Παρασκευή 7/5/2021

Μάχη με κάθε μέσο

Oι Έλληνες είμαστε από τους πιο αρχαίους λαούς στον κόσμο, με συναρπαστική Ιστορία και αδιαμφισβήτητη καταγωγική συνέχεια με τους εξ αίματος προγόνους μας.

  • Από τον δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Πώς έχουμε πετύχει αυτή την πραγματικά εκπληκτική διατήρησή μας και συντήρησή μας ως έθνος, παρότι αριθμητικά ήμασταν πάντα σε μη ισχυρή και μειονεκτική θέση;

Το πετύχαμε επειδή πάντα δίναμε τις μάχες μας στον τόπο, στον χρόνο και με τον τρόπο που επιθυμούσαμε εμείς. Από τον μύθο του Δούρειου Ίππου, όπου οι πρόγονοί μας Αχαιοί κατατρόπωσαν με τέχνασμα τους απόρθητους Τρώες, μέχρι τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, τη Μάχη του Μαραθώνα, τα Γαυγάμηλα, το Χάνι της Γραβιάς (120 Έλληνες εναντίον 8.000 Οθωμανών, όπου τους κατατροπώσαμε!), τα βουνά της Πίνδου εναντίον των Ιταλών εισβολέων του Άξονα το 1940, σε όλες τις παραπάνω μάχες εμείς διαλέξαμε τον τόπο, τον χρόνο και τον τρόπο της μάχης. Όχι οι εχθροί μας, αλλά εμείς.

Τα παραπάνω τα θυμήθηκα όταν έμαθα για τον πολιτικό ακτιβισμό από την οργάνωση Ενωμένοι Μακεδόνες, οι οποίοι διάλεξαν έναν καθ’ όλα νόμιμο τρόπο για να εκδηλώσουν την αντίθεσή τους στην προσπάθεια αριστερών και εθνομηδενιστικών φωνών να παύσουν συνήθειες και παραδόσεις του ελληνικού λάου, ώστε να βοηθηθεί το «μπόλιασμά» μας από Ανατολίτες λαθρομετανάστες, οι οποίοι ως ισλαμιστές, νιώθουν άβολα σε μια χριστιανική χώρα όπως η Ελλάδα. Οι Ενωμένοι Μακεδόνες διάλεξαν να συνεχίσουν να τρώνε χοιρινό και να πίνουν αλκοόλ μέσω ενός δημόσιου μπάρμπεκιου, κάτι που απαγορεύεται στον ισλαμικό κόσμο. Μπορεί σε κάποιους να φάνηκε ως ενέργεια κάπως χιουμοριστική, αλλά κατάφεραν με ελάχιστα μέσα να πετύχουν αυτό που επιθυμεί κάθε ακτιβιστής: να προκαλέσει το ενδιαφέρον και τη συζήτηση.

Ο συριζαίος Γιαννούλης έβγαλε πύρινους λόγους κατά των «τραγικά μειοψηφικών ομάδων που έχουν υστερία, αμόκ και στρεβλό πατριωτισμό», ενώ όλοι εμείς οι πατριώτες γελάσαμε με την ψυχή μας όταν ο γενικός γραμματέας Σύρων Ελλάδος κ. Μπάκρι δήλωσε ότι ο Γιαννούλης δεν ξέρει τι λέει, πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαπράξει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και πως οι ΜΚΟ παίζουν πολύ βρόμικο παιχνίδι με τους πρόσφυγες.

Φαντάζομαι το πρόσωπο του Γιαννούλη όταν είδε στην τηλεόραση τον Σύρο εξελληνισμένο πρόσφυγα με θεσμική θέση κ. Μπάκρι να πίνει μπίρα και να υπερασπίζεται τον ελληνικό τρόπο ζωής απέναντι σε ξενόφερτους, πολύ διαφορετικούς πολιτισμούς.

Συμπέρασμα: Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, αντιδράστε στο «μπόλιασμα» των κοινοτήτων όπου ζείτε, προστατέψτε την οικογένειά σας, την Ορθοδοξία μας και τον ελληνικό τρόπο ζωής με κάθε νόμιμο μέσο.

*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