Επιστρατεύστε την Εθνοφυλακή

Μας καίνε. Στον Εβρο είναι τόσο προφανές, που η πραγματικότητα μας τραβάει από το μανίκι. Μην το ψιλοκοσκινίζουμε

Must Read

Η χώρα δέχεται επίθεση. Είναι ολοφάνερο ακόμη και στους πιο αφασιακούς απολιτίκ. Τόσο καπνό πώς να μην τον δουν; Υπάρχουν φυσικά και εγχώριοι που δεν κρύβουν τη χαρά τους – είναι οι ίδιοι που ευθυγραμμίζονται πάντοτε με κάθε εχθρό της χώρας και της κοινωνίας, με τους Τούρκους, με τους λαθρομετανάστες και τα δίκτυα που τους διακινούν, με τους τρομοκράτες, τους κουκουλοφόρους, τους ψευτοευπαθείς επιδοματίες κακοποιούς. Οποιος εχθρός του Εθνους και εγκληματικό στοιχείο σκάσει μύτη, οι Απόστολοι του Μαρασμού θα υπερασπιστούν τα συμφέροντά του και, χωρίς να παίξουν βλέφαρο, θα συκοφαντήσουν την κυβέρνηση, την Αστυνομία, το Λιμενικό, τις Ενοπλες Δυνάμεις.

Οχι, αδέρφια, δεν είναι η «κλιματική αλλαγή», δεν είναι η «κακιά ώρα», τουλάχιστον σε πολλές περιπτώσεις, όπως στον Εβρο, γύρω από αεροπορικές βάσεις και άλλες στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Δεν χρειάζεται να έχεις διδακτορικό στην Εθνική Ασφάλεια – αν χρησιμοποιήσεις την κοινή λογική, ξέρεις λίγο πρόσφατη Ιστορία και έχεις ως βασικό εργαλείο το «τις ωφελείται», τις βρίσκεις τις απαντήσεις.

Μας καίνε. Στον Εβρο είναι τόσο προφανές, που η πραγματικότητα μας τραβάει από το μανίκι. Μην το ψιλοκοσκινίζουμε. Και για όποιον ήταν κουμπωμένος με αμφιβολίες, πιάστηκαν και μερικοί απρόσκλητοι μουσαφιραίοι να βάζουν φωτιές. Ποιος είναι από πίσω; Μια γνώμη την έχω κι εγώ, τη λέω: η Τουρκία, η παρακρατική μαφία της, διακινητές και πελατάκια τους, οι ίδιοι που αποπειράθηκαν να σπρώξουν ορδές παρανόμων να μπουκάρουν ανεπιτυχώς την προηγούμενη φορά στον Εβρο και έσπασαν τα μούτρα τους στην αποφασιστικότητά μας. Το κάνουν για αποσταθεροποίηση, για εκδίκηση, για να χαλαρώσουμε και να σπρώξουν πολύ περισσότερους;

Πάντως, μόνον αυτοί και πιθανόν οι Ρώσοι «φίλοι» μας, που συνεργάζονται μια χαρά με τους Μεμέτηδες, έχουν κάποιον λόγο, διότι πάμε κόντρα στη διά της βίας αναθεώρηση συνόρων. Και καλά κάνουμε, όσο και αν συμπαθούμε το ομόδοξο ξανθό γένος, διότι, εάν κάνουμε την πάπια σε αυτή την περίπτωση, στην Ουκρανία, τότε τι θα λέμε για την Κύπρο, όπου μια άλλη αναθεωρητική δύναμη εισέβαλε και κατέχει έδαφος της χώρας αυτής και μας απειλεί με τα ίδια σε Αιγαίο και Θράκη; Θα λέμε «ο κήπος είναι ανθηρός»; Επαίνεσα τότε τη στάση της κυβέρνησης, όταν ο Ερντογάν, οι ΜΙΤατζήδες, οι τζιανταρμάδες έσπρωχναν χιλιάδες λαθρομετανάστες, σαν σε μεσαιωνική πολιορκία, και το έκανα χωρίς «ναι μεν, αλλά», διότι όταν το Εθνος αγωνίζεται στηρίζεις και δεν γκρινιάζεις.

Τώρα, όμως, τι συμβαίνει; Δεν πήγε καλά η σκάντζα βάρδια, το rotation, που λένε και στο Χάρβαρντ. Ουδείς αναντικατάστατος, αλλά κι εμείς οι παλιοί μηχανόβιοι έχουμε μια ταπεινή, αλλά σοφή παροιμία: «Οταν κάτι δουλεύει σωστά, μην το πειράζεις». Ούτε η ΕΥΠ τα πήγε καλά, τα δίκτυα που έχουμε -αν έχουμε- δεν φάνηκε να μας προειδοποίησαν για κάτι, ο δε Καιρίδης δεν ξεκίνησε καλά και φοβάμαι πως «Μηταράκης» θα λέμε και θα κλαίμε. Εκανε δουλίτσα και δεν θα ξεχάσω τη μεθοδική επιμονή του στο θέμα της «άταφης μικρής Μαρίας», όπου ξεβρακώθηκε όλη η τουρκόφρονη αριστερίλα.

