Δουλέψτε λίγο επιτέλους

Must Read

Έχω ένα αυτοκίνητο 31 ετών. Εδώ και 6-7 χρόνια, όποτε το πάω στην αντιπροσωπεία για σέρβις, η επωδός των τεχνικών είναι η ίδια: «Θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να το αλλάξετε. Πάλιωσε πια».

Όμως, ελλείψει χρημάτων, αναβάλλω για αργότερα την αλλαγή. Και αυτό μεν αφορά εμένα και εγώ θα υποστώ τις συνέπειες, αν ξαφνικά διαλυθεί στον δρόμο.

Ωστόσο, εκείνα τα σχεδόν 50χρονα Canadair, τα οποία ασυνείδητοι υπεύθυνοι έβγαζαν να σβήσουν φωτιές, ήταν βέβαιο πως θα στοιχίσουν ζωές ηρώων. Και στοίχισαν.

Τι θα μας πουν τώρα οι επιτελικοί; Ότι φταίει η κλιματική αλλαγή; Μια τα τρένα, μια τα πυροσβεστικά, όλη η αρχαιολογία αποδεκατίζει ζωές κι εμάς μάς φταίει η κλιματική αλλαγή.
Όμως οι ήρωες δεν γυρίζουν πίσω.

Το ερώτημα είναι πότε θα ξυπνήσουν οι αρμόδιοι, θα πάψουν να μας ταΐζουν κουτόχορτο (κι εμείς, σε ποσοστό 40%, να το τρώμε αδιαμαρτύρητα) και θα κάνουν επιτέλους ενός παρά δουλειά, αφήνοντας τα ψέματα του στιλ «είμαστε πανέτοιμοι», ενώ όλοι ξέρουμε ότι είμαστε ξεβράκωτοι και στηριζόμαστε σε μουσειακό είδος πυροσβεστικών, τα οποία αγοράστηκαν το 1971.

Δουλέψτε λίγο σοβαρά επιτέλους, ρε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το τελευταίο μήνυμα του Al Jazeera μετά το «μαύρο» στο Ισραήλ

Πλήγμα στην ελευθεροτυπία αποτελεί η απαγόρευση του Al Jazeera στο Ισραήλ, που επέβαλε με απόφασή της η κυβέρνηση Νετανιάχου....

More Articles Like This