Αστυνομία Βέγγος

Must Read

Σκηνή 1η: «Βρε μπας και σε είδανε;»  «Οχι». «Μπράβο, Μάρκο». «Κοντοστάθηκα μια στιγμή μη με αναληφθούν». «Μπράβο, Μάρκο». «Μπαίνω μέσα». «Μπράβο, Μάρκο». «Είχανε βγει από την άλλη πόρτα». «Να, Μάρκο» και ο ταλαίπωρος Πότης (Λογοθετίδης) φασκελώνει τον φίλο του Μάρκο (Πρωτοπαππάς) επειδή του ξέφυγε η γυναίκα του, που την παρακολουθούσε (από τον «Ζηλιαρόγατο» – 1956).

Σκηνή 2α: «Τι συμβαίνει, κ. Βαλδή;» «Το χάσαμε το κορίτσι μας, κ. Γαβρίλογλου. Το χάσαμε μέσα απ΄ τα χέρια μας».  «Καλά, κι εσύ πού τον είχες τον νου σου, κ. Βαλδή;» «Στο κορίτσι μας, αλλά για μια στιγμή ώσπου να κάνω έτσι, έγινε καπνός». «Δεν φταις εσύ, χριστιανέ μου. Εγώ φταίω που δεν κατάλαβα πως είσαι ανισόρροπος». {Διάλογος μεταξύ Γαβρίλογλου (Κωνσταντάρας) και ντετέκτιβ Βαλδή (Βέγγος), που είχε αναλάβει να παρακολουθεί την κόρη του Γαβρίλογλου, Λίζα (Βουγιουκλάκη). Από το «Η Λίζα και η άλλη» – 1961)}.

Σκηνή 3η: «Τους παρακολουθούσαμε διακριτικά αλλά μόλις μπήκαν στην Αττική Οδό τούς χάσαμε» (Από ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., για την παρακολούθηση των Κροατών εγκληματιών).

Τώρα εσείς καλείστε να επιλέξετε την πιο κωμική σκηνή από τις τρεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια πολιτική απάτη διαρκείας

Ήταν 16 Ιουνίου 2018 όταν ψηφιζόταν στην Βουλή η πρόταση μομφής της Ν.Δ. κατά της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για...

More Articles Like This