2021 με αυτούς; ΟΧΙ

Είδα το πρώτο πανηγύρι για την επιτροπή για το 2021. Άμα θα το γιορτάσουμε με νομιμοποίηση του εποικισμού, αρχοντοκυράδες με πούρα, τρία κιλά μπότοξ και εθνομηδενιστές ιντελιγκέντσηδες, καλά κρασιά.

  • Από τον Φαήλο Μ. Κρανιδιώτη

Την ανδρεία και την ελευθεροφροσύνη του Έθνους θα την εκφράσει η σημερινή ψευτοελίτ της παρακμής, ένα αποικιακό βαλκανικό κακέκτυπο εθνικής αστικής τάξης; Κάποτε είχε λίγους μεν αστούς, που όμως έβγαζαν αληθινό χρήμα στο διεθνές εμπόριο.

Χρηματοδοτούσαν εθνικούς αγώνες, αγόραζαν θωρηκτά, κανόνια, ντουφέκια και πολυβόλα. Έχτιζαν σχολεία και πανεπιστήμια, και στέλνανε τα παιδιά τους στις Στρατιωτικές Σχολές, ήταν δωρητές της αύξησης της στρατιωτικής και πνευματικής ισχύος του Έθνους.

Σήμερα μετράνε τα κότερα και τις βίλες τους, αγοράζουν μόνο πίνακες που τους θαυμάζουν στα πάρτι τους. Δείτε ακόμη και τα μεγάλα ιδρύματα, του Ωνάση, του Νιάρχου, με τι ασχολούνται! Ικανό ποσοστό της δράσης και του χρήματός τους πάνε σε ενασχόληση με τους… ΛΟΑΤΚΙ. Αν το ξέρανε οι μακαρίτες δωρητές, θα προτιμούσαν να τα κάνουν μουνταρία τα λεφτά τους.

Ποιος θα εκπροσωπήσει την ελληνική διαχρονία, την αέναη αναζήτηση της Ελευθερίας, διηνεκές πρόσημο της εθνικής μας ύπαρξης; Αυτοί που πιστεύουν πως είμαστε ένα μπάσταρδο συνονθύλευμα, χωρίς σχέση με τους αρχαίους Έλληνες, χωρίς ιστορική συνέχεια, συμπίλημα βάρβαρων κατσαπλιάδων, που μας έκανε Έθνος ο Κοραής και το νεοελληνικό κράτος;

Είδα στο ακροατήριο και τον Σημιταρά τον Κουρδοφάγο του άγους Οτσαλάν, τον Πρωθυπουργό των Ιμίων, τον σκυφτό λογιστή τού «Ευχαριστούμε τους Αμερικανούς», των S-300 και του Χρηματιστηρίου, όπου 1.000 νοματαίοι γδύσανε έναν ολόκληρο λαό μέχρι φόδρα. Μόνο τα χρυσά δόντια των γερόντων με τανάλια δεν βγάλανε. Θυμάστε ποιανού υπουργοί έλεγαν «η άνοδος του Χρηματιστηρίου είναι δείκτης υγείας της οικονομίας. Δανειστείτε κι επενδύστε». Κι ύστερα κλαίγαν χήρες, ορφανά, μικροί, μεγάλοι. Οι Γερμανοί το 1941-44 λιγότερα βούτηξαν από τη χώρα. Ήταν εκεί, αυτός που φωτογραφιζόταν χαρούμενος με το πρώτο εικοσάευρο, τότε που μπήκαμε ξυπόλυτοι στο υπόγειο της γερμανικής οικονομικής Κομαντατούρ και είδαμε τα χαΐρια μας στην κρίση.

Ήταν και διάφοροι ιντελιγκέντσηδες της κακιάς ώρας, σαν κάστινγκ από το «1821» του Σκάι ήταν. Τύποι που δεν έχουν προσφέρει μισή καινούργια ιδέα, χωρίς να τιμούν ούτε τις παλιές, που, μεταξύ μας, είναι πιο στέρεο πράγμα να ακουμπήσει η ψυχή σου από τα φίδια των ποικιλόχρωμων ανακυκλωμένων αριστερών.

Διάβασα δε πως η Γιάννα των φαραωνικών έργων του 2004 πρότεινε ακόμη και στον Αντώνη Λιάκο να γίνει μέλος της επιτροπής. Γιατί, φιλτάτη παλαιά συνάδελφε; Δεν βρήκες απόγονο του Ομέρ Βρυώνη ή του Κιουταχή;

