Ασφάλεια παντού

Must Read

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ αισθάνομαι φουλ ασφαλής με την κυβέρνηση που έχουμε. Από τη μία ορδές Κροατών εισβάλλουν, προελαύνουν ανενόχλητοι και φθάνουν στην Αθήνα, κάνοντας παρέλαση, διαλύουν τα πάντα στη Ν. Φιλαδέλφεια και το επιτελικό κράτος συλλαμβάνει ως πρωταίτιο κάποιον που την ώρα των επεισοδίων βρισκόταν στην… Κεφαλλονιά (εδώ ακούγονται χειροκροτήματα από το βάθος…).

Πάμε στον Έβρο τώρα. Εδώ και μέρες μαίνονται πυρκαγιές, των οποίων η αιτία είναι τουλάχιστον περίεργη. Συλλαμβάνονται λαθρομετανάστες από τους ίδιους τους πολίτες (επιτελική αυτοδικία) ως ύποπτοι για εμπρησμό. Ηγουν μπάτε, σκύλοι, αλέστε και βάλτε και καμιά φωτιά, έτσι, για ξεκάρφωμα. Κι εγώ είχα την εντύπωση ότι είχαν μηδενιστεί οι ροές, όπως έλεγε και ο κ. Μηταράκης.

Μερικοί λένε ότι δεν φταίει η κυβέρνηση, διότι αντιμετωπίζουμε υβριδικό (τον μάθαμε κι αυτόν) πόλεμο. Και, λοιπόν; Ποιος σας είπε ότι ο υβριδικός πόλεμος δεν αντιμετωπίζεται; Οι προηγούμενες γενιές πάλευαν χρόνια με τον Ψυχρό Πόλεμο, που ήταν ο πατέρας του σημερινού υβριδικού.

Αλλά τώρα οι ανευθυνοϋπεύθυνοι αμολάνε ένα υβριδικό πόλεμο και μία κλιματική αλλαγή και όλα καλά, όλα ανθηρά. Αμ δεν είναι έτσι, παλικάρια. Για στρωθείτε στη δουλειά και αφήστε τις μεγαλοστομίες και τις θεωρίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συλλήψεις ανηλίκων για κλοπές στις Σέρρες

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών σε επτά άτομα εκ των οποίων τα πέντε είναι ανήλικα, για...

More Articles Like This