Πού είναι οι ΜΚΟ;

Must Read

Χαζολογούσα στο διαδίκτυο ανάμεσα σε κοινότοπα αναμασήματα για τους ήρωες του μοιραίου Καναντέρ, του στιλ που σε αηδιάζουν, όπως «Καλό παράδεισο, παιδιά», «ποτέ πια», «βαρύς ο φόρος του αίματος» και άλλα τέτοια, που σε λίγες μέρες θα ξεχαστούν, όπως ξεχάστηκαν το Μάτι, τα Τέμπη, η Μάνδρα και τόσα άλλα και θα μείνει ο πόνος των οικογενειών από τη μια μεριά και η αδιαφορία των αρμοδίων από την άλλη.

Όμως, ανάμεσα στα κροκοδείλια δάκρυα της μιας ανάσας είδα και κάτι πολύ ενδιαφέρον. Η άγνωστη φίλη Μ. Τσ. αναρωτιόταν: «Πόσες και ποιες ΜΚΟ πήγαν για βοήθεια στη Ρόδο;»

Αλήθεια, πού είναι όλοι αυτοί οι ψυχοπονιάρηδες που τραβάνε τις κοτσίδες τους για τη «Μαρία του Εβρου;». Πού είναι όλοι εκείνοι που σκαρώνουν διαδήλωση στο άψε σβήσε, διότι κάποιος κυνήγησε μια γάτα λέγοντας «βρε ουστ» και όχι «σας παρακαλώ, κυρία γάτα, έχετε την καλοσύνη να αφήσετε κάτω το ψάρι μου;»

Άφαντοι. Γιατί; Δεν έχει ψητό εκεί; Όχι, δεν έχει. Χώρια που μπορεί και να καούμε. Εξάλλου κορόιδα είναι οι άλλοι ψυχοπονιάρηδες, ο Πάπας και η Σούζαν Σάραντον, που κάνουν την… κορόιδα. Ούτε καν ένα μήνυμα συμπαθείας για την… επιτελική καταστροφή. Βρε, ου να μου χαθείτε όλοι σας. Υποκριτές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με… περίπατο η Μαρία Σάκκαρη στις «16» της Μαδρίτης

Η Μαρία Σάκκαρη με συνοπτικές διαδικασίες απέκλεισε την Αμερικανίδα Σλόουν Στίβενς με 2-0 σετ (6-1, 6-3) και προκρίθηκε στις...

More Articles Like This