Αυτοί που αγνοούν την «παλιά» πατριδογνωσία θέλουν να διαμορφώσουν τη «νέα». Η πατριδογνωσία είναι μία, Γιάννα μου. Ο πατριωτισμός δεν είναι θεματικός ή α λα καρτ. Δεν μπορείς να είσαι «οικονομικός πατριώτης» και ενδοτικό ρετάλι στο λαθρομεταναστευτικό και στην τουρκική απειλή. Κι αυτό δεν το απευθύνω στη Γιάννα, που το κομμάτι της κάνει και δεν έχει ευθύνη για τη μεταναστευτική, εξωτερική και πολιτική άμυνας της χώρας. Θα πω δε πως το πιο διασκεδαστικό για εκείνη πιστεύω πως ήταν όλοι αυτοί που κάθονταν σούζα μπροστά της. Money talk, bulshit walk, λένε οι μεγάλοι μας φίλοι και σύμμαχοι. Πόσοι λιγούρηδες έχουν χλαπακιάσει εξόδοις της, πόσοι χαμένοι πολιτευτάκηδες έχουν βγάλει ρίζες στο χαλάκι της εξώπορτας, μαζί με τον σκύλο, περιμένοντας ένα νεύμα ευμένειας, μια χάρη. Κάθε φορά που θυμάμαι τα νταραβέρια, ακόμη και του Τσίπρα μαζί της, σκέφτομαι ένα πράγμα: το χρήμα και η κοινωνική δύναμή του, όταν δεν έχεις μέσα σου το αγέρωχο του Ελληνικού Τρόπου, σε κάνουν θλιβερό κολλήγο. Από αυτή την άποψη έχει πλάκα. Τους τσιμπάει το μαγουλάκι, από πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο δημοσιογραφίσκο του καθεστώτος των Μέσων Μαζικής Παραπλάνησης.

Εγώ, πάντως, όταν ταξιδεύω στην Πατρίδα μας, πάντα σταματώ και πίνω νερό σε έρημες κρήνες, λιτά αριστουργήματα, όπου πια δροσίζονται μόνο τα αγριοπούλια και τα αγρίμια, δωρεές του νόστου της Ελλάδας της Διασποράς. Στέκω ευλαβικά σε αυτά τα όμορφα πέτρινα σχολειά, που χτίσανε ξενιτεμένοι έμποροι, φόρος τιμής και αγάπης για το μικρό χωριό τους στον Μοριά, στην Ήπειρο, παντού. Σχολειά χωρίς παιδιά πια, σε έρημα χωριά. Κανείς δεν σκέφτεται πολιτικές ενθάρρυνσης των γεννήσεων, μια πολιτική με επίκεντρο ιερό την Ελληνίδα Μάνα, την προτροπή και έμπρακτη διευκόλυνσή της να κάνει παιδιά. Αυτό θα έπρεπε να είναι η κεντρική ιδέα του 2021, η νίκη ενάντια στον δημογραφικό θάνατο της Πατρίδας, μαζί με την ανάδειξη των αληθινών αξιών της ανδρείας και της ελευθεροφροσύνης. Ποιος θα το κάνει αυτό; Η ξεπλυμένη ψευτοελίτ, που χωρίς τσίπα βρίζει τον λαό και προπαγανδίζει την αντικατάσταση των ελλειπόντων γεννήσεων με εισαγόμενους σουνίτες μουσουλμάνους; Αν το ήξερε ο Κολοκοτρώνης, θα γύριζε στο Λιμποβίσι για πάντα, να γίνει ξυλοκόπος, παρά να χύσει το αίμα του για «παλιόψαθες και βάρητα της γης», που έλεγε ο Μακρυγιάννης.

Μα ποιοι θα αναστρέψουν την παρακμή; Αυτοί που ανησυχούν, βραχνιάζουν ωρυόμενοι μη χαθεί το τάδε είδος χελώνας, αλλά γράφουν στα παλιά τους πανάκριβα παπούτσια την προοπτική αφανισμού ενός ολόκληρου Έθνους, ακριβοί στα ζώα και φυτά και στους ξένους, φτηνοί στους Έλληνες; Η απάντηση είναι απλή. Εμείς, όλοι. Η συντριπτική πλειοψηφία, από την άκρα δεξιά ως την καρδιά της αριστεράς, έχουμε ρίζες, μνήμες, νεκρούς ήρωες, σύμβολα που τιμούμε, πίστη στην Ορθοδοξία και βαθιά ενσυναίσθηση της ιστορικής μας συνέχειας. Ερχόμαστε από πολύ βαθιά στην Ιστορία και πάμε ακόμη πιο βαθιά στο μέλλον.

Το ότι οι Απόστολοι του Μαρασμού υπερεκπροσωπούνται τους δίνει μια ψευδαίσθηση υπεροχής, μια μοιραία αλαζονεία, που οδηγεί σε χυδαίες ύβρεις κατά του πατριωτισμού, της κοινής λογικής, των αξιών του Ελληνικού Τρόπου. Θα ‘ρθει όμως η μέρα τους. Έτσι τελειώνει πάντα η αλαζονεία. Θα δούμε την πτώση τους και την ανελέητη τιμωρία τους. Το Έθνος δεν είναι αυτοί. Είστε όλοι εσείς και οι πολεμιστές πρόγονοί σας. Το ότι αυτοί είναι χαλασμένο αίμα δεν σημαίνει πως χάλασε και το δικό μας. Θα νικήσουμε, κάπως, με κάποια ηγεσία, αλλά θα νικήσουμε στο τέλος. Η Ελλάδα δεν πεθαίνει, σίγουρα δεν θα αυτοκτονήσουμε συλλογικά, όπως μας ζητάνε. Αυτοί και οι σάπιες ιδέες τους σίγουρα θα πεθάνουν, θα γίνουν σκόνη σε ένα χαντάκι της Ιστορίας, όπως αυτό όπου πέταξε ο Καραϊσκάκης τα κουφάρια των απίστων μετά τη συντριβή τους στη μάχη της Αράχωβας. Με αυτούς, λοιπόν, 2021; Μια και θυμήθηκα τον γιο της Καλογριάς, αυτονόητη η απάντηση: Ρωτήσαμε, ξέρετε ποιον, και είπε ΟΧΙ.

