Στίγκας, Βελόπουλος, Νατσιός. Καραμπινάτο πέναλτι

Must Read

Διαβάζω στη «δημοκρατία» ότι, στο μνημόσυνο που οργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων για τους πεσόντες στην Κύπρο κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής το 1974, από τους αρχηγούς των κομμάτων παρέστη μόνο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ η κυβέρνηση εκπροσωπήθηκε από αναπληρώτρια υπουργό.

Και βέβαια δεν περίμενα να δω τον Κουτσούμπα ή τον Ανδρουλάκη. Περίμενα όμως να δω τους κ. Βελόπουλο (έστειλε εκπρόσωπο…), Νατσιό και Στίγκα, αρχηγούς κομμάτων του λεγομένου «πατριωτικού τόξου». Ουδείς παρέστη. Ίσως είχαν δουλειές. Ίσως είχαν πάει για μπάνιο.

Πρέπει όμως να γνωρίζουν -και όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς- ότι γι’ αυτό ακριβώς τους ψήφισε ο ελληνικός λαός: για να διαφέρουν απ΄ τους άλλους. Για να πηγαίνουν στον Γράμμο (όπως πήγε ο σ. Κουτσούμπας να γιορτάσει το… νοσοκομείο του ΔΣΕ) και στο Βίτσι, για να τιμούν του Μακρυγιάννη και, τελικώς, για να διαφέρουν από τους φιλελέδες.

Δεν είναι καλά δείγματα γραφής αυτά και δημιουργούν εύλογες απορίες. Το αποκορύφωμα θα είναι να δούμε τους τρεις αρχηγούς να καταθέτουν στεφάνι στην κεφάλα του Σβορώνου, στο Πολυτεχνείο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Ω γλυκύ μου Έαρ…»: Μεγάλη Παρασκευή: Η κορύφωση του Θείου Δράματος

Με απέραντη θλίψη και συγκίνηση θα μεταβούν σήμερα στις εκκλησίες όλης της Ελλάδας οι πιστοί προκειμένου να βιώσουν την...

More Articles Like This