Ο σώζων εαυτόν…

Must Read

Κάτι γράφαμε τις προάλλες περί Γκέμπελς και εφαρμογής των μεθόδων του. Θυμήθηκα ότι τον Ιανουάριο του 2021 βγήκε ο πρωθυπουργός και κραύγασε «Μεγαλώνουμε την Ελλάδα», επειδή κήρυξε την επέκταση των χωρικών υδάτων μας στο… Ιόνιο στα 12 ν.μ.

Το ότι το τουρκικό ΥΠΕΞ δήλωσε τότε ότι δεν το αφορά η απόφαση για το Ιόνιο και υπενθύμισε στην Ελλάδα να μην προβεί σε καμία κίνηση στο Αιγαίο έγινε… γαργάρα.

Προχθές ανακοινώθηκε με θριαμβευτικό τρόπο η σύσκεψη με τους ηγέτες των Δυτικών Βαλκανίων, ούτε καν όλων. Η άτυπη αυτή σύσκεψη είχε και άτυπα (πλην πλουσιοπάροχα) γεύματα, είχε και πλακώματα, είχε και για επιδόρπιο τον Ζελένσκι (τον αδερφό μας, ντε…).

Μου θύμισε τον Πότη Αντωνόπουλο (Βασ. Λογοθετίδης) που, υποδεχόμενος τη Μίνα (Σμ. Στεφανίδου), την ξαδέρφη του την Πατρινιά, της έδειχνε τη μακέτα του εργοστασίου του στην οποία το υπάρχον κατελάμβανε ελάχιστη έκταση, ενώ το άλλο ήταν… «ρεκλάμα». Ολα αυτά στον «Ζηλιαρόγατο».

Ακόμη ο κ. πρωθυπουργός πανηγυρίζει διότι δεν είχαμε νεκρούς (που είχαμε) στον Αρμαγεδδώνα των πυρκαγιών, διότι -λέει- λειτούργησε το «112». Δηλαδή, είχαμε εφαρμογή κανονικών «σχεδίων εκκενώσεως»;

Άσε μας, ρε φίλε! Εδώ είχαμε -και δυστυχώς συνεχίζουμε να έχουμε- σκηνές «ο σώζων εαυτόν σωθήτω».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Liverpool Echo: «Ο Τσιμίκας είναι στους υπό παραχώρηση παίκτες στην Λίβερπουλ»

Τέλος εποχής (;)... Ο Κώστας Τσιμίκας δείχνει να συγκαταλέγεται στους ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να αποχωρήσουν από την Λίβερπουλ το...

More Articles Like This