Τρανς, κυρ Παντελήδες και πλιάτσικος χαλκός

Μείνανε αμανάτι τα πανό αυτών των ταλαίπωρων, που προλάβανε να κάνουν και πορείες κατά της «τοξικής πατριαρχίας». Οι παρεκκλίσεις συμπεριφοράς δεν αποτελούν «φύλα»

Must Read

Τελικά ο «κυρ Παντελής» ήταν Μπανγκλαντεσιανός, συνελήφθη για τη δολοφονία του δυστυχούς Κουβανού τρανς, με τον οποίο είχε σχέση και χάλασε τη μόστρα της «πολιτικής ορθότητας». Μείνανε αμανάτι τα πανό αυτών των ταλαίπωρων, που προλάβανε να κάνουν και πορείες κατά της «τοξικής ελληνικής πατριαρχίας». Ενας ομοφυλόφιλος αλλοδαπός άνδρας σκότωσε αλλοδαπό ομοφυλόφιλο παρενδυτικό άνδρα. Αυτό είναι το στόρι. Το τι μελάνι χύθηκε όμως περί «γυναικοκτονίας» δεν λέγεται. Να το ξαναπούμε, στο δίκαιό μας υπάρχει ανθρωποκτονία. Τελεία. Και η προβλεπόμενη γι’ αυτήν ποινή είναι η βαρύτερη, η ισόβια κάθειρξη.

Ορθά στον ευρωπαϊκό νομικό πολιτισμό δεν γίνονται διαβαθμίσεις της αξίας της ανθρώπινης ζωής. Πώς θα ικανοποιηθεί λοιπόν η woke ιδεοληψία; Αφού ούτως ή άλλως η δολοφονία γυναικών, παρενδυτικών ομοφυλοφίλων, οποιουδήποτε, τιμωρείται ήδη με ισόβια κάθειρξη, το μόνο που μένει είναι να προταθεί από τους πολύ προχωρημένους να τιμωρείται ελαφρύτερα η δολοφονία ετεροφυλόφιλων ανδρών ή, ακόμη καλύτερα, για να πιάσουμε καλύτερα τον παλμό του αριστερόστροφου φασισμού της «πολιτικής ορθότητας», να τιμωρείται ελαφρύτερα η δολοφονία λευκών δεξιών ετεροφυλόφιλων ανδρών, που δεν τους αρέσουν οι παραστάσεις της Κιτσοπούλου και πιστεύουν πως τα φύλα ήταν, είναι και θα είναι δύο. Ισως ακόμη καλύτερα να κρίνεται ατιμώρητη. «Γιατί τον σκότωσες, κατηγορούμενε/η;» «Γιατί πήγαινε μόνο με γυναίκες, ήταν δεξιός και διάβαζε Φαήλο στη “δημοκρατία”, κύριε πρόεδρε.» «Αθώος/α!»

Είναι απίστευτη η ενέργεια, οι λέξεις, ο χρόνος που ξοδεύουν κάποιοι σε απίστευτες ανοησίες, ανορθολογικές αλλά εξόχως φασιστικές σαχλαμάρες και παθιασμένες αντεγκλήσεις με ύβρεις περί «φασισμού» και «ρατσισμού» σε όποιον αμφισβητεί την πυροβολημένη ατζέντα τους. Ειδικά η ατζέντα του «κοινωνικού φύλου» είναι αρμοδιότητα της Ψυχιατρικής. Αν την ώρα της φρικτής δολοφονίας του δυστυχούς Κουβανού τρανς γινόταν ένας τρομερός σεισμός και θαβόταν μαζί με τον δολοφόνο του στα ερείπια και μετά από αιώνες οι αρχαιολόγοι του μέλλοντος έβρισκαν τους σκελετούς τους, ο ιατροδικαστής που θα φώναζαν ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στους σκελετούς τους θα σημείωνε στην αναφορά του «δύο ανδρικοί σκελετοί» και την κατά προσέγγιση ηλικία τους.

Τα προσωπικά γούστα, η δυσφορία φύλου, οι παρεκκλίσεις συμπεριφοράς δεν αποτελούν «φύλα», μη θυμώνετε όταν το ακούτε, και ψυχικής φύσεως προβλήματα δεν τα λύνει η διαστρέβλωση εννοιών και η αλλαγή λέξεων. Αντιθέτως, σε μερικές περιπτώσεις μπορεί να χειροτερεύει την κατάσταση ανθρώπων που μπορεί να έχουν ψυχικό νόσημα και κάποιοι τούς λένε «είσαι μια χαρά, οι άλλοι έχουν το πρόβλημα που δεν συμφωνούν πως είσαι γυναίκα κι ας υπηρέτησες στα τεθωρακισμένα, είσαι ανατομικά άντρας, έχεις σχεδόν 40% περισσότερη μυϊκή μάζα και δεν είναι σωστό να μπαίνεις σε γυναικεία αποδυτήρια και τουαλέτες».

