Τι μας χρεώνει η Βουλή;

Αναμονή ακόμα και τρία χρόνια για ένα χειρουργείο! - Επικουρικοί γιατροί «χρησιμοποιούνται» και κατόπιν απολύονται!

Must Read

Ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας γενικά θεωρείται (άγνωστο γιατί) ευφυολόγος. Δηλαδή, κάτι σαν σοφός, αλλά με μια σεφερλίδικη πινελιά στον λόγο του – αν και στις ατάκες του δεν προσθέτει το γουστόζικο «α, καλό, εεεεεε;».

Μια άλλη επιτυχία του είναι πως κρίνεται κατάλληλος για πρόεδρος της Βουλής. Ελαβε 249 ψήφους βουλευτών στη σχετική ψηφοφορία. Μια «σοφή» συμβουλή που έδωσε στους βουλευτές ήτο: «Κανείς να μην καταδεχθεί να γίνει διακονιάρης εφήμερης δημοσιότητας». Ο κ. Τασούλας θα μπορούσε να συμβουλεύσει τους εθνοπατριούς και τις εθνομητριές κάτι πιο πρακτικό: να μη γίνουν διακονάρηδες εφήμερων βαλιτσών γεμάτων με εφήμερα νομίσματα – όπως καλή ώρα ήταν η βαλίτσα με τα γερμανικά μάρκα της Siemens που κουβάλησε ο «στρατηγός» Τσουκάτος στα γραφεία της πασοκάρας.

Επίσης, μια που μιλήσαμε για διακονιάρηδες, μια ιδιότητα που μας τη… φόρεσαν κανονικότατα οι εκλεγμένοι και μη εξουσιαστές μας όταν οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία, καλό θα ήταν να γίνει ακόμα πιο πρακτικό το πνεύμα του κ. Τασούλα και να διοργανώσει μια συνέντευξη Τύπου όπου θα εξηγήσει στον ελληνικό λαό τα ακόλουθα ενδιαφέροντα:

1. Πόσοι συγγενείς πρώτου και δευτέρου βαθμού πρώην και νυν βουλευτών, ευρωβουλευτών, υπουργών και Προέδρων της Δημοκρατίας εργάζονται στη Βουλή και επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό της;

2. Ποια ακριβώς είναι το εργασιακό καθεστώς και τα καθήκοντα των υπερτυχερών που διορίστηκαν (σίγουρα με αξιοκρατικά κριτήρια) στη Βουλή; Ας μάθουμε κι εμείς οι αγριότατα φορολογούμενοι υπήκοοι πόσο είναι το μηνιάτικο, τι παροχές έχουν οι εργαζόμενοι στη Βουλή, πόση άδεια δικαιούνται κ.ά. Εχει απολυθεί ποτέ υπάλληλος της Βουλής για αδικαιολόγητες απουσίες από τη θέση του ή για πλημμελή άσκηση καθηκόντων;

3. Τον Νοέμβριο του 2022, όταν ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της Βουλής για το 2023, ο κ. Τασούλας δήλωσε ότι «ο προϋπολογισμός του 2023 έχει αύξηση 2.300.000ν ευρώ, η οποία συνδέεται με το κόστος της ενέργειας, με τον εξοπλισμό της νέας Βουλής, η οποία θα προκύψει με τις εθνικές εκλογές, με τον πληθωρισμό που έχει επίπτωση και σε λειτουργικά έξοδα και σε αγορά αγαθών».

Τα παραπάνω αόριστα χρήζουν διευκρινίσεων… Πληρώνουμε και θέλουμε να γνωρίζουμε τι μας χρεώνουν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This