Ηταν μια τεράστια προβοκάτσια, που πήγαν να στήσουν κάποιοι και τους γύρισε «μπούμερανγκ», διότι πέραν της δικής μας μηνυτήριας αναφοράς τίποτα δεν θα είχε μείνει και αυτή η κατασκευασμένη βρομιά θα σερνόταν ακόμη, αν ο Νότης δεν έκανε έρευνα, δεν έκανε δική του μηνυτήρια αναφορά, δεν απαντούσε τεκμηριωμένα με στοιχεία στο «Spiegel», που στη συνέχεια έκανε δική του, εσωτερική έρευνα και κατέβασε τα επίμαχα άρθρα ως αναξιόπιστα. Γενικά, μπορεί να μην έσπασε τον μαγνήτη, όπως θα θέλαμε πολύ, αλλά το πήγαινε καλά, κερδίζοντας φυσικά ως αληθινό παράσημο το μίσος των κακοποιών λαθροδιακινητών, των εγχώριων συνεργών τους και των αφεντικών όλων αυτών.

Ο Καιρίδης θεώρησε καλό να ξεκινήσει ειρωνευόμενος αδιάκριτα ως «επαγγελματίες ανησυχούντες» τους πολίτες που ασκούν κριτική, βλέποντας νέα επιδείνωση στους δείκτες της εισβολής, γεγονός που οφείλεται εν πολλοίς και στο «σύνδρομο της Πύλου», για ένα γεγονός στο οποίο η Ελλάδα δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη. Φαίνεται πως ο νέος υπουργός έχει μεγαλύτερο άγχος να δώσει εξετάσεις στην «πολιτική ορθότητα». Η αλήθεια όμως είναι εδώ και όχι απλά μας τραβάει από το μανίκι, μας κλοτσάει στα αχαμνά. Ξαναλέω, η χώρα δέχεται επίθεση και πρώτιστο καθήκον μας δεν είναι η ευημερία όσων μπουκάρουν παράνομα. Καθήκον του κράτους είναι η ασφάλεια και ευημερία των νόμιμων κατοίκων της χώρας, η προστασία των συνόρων μας, της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και του φυσικού πλούτου της χώρας.

Και ας μιλήσουμε επί του πρακτέου. Είναι μεγαλύτερη από ποτέ η ανάγκη για μια σοβαρή μυστική υπηρεσία, επαναστρατιωτικοποιημένη, με ικανό Τμήμα Επιχειρήσεων -ας παραδειγματιστούμε από το Ισραήλ-, που θα μπορεί να κάνει αυτά που δεν πρέπει να γράφονται και να συζητιούνται δημόσια. Οχι μόνον να συλλέγει πληροφορίες και να προειδοποιεί, αλλά και να τιμωρεί. Αφήσαμε ατιμώρητους τους βασανιστές και δολοφόνους αιχμάλωτων στρατιωτικών μας και αμάχων το 1974, Τούρκους και Τουρκοκυπρίους, που ακόμη επαίρονται στα καφενεία για βιασμούς και εκτελέσεις. Αφήσαμε ατιμώρητους τους δολοφόνους του Ισαάκ και του Σολωμού.

Αφήσαμε ατιμώρητους τους παλαιότερους εμπρησμούς δασών μας σε νησιά, ομολογημένους στην τουρκική τηλεόραση από επίσημα χείλη. Και τώρα θα αφήσουμε ατιμώρητα και αυτά τα εγκλήματα; Κι επειδή είμαστε σε κατάσταση πολιορκίας στην ουσία, αντί να ωρύεστε κωμικά για «αυτοδικία», επιστρατεύστε την Εθνοφυλακή – είναι οργανωμένη σε μονάδες, υπάρχει ιεραρχία (Διοικητές, Λοχαγοί, Διμοιρίτες) και η δράση τους διέπεται από τους Στρατιωτικούς Νόμους και Κανονισμούς.

Πολλοί Εθνοφύλακες είναι κυνηγοί, ψαράδες, αγρότες, κτηνοτρόφοι, ξέρουν το ποτάμι, τα περάσματα, τα δάση, τα βουνά, κάθε σπιθαμή. Να βγουν περίπολα και ενέδρες, να μην περνά ρουθούνι, με επικεφαλής τους Αξιωματικούς τους. Εμποδίστε, επιτέλους, την εισβολή παντού και με κάθε μέσο, επιστρατεύοντας τον λαό και με την καθοδήγηση του οργανωμένου κράτους. Τα ίδια περίπολα και οι ίδιες ενέδρες θα εμποδίσουν τους εμπρησμούς και θα συλλάβουν επίδοξους εμπρηστές. Να γιατί χρειάζεται και Τάγμα Εθνοφυλακής Αθηνών και Πειραιώς και παντού. Η Αστυνομία ΔΕΝ αρκεί μπροστά σε τέτοιας έντασης και έκτασης απειλή.

Το αφαιρέσατε, φοβικά, από τον νόμο για την Εθνοφυλακή, γιατί η αριστερά παθαίνει συχνοουρία στη σκέψη Εθνοφυλακής στα αστικά κέντρα και πέριξ αυτών. Ρωτήστε τους «υποανάπτυκτους» Αμερικανούς για την Εθνική Φρουρά τους και πόσες φορές συνέδραμε την Αστυνομία σε φυσικές καταστροφές και ταραχές. Διορθώστε το λάθος. Αν δεν θέλετε «αυτοδικία», υπερασπιστείτε τον λαό με τη βοήθεια του ίδιου του λαού. Είναι αμέτρητο το πλήθος των πολιτών που με αποφασιστικότητα και πειθαρχία θα φορέσουν τη στολή και θα φυλάξουν άγρυπνα σύνορα, δάση, περιουσίες, ζωές.

Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μέγας δάσκαλος ο Εσκομπάρ…

Ένα από τα κόλπα του θρυλικού εμπόρου ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ, ήταν οι επαφές με τοπικούς δικαστές στο Μεντεγίν. Έφτασε...

More Articles Like This