Οι λαθροδιακινητές είναι ένοπλοι εχθροί

Η τελευταία «μόδα» των λαθροδιακινητών είναι να οδηγούν αντίθετα στο ρεύμα στην Εγνατία Οδό, προκαλώντας φοβερά ατυχήματα και σκοτώνοντας ανθρώπους

Must Read

Παρά τη δραστική πτώση της έντασης της εισβολής παράνομων αλλοδαπών, στη συντριπτική πλειονότητά τους σουνίτες μουσουλμάνοι, με ό,τι αυτό σημαίνει μακροπρόθεσμα για την εθνική ασφάλεια και τη συνοχή της χώρας, αν δεν θέλουμε να έχουμε τα χαΐρια της Γαλλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, του Βελγίου κ.ά., συνεχίζει να μπαίνει, μπορεί όχι μια πόλη τον μήνα, όπως επί των ημερών του τουρίστα στο Αμέρικα, αλλά ένα χωριό μπαίνει σίγουρα.

Η μείωση της έντασης εισβολής, που χαριτωμένα ονομάζει η «πολιτική ορθότητα» ως μεταναστευτικές ροές, προφανώς και οφείλεται στην αντίστοιχη αύξηση από την κυβέρνηση των μέτρων αποτροπής και μπράβο της και εύγε της, γι’ αυτό την ψηφίσαμε, διότι σίγουρα δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι προφανές πως όλα όσα γίνονται δεν είναι αρκετά. Η τελευταία «μόδα» είναι οι λαθροδιακινητές να πηγαίνουν αντίθετα στο ρεύμα στην Εγνατία. Εχουν προκαλέσει φοβερά ατυχήματα, έχουν σκοτώσει ανθρώπους και προχθές τραυμάτισαν εξαμελή οικογένεια!

Το δε βίντεο με το λευκό αυτοκίνητο να περνάει σφαίρα ανάποδα στο ρεύμα, δίπλα από αστυνομικό ο οποίος έχει κλείσει μεγάλο μέρος του δρόμου με το περιπολικό και κουνιέται σαν να ετοιμάζεται για πλονζόν, έχει γίνει viral. Ο κατσαπλιάς διακινητής και τα πελατάκια του περάσανε σφαίρα. Είναι πλέον ζήτημα χρόνου να ξανασκοτωθούν αθώοι πολίτες αυτής της χώρας από τη συνδυασμένη δράση Τούρκων μαφιόζων, παρακρατικών και κρατικών οργάνων του Ερντογάν και ελληνόφωνων, κατά κανόνα συριζαίων και άλλων αριστερών ελληνόφωνων ΜΚΟτζήδων με ξεκάθαρα εγκληματική και προδοτική δράση σε βάρος της χώρας.

Μετά την πολύκροτη υπόθεση αλλοδαπών και εγχωρίων κατ’ επάγγελμα ΜΚΟτζήδων, που είχαν στήσει εγκληματική οργάνωση πίσω από τη βιτρίνα των ΜΚΟ τους, παράλληλα με βιομηχανία μηνύσεων με τον «αντιρατσιστικό» νόμο, άλλη μια υπόθεση έφτασε στην άσκηση διώξεων, πάλι με συνεργασία διακινητών στην Τουρκία και ψευτοαλληλέγγυων κακοποιών, οι οποίοι τα κονομάνε, έχοντας παράλληλα ως έργο την υλοποίηση μιας βαθιά πολιτικής και ανθελληνικής – αντιευρωπαϊκής ατζέντας, αφού στο τέλος αυτού του δυσοίωνου δρόμου, αν αφεθούμε να πάμε εκεί, είναι η κατάλυση των ευρωπαϊκών αξιών και της ταυτότητας των ευρωπαϊκών Εθνών με σταδιακή κυριαρχία του ριζοσπαστικού Ισλάμ, με ό,τι αυτό σημαίνει για την εθνική μας ύπαρξη, τη Δημοκρατία, τα δικαιώματα των γυναικών, των παιδιών κ.ά.

