Οχι, δεν είναι γκαντέμης

Μια σειρά από διαβολικές συμπτώσεις ενδέχεται να δημιουργήσει την εσφαλμένη εντύπωση ότι ο πρωθυπουργός είναι γρουσούζης

Must Read

Και τι έγινε που λίγο αφότου ανέλαβε την εξουσία ξέσπασε πανδημία και μας κλειδαμπάρωσε δυο χρόνια μέσα, μας λουκέτιασε τα μαγαζιά, στέλναμε SMS στο κράτος για να βγούμε έξω και πέθαναν περισσότεροι από 37.413 άνθρωποι; Με όλους (τους κατσικοπόδαρους ηγέτες) συμβαίνουν αυτά.

Και τι έγινε που ξεσπούν πυρκαγιές και σβήνονται νομοί από τον χάρτη ακόμα και με μηδέν μποφόρ; Και τι έγινε που χτυπούν αδιάκοπα την Ελλάδα σεισμοί, λιμοί και καταποντισμοί; Και τι έγινε που το εξωτερικό χρέος έχει ταβανιάσει και η εγκληματικότητα θυμίζει Καμπούλ και Σικάγο την εποχή της ποτοαπαγόρευσης;

Ας μην είμεθα λαϊκιστές. Ισως του Κούλεως να του έχουν πουλήσει ελαττωματικά βατραχάκια φενγκ σούι (αυτά που βάζει στο γραφείο του) και γι’ αυτό να μη μας φέρνει το… γούρι που περιμέναμε.

Κι ύστερα έχεις κι αυτούς τους απερίγραπτους τύπους, που τον χλευάζουν ως γκαντέμη στο διαδίκτυο, κυκλοφορώντας εικαστικά σαν αυτά που βλέπετε εδώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Survivor: Οικειοθελής αποχώρηση για την Χρύσα

Οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο

More Articles Like This