Παλαμάκια στα «καλά» SS

Η σωστή πλευρά της Ιστορίας, αν κρίνεις με βάση ποιους χειροκροτεί και στηρίζει η Δύση, χωράει και τον Reichsführer-SS Χάινριχ Χίμλερ!

Must Read

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, πρώην γελωτοποιός και νυν σκηνοθέτης της τραγωδίας που ζει ο λαός του, μίλησε την Παρασκευή στη Βουλή των Κοινοτήτων του Καναδά. Αμέσως μετά την ομιλία του οι Καναδοί βουλευτές μπίζαραν τον 98χρονο Γιάροσλαβ Χούνκα (βλ. Φωτό), με τον πρόεδρο της Βουλής των Κοινοτήτων Αντονι Ρότα να αναφέρεται σε εκείνον ως ένας ήρωας πολέμου που πολέμησε με την Πρώτη Ουκρανική Μεραρχία εναντίον των Ρώσων για την ελευθερία της πατρίδας του. Αγωνιστής της ελευθερίας, δηλαδή, ο ασπρομάλλης γέρων που άκουσε κατασυγκινημένος τα χειροκροτήματα των βουλευτών.

Δεν συνηθίζεται στα Κοινοβούλια οι διάφοροι παλαμακιστές να προσέχουν τις… λεπτομέρειες, παρά μόνο σε περιπτώσεις που αφορούν την τσέπη τους και την επανεκλογή τους (τα δύο αυτά, τσέπη και επανεκλογή, σχετίζονται άμεσα). Ωστόσο, οι λάτρεις της λεπτομέρειας θα αναρωτήθηκαν: Σε ποιον στρατό, βρε παιδί μου, πολέμησε ο παππούλης εναντίον των Ρώσων και πότε; Η απάντηση στο κουίζ είναι εύκολη. Ο 98χρονος Γιάροσλαβ Χούνκα κάποτε ήταν νέος. Τότε εντάχθηκε εθελοντικά στα Waffen SS και πολέμησε στο πλευρό τους εναντίον του Κόκκινου Στρατού.

Εκείνος που καταχειροκροτήθηκε από τους Καναδούς βουλευτές πολέμησε στη 14η μεραρχία των Waffen SS. Αυτή η μεραρχία δεν μοίραζε στρούντελ στους κατακτημένους. Κατηγορείται για τη διάπραξη θηριωδιών κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στις οποίες χιλιάδες Εβραίοι, γυναίκες και παιδιά, ξεγυμνώθηκαν σε δημόσια θέα από «μαχητές της ελευθερίας της Ουκρανίας» όπως ο Χούνκα, βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν. Την ενημέρωση στο καναδικό Κοινοβούλιο έκανε το εβραϊκό Κέντρο Φίλων Σιμόν Βίζενταλ, και ο πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων είπε ότι επρόκειτο περί δικής του πρωτοβουλίας, που ήταν λάθος και ζήτησε συγγνώμη. Κι η συγγνώμη θα ισχύει μέχρι να χειροκροτηθεί άλλος πρεσβύτης των SS σε άλλο Κοινοβούλιο. Κάπως έτσι είναι «σωστή πλευρά της Ιστορίας». Αν κρίνεις με βάση ποιους χειροκροτεί και στηρίζει η Δύση, χωράει και τον Reichsführer-SS Χάινριχ Χίμλερ!

Και τα χειροκροτήματα γίνονται Χαροκροτήματα, δηλαδή ο κρότος του Χάρου, που αντηχεί στη γη των ζωντανών…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά από το newsbreak.gr!

Είθε το Αναστάσιμο Φως και το μήνυμά του να δίνουν δύναμη και κουράγιο σε όλους, σε αυτούς τους περίεργους...

More Articles Like This