Υπερπαραγωγή τρόμου

Τα δελτία ειδήσεων και η αρθρογραφία σκορπούν περισσότερο τρόμο και θάνατο από τους μανιακούς δολοφόνους στις γιάνκικες ταινίες φρίκης

Must Read

Καύσων τρομερός! Οι καβαλάρηδες της Αποκαλύψεως καβάλησαν τα άτια τους και έρχονται να μας πάρουν και να μας σηκώσουν στον αέρα. Δεν προλαβαίνουμε ούτε να ποντάρουμε γκανιάν, σύνθετο και δίδυμο ποιοι θα πρωτεύσουν σ’ αυτήν την κούρσα του χαμού.

Το θερμόμετρο θα φτάσει 40, 41, 45, 145 βαθμούς Κελσίου και η ατμόσφαιρα, ακόμα και σε δωμάτιο με… αρκουδίσιο, θα θυμίζει μηχανοστάσιο παλιού γκαζάδικου που βρίσκεται αρόδου, κοντά στο λιμάνι της Τζέντα. Είναι η κλιματική αλλαγή, που προκαλέσαμε εμείς χρησιμοποιώντας πλαστικά καλαμάκια για να ρουφάμε τους φραπέδες μας.

Σε τέτοιου είδους συμπεράσματα καταλήγει κάποιος αν παρακολουθήσει δελτία ειδήσεων και διαβάσει τα νέα για τον καύσωνα σε διαδίκτυο και έντυπα. Ουδεμία ελπίς να επιβιώσουμε. Μάλλον είμαστε παγωτά και θα λιώσουμε. Καθώς φαίνεται, η φράση ότι ως έθνος έχουμε περάσει διά πυρός και σιδήρου έχει μόνο μεταφορική σημασία. Ουδέποτε αποτέλεσε κυριολεξία.

Εκείνοι οι στρατιώτες οι οποίοι τον Αύγουστο του 1921 αναγκάστηκαν να πεζοπορήσουν 300 χιλιόμετρα στην Αλμυρά Ερημο για να αναμετρηθούν με τα κεμαλικά στίφη πρέπει να κατάγονταν από άλλους πλανήτες, αστερισμούς και γαλαξίες. Ηταν Ελληνες από τον Σείριο, τον πλανήτη Αρη, τον Αλντεμπαράν. Δεν ζούσαν στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Πελοπόννησο, στην Ηπειρο, στην Κρήτη και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Κι αυτοί οι Ελληνες που πολέμησαν Γερμανούς και Ιταλούς στις ερήμους και στους ξερότοπους της Μέσης Ανατολής κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο από αλλού πρέπει να ήταν.
Τα ΜΜΕ ξέρουν καλύτερα. Πρέπει να φοβόμαστε όλες τις περιστάσεις, όλες τις εποχές, όλα τα φυσικά φαινόμενα. Να κρυβόμαστε από τη βροχή, τον βοριά, τους νοτιάδες, τον καύσωνα, τη χιονόπτωση. Να τρέμει το φυλλοκάρδι μας στον κορονοϊό. Να φοράμε χειρουργική (όχι καταδύσεων) μάσκα στη θάλασσα, στο βουνό, στο δάσος, στον καναπέ μας, όταν βαδίζουμε μοναχοί στον δρόμο.

Να ακούμε την κυβέρνηση και να υπακούμε τις οδηγίες που μας δίνει, ακριβώς όπως μας τις μεταφέρουν όλοι οι καλοί άνθρωποι που έχουν τα τηλεοπτικά κανάλια. Μόνο έτσι θα ζήσουμε όπως πρέπει και θα αποφύγουμε τα χειρότερα – ένα εκ των οποίων είναι να σχηματίζουμε μόνοι μας άποψη για τα πράγματα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολιτική Προστασία: Έκτακτη βραδινή σύσκεψη λόγω των πολλών πυρκαγιών που ξέσπασαν ταυτόχρονα

Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας συγκάλεσε εκτάκτως ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, θορυβημένος  τόσο...

More Articles Like This