Τα γούστα, οι αποκλίσεις, οι διαταραχές δεν είναι φύλα

Oσα προβλήματα επικαλούνται τα ομόφυλα ζευγάρια λύθηκαν με το σύμφωνο συμβίωσης

Must Read

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αμέσως επόμενο διάστημα θα έρθει για ψήφιση στη Βουλή νομοσχέδιο που θα θεσπίσει τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών καθώς και την υιοθεσία παιδιών από αυτά και άλλα από αυτά που θέλει να επιβάλει ο πολιτισμικός μαρξισμός παντού. Μπορεί και μέσα στον Σεπτέμβριο, πάντως μέχρι τα τέλη του έτους το τερατούργημα θα έρθει, γίνονται άλλωστε πιέσεις από το εγχώριο λόμπι του παράλογου αλλά και απέξω. Το πιθανότερο είναι πως ο πρωθυπουργός θα αφήσει τους βουλευτές να ψηφίσουν κατά συνείδηση, αφού το νομοσχέδιο θα προκαλέσει τεράστια αντίδραση και στην Κ.Ο. αλλά και μέσα στο υπουργικό συμβούλιο. Θα υπερψηφιστεί όμως από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Τα αστειάκια που κάνουν μεταξύ τους βουλευτές και υπουργοί θα μετατραπούν σε σύγκρουση με τη συντριπτική πλειονότητα του σκληρού πυρήνα της παράταξης, η οποία δεν είναι διόλου διχασμένη αλλά κάθετα αντίθετη. Θα επαναλάβω μερικά απλά πράγματα. Τα προνόμια που δίνει ο νομοθέτης στα παντρεμένα ζευγάρια δεν τα δίνει γιατί κοιμάσαι με κάποιον ή κάποιαν. Τα δίνει για τη δημιουργία οικογένειας, τουτέστιν τεκνοποιία. Ετσι διατηρούνται εν ζωή τα Εθνη. Ενώνονται εις σάρκαν μίαν ο Γιάννης και η Μαρία και γεννάνε Ελληνόπουλα. Ο Γιάννης με τον Μήτσο δεν μπορεί, διότι δεν διαθέτει κανείς τους αιδοίο, μήτρα, σάλπιγγες, ωοθήκες. Ακόμη κι αν ο ένας από τους δύο τους νιώθει γυναίκα, είναι απλώς διαταραχή φύλου, χρειάζεται ψυχιατρική θεραπεία, συμβουλευτικές συνεδρίες, βοήθεια και όσο κι αν θέλει να γίνει μάνα, δεν πρόκειται. Το ίδιο ισχύει για τη Μαρία και την Ελένη. Ακόμη κι αν η Μαρία νιώθει άνδρας και θέλει να μας επιβάλει να τη θεωρούμε άνδρα, δεν είναι. Κι αν θέλουν να αποκτήσει παιδί η Ελένη, πάλι χρειάζεται κανονικός βιολογικός άνδρας.

Η αμείλικτη φύση κογιονάρει και γελοιοποιεί τα «κοινωνικά φύλα». Οσα προβλήματα επικαλούνται τα ομόφυλα ζευγάρια, π.χ. κληρονομικά, λύθηκαν με το σύμφωνο συμβίωσης, με το οποίο διαφωνούσα, διότι έγραφα πως είναι ένα τρένο που έχει ως ατμομηχανή το σύμφωνο, δεύτερο βαγόνι θα είναι ο γάμος ομοφύλων και επόμενο η υιοθεσία παιδιών από αυτούς. Είναι η μέθοδος του επεκτατισμού του παραλόγου της αριστερίλας. Ακολουθούν και άλλα παλαβά, όπως η απάλειψη του φύλου από δημόσια έγγραφα, τα «γονέας 1» και «γονέας 2», η καταστροφή των γυναικείων σπορ με τη συμμετοχή μαντράχαλων που αυτοπροσδιορίζονται «γυναίκες», η ολομέτωπη επίθεση στην παραδοσιακή οικογένεια, στους ετεροφυλόφιλους και πολλά άλλα που θα τα συζητήσουμε άλλη φορά.