*Δικηγόρος – Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μαχαιρώνουμε λευκούς»

Πριν από λίγες εβδομάδες σε ένα μικρό γαλλικό χωριό 500 κατοίκων μία ομάδα αγνώστων...

Με τον Ταγίπ… και όπου βγει!

Η ιστορία με τα δημοσιεύματα που είδαμε σε διάφορα έντυπα και ιστοσελίδες, τα οποία...

H αντιφατική φυσιογνωμία που ζημίωσε δολίως τον Ελληνισμό

Συνέβη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Ελσίνκι το 1975, κατά τη διάρκεια της παράθεσης...

Δημοκράτες με βασιλικούς μισθούς

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελενα Ακρίτα έκανε μια πράξη άξια επαίνου. Προεκλογικά είχε υποσχεθεί...

Ποτέ με τους ξένους

Κάθε προσβολή στην ηγεσία της χώρας είναι προσβολή στη χώρα, δεν αφορά μόνο το...

Οι πρωτοκλασάτοι όταν βγαίνουν απ’ το μαντρί…

Ξέρουμε, βέβαια, ότι οι πολιτικοί είναι «πολιτικοί». Τουτέστιν, άλλα λένε τη μια στιγμή και...

Τι ξέρει ο κύριος Σαμαράς

Σε μια παλαιά, κλασική τακτική του ΠΑΣΟΚ προσέφυγαν ορισμένα κορυφαία στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου...

Βουλευτικοί ώμοι αρσιβαρίστα

Ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης κι η υπέρκομψη συμβία του με τα 39 ακίνητα και...

Κάθε πότε θυμώνει ο Κυριάκος;

Στη διάρκεια της θητείας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεχθεί απρέπειες και προσβολές πολύ...

ΕΣΡ…

Διάβασα πριν από λίγος μέρες στη «δημοκρατία»  ότι, σε συνάντηση που είχε με τον...

Η αντίδραση ενός ηγέτη

Η προσβολή εναντίον του πρωθυπουργού της χώρας είναι προσβολή εναντίον της πατρίδας και του...

Δεν δείχνει έτσι την ενόχλησή του ένας Βρετανός πρωθυπουργός

Θα ακύρωνε ποτέ ένας «γκάγκαρος» Βρετανός πρωθυπουργός προγραμματισμένη συνέντευξή του με ξένο ηγέτη φίλης...

Ελγίνειος φερετζές αφελληνισμού

Παρακολουθείς στην τηλεόραση* την παραδοσιακή οπερέτα όπου τις ελληνόφωνος/η πολιτικός, σε μια έκρηξη πατριδολατρείας,...

Αντί να κοκκινίζουν τη… συγχαίρουν!

Η συγκλονιστική περίπτωση της 85χρονης αγρότισσας που δώρισε ένα ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ του Μεσολογγίου...

Οι «γραφικοί»

Για να δούμε. Μαρί Λεπέν στη Γαλλία, Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, Τζόρτζια Μελόνι και...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκληρή ταξιδιωτική οδηγία των Βρετανών για την Ελλάδα!

Είναι η δεύτερη μέσα σε δύο εβδομάδες - Να είναι τυχαίο το χρονικό σημείο άραγε;

Κραυγή απόγνωσης από τους κατοίκους του Γέρακα: «Χαώδης και επικίνδυνη κατάσταση»

Ματωμένοι γάμοι, κλοπές, ζημιές και κλίμα τρομοκρατίας στο «κρατίδιο» των Ρομά

Στα μαχαίρια γνωστό ζευγάρι επιχειρηματιών για την περιουσία έπειτα από 10 χρόνια γάμου

Επεισοδιακός -και καθόλου «βελούδινος»- είναι ο χωρισμός γνωστού ζευγαριού...

Η Ελένη Κρίτα αποκάλυψε πόσα χρήματα πήραν οι πρωταγωνιστές του «Παρά Πέντε»

Η ηθοποιός Ελένη Κρίτα έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό...

Λαχτάρα για τη Μαρινέλλα στο νοσοκομείο

Μια περιπέτεια υγείας ανάγκασε την βασίλισσα του ελληνικού τραγουδιού,...

Δημοσκόπηση για τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λονδίνο

Η πρωτοφανής κατάσταση κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο...

Σκύλος βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο και πέθανε – Το φρικώδες περιστατικό στην Αράχωβα

Μια φρικώδης πράξη, ένα αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε στην Αράχωβα...

NEWSROOM