Τον Γκέμπελς πολλοί εμίσησαν

Must Read

Τον Γκέμπελς πολλοί εμίσησαν, τις μεθόδους του ουδείς. Βλέποντας κανείς ειδήσεις στην ΕΡΤ, σχηματίζει την εντύπωση ότι τα τραγικά γεγονότα με τους Κροάτες δολοφόνους άρχισαν στις 23.08.01 της Δευτέρας 7 Αυγούστου.

Μαγικώ τω τρόπω βρέθηκε το κροατικό αληταριό από το Ζάγκρεμπ στη Ν. Φιλαδέλφεια, μόνοι τους βρήκαν τον δρόμο γα το γήπεδο, μόνοι τους έκλεισαν δωμάτια σε ξενοδοχεία της Αθήνας. Και ξαφνικά λοιπόν, μετά τις 23.08.01 της μοιραίας Δευτέρας, η ΕΡΤ εμφανίζει μία Αστυνομία που όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει.

Συλλαμβάνει, φυλακίζει, μαζεύει στοιχεία και -προπαντός- βγάζει ανακοινώσεις, με ψεύτικους ισχυρισμούς, όπου διαπιστώνει φανταστικά ραντεβού θανάτου, στα οποία οι μεν προσήλθαν με λοστούς, ρόπαλα και μαχαίρια κάραμπιτ και οι δε με… βερμούδες πίνοντας φραπέδες.

Όλος ο πρότερος έντιμος βίος των δολοφόνων, η σχεδόν θριαμβευτική πορεία των 500 χιλιομέτρων εντός της ελληνικής επικράτειας, όλη η έγκυρη και έγκαιρη (για να χρησιμοποιήσουμε την καραμέλα των ΜΜΕ) ενημέρωση που είχε προηγηθεί ακόμα και από το μετρό για την ΕΡΤ ουδέποτε συνέβησαν. Και για να το ξεκαθαρίσουμε μια για πάντα.

Οταν λέμε Αστυνομία, δεν εννοούμε τα εκτελεστικά όργανα που περιμένουν εντολές για να δράσουν. Εννοούμε τους υψηλά ισταμένους, που πάντα συνιστούν ψυχραιμία και πέφτουν να φάνε τον νεαρό αστυφύλακα που πυροβολεί στον αέρα όταν κινδυνεύει η ζωή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το τελευταίο μήνυμα του Al Jazeera μετά το «μαύρο» στο Ισραήλ

Πλήγμα στην ελευθεροτυπία αποτελεί η απαγόρευση του Al Jazeera στο Ισραήλ, που επέβαλε με απόφασή της η κυβέρνηση Νετανιάχου....

More Articles Like This