Ερχομαι λοιπόν στο σημαντικότερο, την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, να επαναλάβω επίσης αυτονόητα πράγματα. Η υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια παραβιάζει βάναυσα το δικαίωμα των παιδιών να έχουν γονείς, που προβλέπεται και από τον Καταστατικό Χάρτη των Δικαιωμάτων του Παιδιού στον ΟΗΕ. Και το δικαίωμα αυτό σημαίνει να έχουν Μάνα και Πατέρα. Και όλοι γνωρίζουν όλο το Δίκαιό μας βάζει πάνω από όλα το συμφέρον, τα δικαιώματα και την ευημερία των παιδιών, τα οποία δεν κάμπτονται για το ανύπαρκτο δικαίωμα κάποιων να παριστάνουν κάτι που δεν είναι. Τα δε παιδιά ΔΕΝ είναι αξεσουάρ για φαντασιώσεις, για να παριστάνεις τη μάνα, ενώ είσαι άντρας ή τον πατέρα, ενώ είσαι γυναίκα.

Δεν μας ενδιαφέρει τι νομίζεις ή τι νιώθεις πως είσαι. Τα γούστα, οι αποκλίσεις, οι διαταραχές, δεν είναι φύλα. Μπορείς να ζήσεις όπως θες, να έχεις οποία ερωτική ζωή θες, εφόσον υπάρχει συναίνεση, είστε σε νόμιμη ηλικία κι εσύ και ο σύντροφός σου, αλλά δεν θα μας υποχρεώσεις να εναρμονιστούμε με το τι νομίζεις, το οποίο το διαψεύδει η φύση, η ανατομία του ανθρώπου. Θα σε προστατεύουμε από τη βία, τις διακρίσεις, αλλά δεν θα σου δώσουμε προνόμια που δεν σου ανήκουν, ούτε θα βάλουμε τις φαντασιώσεις σου πάνω από το συμφέρον των παιδιών, που θέλουν και Μάνα και Πατέρα, και μητρικό και πατρικό πρότυπο. Μεγαλώνουν παιδιά χωρίς τον ένα γονιό, είναι όμως κατ’ εξαίρεση, λόγω θανάτου, ανικανότητας. Και όποιος σπεύσει να αναφέρει ως παράδειγμα τις ετεροφυλόφιλες δυσλειτουργικές οικογένειες, ας μαζέψει την κουτοπονηριά του, διότι το παράδειγμα στη φύση είναι αυτό των οικογενειών που αγαπούν τα παιδιά τους και τα μεγαλώνουν με στοργή και αγάπη.

Στη μάχη με τη φύση ο άνθρωπος πάντα στο τέλος ηττάται, διότι αποτελεί Υβριν. Μια τέτοια δε νομοθετική πρωτοβουλία θα προκαλέσει πολύ ισχυρότερες αντιδράσεις στην κοινωνία από αυτές που νομίζει το περιβάλλον του Μεγάρου Μαξίμου. Το μέγιστο πρόβλημα της χώρας είναι η υπογεννητικότητα και σε λίγες δεκαετίες, εάν συνεχίσουμε έτσι, θα είμαστε οριστικά στον κατήφορο για το νεκροταφείο της Ιστορίας. Θα γίνουμε Χετταίοι. Δεν θα υπάρχει πληθυσμός ικανός να στηρίξει κανένα παραγωγικό, ασφαλιστικό σύστημα, να στρατολογήσει, να δημιουργήσει. Μια χώρα μεσηλίκων και γερόντων, που μετά θα σβήσει.
Είδα την ατζέντα της αρμόδιας υπουργού «προστασίας της οικογένειας».

ΛΟΑΤΚΙ, «συμπεριληπτικότητα» και η γνωστή ατζέντα της «πολιτικής ορθότητας». Ούτε λέξη για τον πυρήνα του Εθνους, την παραδοσιακή, φυσιολογική οικογένεια, μιας Μάνας, ενός Πατέρα και των παιδιών τους. Θα χειροκροτήσει μια οργανωμένη και αρκούντως επιθετική και φασιστική μειοψηφία, όμως ο σκληρός πυρήνας, όχι απλά της παράταξης, της κοινωνίας, θα γεμίσει θυμό και θα οδηγηθεί σε σκληρές πολιτικές, κομματικές επιλογές. Σημειώστε δε κάτι επίσης σημαντικό. Τα παιδιά που διατίθενται προς υιοθεσία έχουν ήδη υποστεί μια συμφορά, ορφάνια ή εγκατάλειψη. Ας μην προσθέσουμε σε αυτή τη συμφορά ένα κοινωνικό πείραμα σε βάρος τους.

* Δικηγόρος, Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φοροδιαφυγή: Σημαντικές παραβάσεις σε βάρος γνωστού καλλιτέχνη και δύο επιχειρηματιών στη Μύκονο 

Πρόκειται για εταιρεία, η οποία νοικιάζει βίλες και ένα ακίνητο σε πολύ γνωστό club του νησιού. Στα χέρια της...

More Articles Like This