Έναν ψυχίατρο επειγόντως!

Αυτή η ειδικότητα θα «φορεθεί» αλλά και θα χρειαστεί πολύ και σε πολλούς που ζουν στο καθεστώς Μητσοτάκη

Must Read

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να σε βάλει σε σκέψεις. Το διαπεραστικό, έντονο βλέμμα του, σε συνδυασμό με τις απότομες κινήσεις του, σε σκιάζει κάπως. Να, αυτό το σχήμα που ακολουθεί πράξη – «φρενάρισμα» – ανάκληση πράξης σε χρόνο μηδενικό είναι φοβιστικό, όπως και να το δεις.

Παράδειγμα α: Τον Ιανουάριο του 2020 όταν συναντήθηκε με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο προσπάθησε να πάρει μια μεγάλη ομπρέλα που κρατούσε φρουρός για να μη μουσκέψει το ζεύγος Μητσοτάκη, μια και έριχνε χιονόνερο. Ο φρουρός δεν προσφέρει την ομπρέλα κι ο Μητσοτάκης αναδιπλώνεται σαν παιχνιδάκι με ελατήριο και στρέφεται αλλού.

Παράδειγμα β: Πριν από λίγες ημέρες πήγε στην Πάρνηθα για να την καμαρώσει αποτεφρωμένη και χαμογελούσε με ολίγον τι διαβολικό και τζαζεμένο ύφος. Ενας κύριος δίπλα του κάνει νόημα να κόψει τα χαμόγελα και η μητσοτάκεια φάτσα μετετράπη στο πιτς φιτίλι σε ηρωική και πένθιμη.

Παράδειγμα γ: Προχθές έκανε την εξής αμίμητη δήλωση: «Το σκοτεινό κλίμα λόγω πυρκαγιών αντισταθμίζει η πορεία της οικονομίας». Αυτή η δήλωση δεν χρειάζεται αναδίπλωση και ανάκληση για να καταδείξει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ίδιος ο πρωθυπουργός κι εμείς, που φορολογούμεθα απ’ αυτόν.

Αφενός, είναι βαθιά ανήθικο το περιεχόμενό της (έγινε στάχτη η Ελλάς, αλλά βγάλαμε δυο τσέντουλα παραπάνω, οπότε ας πάνε στον κόρακα τα καμένα). Αφετέρου, πού την είδε την οικονομία να πηγαίνει καλά; Το λίτρο του ελαιολάδου κοντεύει σε κόστος τα 10 ευρώ, τα νοίκια έχουν ταβανιάσει, ο Εβρος που κάηκε θα αδειάσει από κόσμο (πουθενά δεν ανοίγουν οι δουλειές πάνω στις στάχτες), το σουβλάκι με πίτα έφτασε τα 3,70 ευρώ και οι τιμές στο σούπερ μάρκετ θυμίζουν τιμές σε κατάστημα με ντελικατέσεν.

Παράδειγμα δ: Οσα ανεκδιήγητα είπε στη Βουλή, απολογούμενος (χωρίς να απολογείται, αλλά ζητώντας και από πάνω τα ρέστα) στη χθεσινή συζήτηση για τις πυρκαγιές. Ειδικά η δικαιολογία με το… πυρονέφος έγραψε ιστορία!

Απαντες, λοιπόν, χρειαζόμεθα και δυο και τρεις και χίλιους δεκατρείς ψυχιάτρους. Ο πρωθυπουργός που λέει και πράττει παλαβομάρες κι εμείς που τον ανεχόμεθα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο νοσοκομείο 30χρονος από το Μενίδι – Δέχθηκε αδέσποτη βολίδα στο πασχαλινό γλέντι

Μετά τους ακρωτηριασμούς από βεγγαλικά το βράδυ της Ανάστασης, ένα νέο περιστατικό προστίθεται στον θλιβερό απολογισμό τις ημέρες του...

More Articles Like This