είναι αυτό που είχε ποστάρει στο twitter (23/2/ 2020): «Παλληκάρι μου, τι κατάφερε το ελληνικό αίμα μετά τη μάχη της Πύδνας το 168 π.Χ.; (20.000 Ελληνες νεκροί με μόλις 100 Ρωμαίους.) Τίποτε, επί 2.200 χρόνια! Δεν είναι για να καμαρώνεις, ε; Ενώ το ανακατωμένο αίμα των ΗΠΑ (με ευρωπαϊκό όμως πολιτισμό) ξεπέρασε το ηλιακό σύστημα».

Ευχόμεθα να αναθεωρήσει τις απόψεις του ο κ. Τζήμερος και να πολιτευτεί ξανά. Λείπει το γέλιο απ’ τη ζωή μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Ξανά στο δικαστήριο για σεξουαλικά εγκλήματα

Μία υπόθεση με πολλά επεισόδια! Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν θα δικαστεί ξανά στη Νέα Υόρκη, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο...

More Articles Like This