Οι άριστοι του Χάρβαρντ

«Το κακό θα σας έρθει από τους διαβασμένους» προφήτευσε ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Οντως, οι «διαβασμένοι» μάς στέλνουν αδιάβαστους

Must Read

Η ακόλουθη πολιτική εκτίμηση έχει γραφτεί στη στήλη εδώ και χρόνια και, δυστυχώς, επαληθεύεται με θεαματικό τρόπο! Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο ΓΑΠ της Νέας Δημοκρατίας και τα αποτελέσματα της πρωθυπουργίας του θα είναι ανάλογα -αν όχι χειρότερα- από εκείνα του Γιώργου Παπανδρέου.

Ψηφίζοντας τα γονίδια του Αντρέα και εκλέγοντας για πρωθυπουργό τον Τζέφρι τον Παπάντρεος, τον αμερικανογεννημένο και αμερικανοσπουδαγμένο, έγινε στάχτη και μπούρμπερη η οικονομία, κάναμε μακροβούτι στην ανεργία, μπήκαμε στο Μνημόνιο και παραδώσαμε τα κλειδιά της χώρας στους δανειστές, ενώ περίπου ένα εκατομμύριο Ελληνες απέδρασαν στο εξωτερικό για να βρουν μεροκάματο.

Μετά, η ψήφος ρίχτηκε με πάθος στα μητσοτακικά γονίδια, στον Κούλη τον… τεχνοκράτη. Κι αυτός ο άριστος πέρασε από το Χάρβαρντ. Οι σπουδές του τον βοήθησαν να μας αλυσοδέσει δυόμισι χρόνια για να μας «σώσει» από τον κορονοϊό (και ήταν τέτοιος ο σωσμός που μέχρι τώρα έχουν πεθάνει από την πανδημία 37.311 άτομα). Μας υποχρέωσε να κλείσουμε τα καταστήματά μας, να στέλνουμε SMS στον Χαρδαλιά για να πάμε έξω να ρίξουμε τα σκουπίδια και σκυλόβρισε όλους όσοι φοβούνταν να κάνουν το εμβόλιο, αποκαλώντας τους «ψεκασμένους» και «τζαμπατζήδες». Ο ίδιος, αμέριμνος και διαρκώς σε κατάσταση… γιούχου, έκανε ποδηλατάδες στην Πάρνηθα (που επί των ημερών του έγινε κάρβουνο) και κορονοτσιμπούσια στους Φούρνους Ικαρίας. Δανείστηκε και καμιά πενηνταριά δισ. για να κάνει τον… κουβαρντά, και στη συνέχεια έφερε σε πέρας τον άλλον θρίαμβο: να ξεπεράσει σε καμένες εκτάσεις τον ίδιο τον Ιμπραήμ.

Επί Κούλεως του σαρανταένατοισεκατό μετετράπησαν σε αποκαΐδια ο Εβρος και ο νομός Αττικής! Μόνο μέσα στο 2023 έχουν καεί περισσότερα από 1.440.000 στρέμματα. Οι αμερικανοσπουδαγμένοι γόνοι των πολιτικών «δυναστειών» (εδώ γελάμε) δικαιώνουν την πρόρρηση του αγίου Κοσμά του Αιτωλού και δεν αφήνουν λίθο επί λίθου στην καταταλαιπωρημένη και από άκρη σε άκρη καμένη Ελλάδα. Μόνο αν βρεθεί κάποιος ολιγογράμματος Ελληνας και ικανός ηγέτης να αντικαταστήσει αυτές τις διάνοιες μπορεί να τη σκαπουλάρουμε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λωρίδα της Γάζας: Απομακρύνονται άμαχοι από τη Ράφα – Καμιά πρόοδος στις διαπραγματεύσεις

Προς το νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας άρχισαν να απομακρύνουν οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ τους αμάχους από...

More Articles Like This