Η σκλήρυνση της στάσης μας είναι μονόδρομος, εγκαταλείποντας την ατζέντα της woke κουλτούρας, τις τερατολογίες περί «ισλαμοφοβίας» και την υπονόμευση της εθνικής και κοινωνικής μας συνοχής, της έννομης τάξης μας και των δικαιωμάτων, όπως έχουν κατοχυρωθεί από τα ευρωπαϊκά Συντάγματα, όπως και το ελληνικό. Εχουμε καθήκον να προασπίσουμε τα σύνορά μας, την ασφάλειά μας και δεν έχουμε καμία απολύτως υποχρέωση να υποδεχθούμε και περιθάλψουμε όποιον του καπνίσει να κινήσει κατά δω και οι αιτίες επίσης πρέπει να μας είναι αδιάφορες. Δεν είχαμε αποικίες και ακόμη κι αν υπάρχει κλιματική αλλαγή, δεν θα τη λύσουμε, όπως δεν θα λύσουμε και την παγκόσμια φτώχεια ή ό,τι άλλο, αυτοκτονώντας ως Εθνος, αποδεχόμενοι αδιάκριτα όποιον θέλει να μπουκάρει κρυφά και παράνομα, τουτέστιν στα σωστά ελληνικά λάθρα, εξ ου και το ορθότατο και ακριβές «λαθρομετανάστες».

Οι λαθροδιακινητές πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ένοπλοι εχθροί. Είναι κακοποιοί που τελούν κακούργημα. Οταν εισβάλλουν στη χώρα μας και κινούνται ανάποδα σε οποιονδήποτε δρόμο, το αυτοκίνητο είναι όπλο και στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, αποδέχονται την πιθανότητα, ενδεχόμενος δόλος λέγεται, να σκοτώσουν ανύποπτους οικογενειάρχες που πάνε στη δουλειά τους, παιδιά, αστυνομικούς. Εχει ήδη συμβεί. Η ζωή των νομίμων πολιτών της χώρας προφανέστατα αξίζει περισσότερο από τη ζωή των μαφιόζων που διακινούν για κέρδος και αποσταθεροποίηση της χώρας λαθρομετανάστες. Πρέπει λοιπόν να αντιμετωπίζονται ως ένοπλοι κακοποιοί και να αποστέλλονται για πιλάφι εις τόπον χλοερόν, εις τόπον αναψύξεως. Θα περάσει και το μήνυμα πως όποιος διακινητής δεν υπακούει αμέσως στις εντολές των Αστυνομικών τρώει χώμα, που θα κάνει καλό στην ακόμη μεγαλύτερη ανακοπή της έντασης των εισβολών.

Θα κλάψουν οι συνέταιροί τους στην Ελλάδα για το χρήμα που θα στερηθούν και την μπίζνα που θα δυσκολέψει κι άλλο, αλλά μπορούν να αγοράσουν χαρτομάντιλα. Το ζήτημα παραχόντρυνε και έστω και ένας Ελληνας πολίτης νεκρός από κακοποιό διακινητή που βολτάρει στην Ελλάδα στο αντίθετο ρεύμα δεν έχει δικαιολογία. Το ξαναλέω: στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης έχουμε αντίθετα συμφέροντα με την ευρωγραφειοκρατία και τους αγαπούληδες, που χαϊδεύουν τον εποικισμό και πολεμάνε τον Χριστιανισμό. Οσο και να προσπαθεί η κυβέρνηση να αποφύγει τη σύγκρουση, θα έρθει. Καθήκον κάθε κυβέρνησης, από τον όρκο της, το Σύνταγμα, τους Νόμους και την κοινή λογική, η υπεράσπιση αυτής της γης, των ανθρώπων της, της ταυτότητας, της συνοχής και της ασφάλειάς τους. Αν το κάνει, με την ένταση που πρέπει, το 41% θα γίνει τουλάχιστον 51%. Και θα το αξίζει.

Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Λιακάδα και άνοδος της θερμοκρασίας για σήμερα – Δείτε πού θα φτάσει ο υδράργυρος

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες ο καιρός να έκανε μερικά σκαμπανεβάσματα, όμως σήμερα θα επικρατήσουν η ηλιοφάνεια και οι υψηλές...

More Articles Like This