Θα σας θέσω το πιο ακραίο παράδειγμα και σε τι παράνοια οδηγεί ο «πολιτισμικός μαρξισμός» με αυτές τις θεωρίες του, π.χ. σε βάρος των αληθινών δικαιωμάτων των πραγματικών γυναικών. Βιολογικά άνδρες που δηλώνουν «γυναίκες» καταστρέφουν τα γυναικεία σπορ σε ορισμένες χώρες, υφαρπάζοντας με αθέμιτο τρόπο τα μετάλλια από κορίτσια και γυναίκες που έχουν ματώσει στις προπονήσεις. Το ακραίο παράδειγμα που έλεγα: Οι μαινάδες των θεωριών αυτών, εάν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξαφνικά δηλώσει «γυναίκα», κάνει και μερικές ορμονοθεραπείες, το θεωρούν απολύτως θεμιτό και λογικό να αγωνιστεί στο γυναικείο πρωτάθλημα μπάσκετ των ΗΠΑ ή ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ να πυγμαχεί κατά βιολογικών, πραγματικών γυναικών στη γυναικεία πυγμαχία. Κάντε το εικόνα. Προσέξτε, αν διαφωνείτε με αυτήν την παράνοια και συμφωνείτε μαζί μου, τότε είστε «φασίστες».

Υπάρχει όμως κάποιος για τον οποίο δεν έγιναν και ούτε θα γίνουν πορείες και απαγορεύεται να πούμε με το όνομά τους, αυτούς που, κατά την κοινή πείρα, μετέρχονται κλοπών μετάλλων, εδώ ληστεία με απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μιλάω για τον άτυχο σεκιουριτά που τον λιντσάρισαν, τον έστειλαν εγκεφαλικά νεκρό για να κλέψουν τόνους χαλκό. Δεν είναι «προσφυγάκι», «τρανς», «γυναικοκτονία», απλά ένας «κυρ Παντελής» που έβγαζε το ψωμί του. Ούτε πανό, ούτε πορείες, ούτε κατεβατά στα κοινωνικά δίκτυα. Και το βασικό πρόβλημα είναι κάτω από το χαλί.

Θυμίζω στον Νότη Μηταράκη αυτά που είχα γράψει στη «δημοκρατία» στις 15/11/2021, με τίτλο «Κλοπές μετάλλων, χτυπώντας το έγκλημα στην πηγή του», τη μόνη και δοκιμασμένη λύση:

«Πρώτον, όσοι εμπορεύονται και ανακυκλώνουν μέταλλα θα είναι εγγεγραμμένοι σε ειδικό μητρώο, με άδεια και συγκεκριμένες προδιαγραφές εγκαταστάσεων. Δεύτερον, θα είναι υποχρεωμένοι να τηρούν βιβλία εισερχόμενων υλικών, καθώς και να έχουν σύστημα βιντεοσκόπησης, που να κρατά αρχείο για πολύ χρόνο, που θα τον καθορίσει ο νομοθέτης.

Τρίτον, θα απαγορεύεται οποιαδήποτε συναλλαγή με μετρητά. Τα μέταλλα που αγοράζουν θα πληρώνονται μόνο με τραπεζικά εμβάσματα ή επιταγές. Τέταρτον, ανάκληση αδείας, σφράγιση και διάλυση της επιχείρησης, ποινή φυλάκισης ή κάθειρξης αναλόγως της αξίας των κλοπιμαίων μετάλλων, χωρίς αναστολές, μετατροπές και υφ’ όρον απόλυση, και βαριά χρηματική ποινή, σε περίπτωση παραβίασης του νόμου και παράτυπη αγορά μετάλλων προς ανακύκλωση. Πέμπτον, συνεχείς αιφνιδιαστικοί έλεγχοι αυτών των επιχειρήσεων 24/7, καθώς και κάθε φορτίου με μέταλλα, διότι τα κυκλώματα μπορεί να αποπειραθούν την κλοπή και εξαγωγή των μετάλλων σε άλλες βαλκανικές χώρες για την πώλησή τους.

Εκτον, έλεγχος, σύλληψη, αυστηρή τιμωρία και ισόβια απέλαση των εισαγόμενων ψευτοευπαθών, που συμμετέχουν στην ως άνω αλλά και σε άλλες εγκληματικές δραστηριότητες, είτε προέρχονται από βαλκανικές χώρες-μέλη της Ε.Ε. είτε ανήκουν στους μουσαφιραίους που μας στέλνει ο Ερντογάν και περιφέρονται με καρότσια, τρίκυκλα και συλλέγουν ή αρπάζουν μέταλλα.

Τα παραπάνω μέτρα, μαζί με την αυστηρή αστυνόμευση και καταστολή των περιφερόμενων κλεπτών, την κατάργηση εξοργιστικών προνομίων και επιδομάτων των ψευτοευπαθών κάθε προέλευσης, με απόλυτη ισονομία και αφαίρεση της γονικής μέριμνας των ανήλικων παιδιών που παραβιάζουν την εποπτεία τους, στα οποία να δοθεί αληθινή Παιδεία, με κατάσχεση των επικίνδυνων, ανασφάλιστων και οδηγουμένων χωρίς άδεια οδήγησης αυτοκινήτων και άλλων οχημάτων τους, η εν γένει τιμωρία του παρασιτικού βίου, θα υποχρεώσουν τα συγκεκριμένα πρόσωπα να εργαστούν νόμιμα ή να εξουδετερωθούν υφιστάμενα πολυετείς φυλακίσεις».

Αυτά έκαναν επιτυχώς οι Γάλλοι, να τα κάνουμε κι εμείς. Ας ζητήσουμε το κείμενο του νόμου τους και να το προσαρμόσουμε στα δικά μας. Φτάνει πια με την ασυδοσία των ψευτοπευπαθών.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Survivor: Οικειοθελής αποχώρηση για την Χρύσα

Οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο

More Articles Like This