Το Αζερμπαϊτζάν είναι ο serial killer του Καυκάσου

Σκοπός των Αζέρων είναι ο πλήρης αφανισμός των Αρμενίων από το Αρτσάχ, με την Τουρκία να παρέχει κάθε είδους στήριξη

Must Read

Οι Αρμένιοι το αποκαλούν Αρτσάχ, άλλοι το ξέρουν ως Ναγκόρνο-Καραμπάχ ή σκέτο Γαραπάγ. Ιστορικά, εθνικά, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του Αρμενικού Εθνους. Η πλειονότητα των κατοίκων του Αρμένιοι, η μειονότητα Αζέροι, ένα είδος Τούρκων. Από τις 20 Φεβρουαρίου 1988 έως 12 Μαΐου 1994 οι Αρμένιοι απελευθέρωσαν το Αρτσάχ, με πολεμικό αγώνα αποκατέστησαν την ακεραιότητα του Εθνους τους, ελευθερώνοντας την περιοχή από την Αζέρικη κατοχή.

Το Αζερμπαϊτζάν, εκμεταλλευόμενο τα λάθη της αρμενικής ηγεσίας, την παραμέληση της στρατιωτικής ισχύος της Αρμενικής πλευράς, ειδικά σε όπλα υψηλής τεχνολογίας, επένδυσε πολύ χρήμα από τον πακτωλό του φυσικού αερίου, επανεξοπλίστηκε και με την έμπρακτη βοήθεια της ομοεθνούς του Τουρκίας και τη σιωπηρή ανοχή της Ρωσίας επιτέθηκε, κατέλαβε μέρος των εδαφών του Γαραπάγ, σκοτώνοντας και εκτοπίζοντας χιλιάδες ανθρώπους. Αυτές τις ημέρες οι Αζέροι εξαπέλυσαν νέα επίθεση, καθιστώντας φανερό τον γενοκτονικό σκοπό του πολέμου, αφού βοά πλέον πως σκοπός τους είναι ο πλήρης αφανισμός των Αρμενίων από το Αρτσάχ και όχι μόνο.

Η εμπλοκή της Τουρκίας, με όπλα, στρατιωτικό προσωπικό, πολιτική και διπλωματική στήριξη προς τους Αζέρους, είναι μια σταθερή πραγματικότητα. Ενα αρχαίο χριστιανικό Εθνος σφαγιάζεται και η υποτιθέμενη πολιτισμένη ανθρωπότητα χάσκει σαν αγελάδα που βλέπει τα τρένα να περνούν. Το κράτος του Αζερμπαϊτζάν, υπό τον Αλίγιεφ, εξελίσσεται σε κράτος serial killer του Καυκάσου σε βάρος των Αρμενίων, με τη συνέργεια του μητρικού γενοκτονικού κράτους της Τουρκίας του Ερντογάν. Δύο serial killers συνεχίζουν τη δράση τους ανενόχλητοι. Εχω ξαναγράψει παλαιότερα για τα τεράστια λάθη του Πασινιάν και της κυβέρνησής του, όμως το σημαντικό για μας είναι η σιωπή της υποτιθέμενης χριστιανικής δύσης και η ανοχή-συνενοχή της Ρωσίας, που βλέπει απαθής Τούρκους να σφάζουν ξανά Αρμένιους Χριστιανούς στην αυλή της, μπροστά στα μάτια της. Το αίμα των Αρμενίων αμάχων πιτσιλάει τις μπότες και τα ρούχα των Ρώσων, οι οποίοι στην ουσία συνεργούν στο έγκλημα.

Η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ

Το ζήτημα όμως για μας είναι η στάση της Ε.Ε. και των ΗΠΑ, αφού συνδεόμαστε με συμμαχικούς δεσμούς, και αφορά και τα στενά εθνικά μας συμφέροντα, τον Ελληνισμό στο σύνολό του, αφού, εάν ατιμώρητα οι Τουρκοαζέροι συνεχίσουν τη Γενοκτονία των Αρμενίων αδερφών μας, αυτό θα αποθρασύνει την τουρκική επιθετικότητα απέναντί μας, τόσο στη Θράκη και στο Αιγαίο όσο και στην Κύπρο. Ο Αλίγιεφ, η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του Αζερμπαϊτζάν, καθώς και η τουρκική ηγεσία, που τους συνδράμει, είναι εγκληματίες πολέμου, που θα πρέπει να λογοδοτήσουν σε διεθνές δικαστήριο, καθήμενοι στο ίδιο εδώλιο με τη ναζιστική ηγεσία. Εάν όμως μείνουν ατιμώρητοι να συνεχίσουν τα εγκλήματά τους, τότε ανοίγει η όρεξη των φονιάδων σε βάρος ημών.

Η ντροπιαστική στάση των ΗΠΑ, λαμπρή εξαίρεση πάλι ο Γερουσιαστής Μενέντεζ, και της Ε.Ε. είναι απόρροια και της αποχριστιανοποίησης, της παρακμής της Δύσης. Το κύμα του Φιλελληνισμού για τη δική μας εθνεγερσία βασιζόταν ακριβώς στην εξέγερση της χριστιανικής συνείδησης, στην αλληλεγγύη των λοιπών Ευρωπαίων και Αμερικανών Χριστιανών. Σήμερα, η επίθεση του πολιτισμικού μαρξισμού, η woke κουλτούρα της ακύρωσης, των σαθρών παρδαλών ειδώλων, της δήθεν εκκοσμίκευσης, που στην ουσία ανοίγει τον δρόμο στο Ισλάμ, έχουν μετατρέψει τις δυτικές κοινωνίες σε απαθή πολτό, υποψήφια θύματα του επεκτατικού μαχητικού ισλάμ.

Είναι ελληνικό καθήκον, όχι μόνο απέναντι στο Αρμενικό Εθνος, αρχαίο συνοδοιπόρο στα πεδία της Ιστορίας, θύμα όπως κι εμείς των ίδιων Τούρκων Γενοκτόνων, αλλά καθήκον και προς τα στενά εθνικά μας συμφέροντα να κινητοποιηθούμε έμπρακτα και αλληλέγγυα προς τον Αρμενικό λαό, παίρνοντας πρωτοβουλίες μέσα στην Ε.Ε., προς τις συμμάχους μας ΗΠΑ για ανάσχεση της νέας Γενοκτονίας και τιμωρία των ενόχων της. Είναι καθήκον μας ως Χριστιανοί, ως λογικοί άνθρωποι, που καταλαβαίνουμε τι θα ακολουθήσει σε βάρος μας, αν το κτήνος πιει και άλλο αίμα και μείνει ατιμώρητο, ως Ευρωπαίοι, αν θέλουμε να υπερασπιστούμε τους τρεις πυλώνες της Ενωμένης Ευρώπης: τον Ελληνισμό, τη Ρώμη και τον Χριστιανισμό. Και, επιτέλους, να συνειδητοποιήσουμε πως όσο υποχωρεί η χριστιανική ταυτότητα, αυξάνεται η επιθετικότητα του Ισλάμ και δη στην πιο επικίνδυνη μορφή του από όταν συναντήθηκε με τη ληστρική φύση του τουρκισμού. Το Αρτσάχ και όλη η Αρμενία είναι άλλη μία Βιέννη. Το καθήκον μας πρόδηλο, στρατιωτικά, οικονομικά, διπλωματικά, ηθικά.

Δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, εταίρου του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ελληνικά ΜΜΕ: Δύσκολες εποχές…

Άρθρο της ελληνικής έκδοσης της DW με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Ελευθερίας του Τύπου, η οποία επιχειρεί μια...

More Articles Like This