Συνταγή προς κ. αναλυτές

Must Read

Σήμερα θα μπω στα χωράφια των μεγάλων σεφ και θα σας προσφέρω μία συνταγή, η οποία όμως απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό: αυτό των τηλεοπτικών αναλυτών.

Οι υπόλοιποι διαβάστε τη για να δείτε απλώς τι σας περιμένει.

Υλικά:

3 κιλά Πριγκόζιν – 3 κιλά Πούτιν – ½ κιλό Σεργκέι Σοϊγκού, ΥΕΘΑ Ρωσίας – ½ κιλό στρατηγό Γιουνούς Γιεβκούροφ, αναπληρωτή ΥΕΘΑ της Ρωσίας – 250 γρ. αντιστρατήγου Βλαντιμίρ Αλεξέγιεφ, πρώτου αναπληρωτή αρχηγού της GRU – 200 γρ. Σεργκέι Ναρίσκιν, επικεφαλής της υπηρεσίας εξωτερικών πληροφοριών της Ρωσίας – 2 κιλά πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκο – 100 γρ. στρατηγό Σεργκέι Σουροβίκιν, υπαρχηγό των ρωσικών δυνάμεων στην Ουκρανία – 100 γρ. Γιουνούς Γεβγκούροφ, αναπληρωτή ΥΕΘΑ της Ρωσίας. Προσθέστε ό,τι άλλο σας κατέβει.

Εκτέλεση:

Τα βάζετε όλα στο μίξερ, τα βαράτε μέχρι ν’ αναστενάξουν και τα βάζετε στον φούρνο στους 300 βαθμούς μέχρι να φουσκώσουν. Όταν ψηθεί το μείγμα, το σερβίρετε κρύο και έχετε ένα ωραιότατο κατάπλασμα, που θα σας συντροφεύσει όλο το καλοκαίρι.

Το όνομά του; «Αναλύσεις για το πραξικόπημα του Πριγκόζιν».

Καλή όρεξη και προπαντός καλή χώνεψη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες του αείμνηστου Γιώργου Πούπη από τις επισκέψεις του επί τριάντα χρόνια στο Περιβόλι της Παναγίας και το όνειρο που έγινε πραγματικότητα

More Articles Like This