Η Ν.Δ. αποτελεί συστημικό κίνδυνο για τον Ελληνισμό

Η αποδοχή της πολιτισμικής αλλαγής ώθησε την κυβέρνηση να προαναγγείλει τη νομιμοποίηση 300.000 μεταναστών

Must Read

Οι πολιτικοί αποτελούν τον κυριότερο συστημικό κίνδυνο για τον Ελληνισμό. Η απειλή της Τουρκίας είναι σαφώς υποδεέστερη. Πράγματι, οι πολιτικές αποφάσεις και κυρίως η πολιτική της Ν.Δ. διαλύουν τις κρατικές δομές της χώρας που αφελληνίζεται τάχιστα εξελισσόμενη σε πολυεθνικό γεωγραφικό χώρο. Ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι απεχθάνεται τον νατιβισμό, δηλαδή απεχθάνεται να διαβιούν στη χώρα αυτόχθονες, όπως αυτοί διαμορφώθηκαν και εξελίχτηκαν στη σημερινή τους μορφή εδώ και χιλιετίες. Επίσης δήλωσε ότι «είναι υπερήφανος που η χώρα μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική κοινωνία». Θα πρέπει όμως να τονιστεί ότι ο πρωθυπουργός δεν διαφοροποιείται από τα άλλα κόμματα στην αποελληνοποίηση.

Το χειρότερο όμως είναι ότι μέσω της κοινωνικής μηχανικής ο πολυπολιτισμικός χαρακτήρας της χώρας, δηλαδή η ισλαμοποίησή της, είναι αποδεκτός από το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας. Η αποδοχή της πολιτισμικής αλλαγής ώθησε τη Ν.Δ. να προαναγγείλει τη μελλοντική νομιμοποίηση 300.000 μεταναστών, μουσουλμάνων στην πλειονότητά τους. Αυτό όμως που δεν ανέφερε η κυβέρνηση είναι ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση θα χρηματοδοτήσει την παραμονή κάθε μετανάστη με 20.000 ευρώ, δηλαδή συνολικά με 6 δισεκατομμύρια ευρώ, τα οποία φυσικά, όπως γίνεται πάντα, θα καταλήξουν στις τσέπες των πολιτικών και των επιτηδείων που κινούνται γύρω από αυτούς.

Η κυβέρνηση επίσης αποσιώπησε ότι οι νομιμοποιημένοι μετανάστες θα έχουν δικαίωμα να φέρουν στην Ελλάδα την οικογένειά τους και τους συγγενείς τους. Ομως, επειδή κάθε μετανάστης έχει 5-6 παιδιά, στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσει ένας πληθυσμός 3.000.000 μουσουλμάνων μεταναστών. Η κυβέρνηση επίσης δεν ανέφερε ότι ακόμα και στην περίπτωση που τα χρήματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης δεν πάνε στις τσέπες των ΜΚΟ, που ανήκουν σε συγγενείς και φίλους πολιτικών, αντιθέτως αποδοθούν στους νεοεισερχομένους, το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ δεν θα τους συντηρήσει για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο τού ενός έτους. Η κυβέρνηση επίσης δεν διευκρίνισε πού θα στεγαστούν οι 300.000 οικογένειες των «νέων Ελλήνων».

Τι θα επακολουθήσει είναι εύκολο να προβλεφθεί. Νομοτελειακά το μοντέλο της Σουηδίας θα μεταφερθεί και στην Ελλάδα. Ο ελληνικός λαός θα κληθεί να σιτίζει έναν διαρκώς αυξανόμενο μεταναστευτικό πληθυσμό μουσουλμάνων. Λογικό είναι το στεγαστικό πρόβλημα να αντιμετωπιστεί με δημεύσεις κατοικιών αυτοχθόνων, π.χ. δευτερευουσών κατοικιών, πρακτική που εφαρμόστηκε στην Ιρλανδία για να στεγαστούν οι Ουκρανοί πρόσφυγες. Το σύστημα υγείας θα λειτουργεί αποκλειστικά για μετανάστες, ενώ θα χρηματοδοτείται από τους αγρίως ληστευόμενους φορολογικά αυτόχθονες.

Η Σουηδία πριν από 30 χρόνια αποφάσισε να υιοθετήσει το μεταναστευτικό μοντέλο Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα το 20% του σουηδικού πληθυσμού (2.000.000 άτομα) να αποτελείται από μετανάστες. Το αποτέλεσμα των παρανοϊκών αποφάσεων του παρελθόντος είναι ότι σήμερα η Σουηδία κατέχει τη δεύτερη θέση σε βομβιστικές επιθέσεις μετά το Μεξικό. Σοβαρά εγκλήματα μεταναστών υποβαθμίζονται από το δικαστικό σύστημα, αντιθέτως επί των αυτοχθόνων εξασκείται το σύνολο της αυστηρότητας του νόμου, πρακτική που εφαρμόζεται παντού στην Ευρώπη.

Στο Μάλμο, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας, οι αυτόχθονες αποτελούν μειονότητα, με αποτέλεσμα η εγκληματικότητα να εξαναγκάζει τους εναπομείναντες να εγκαταλείπουν μαζικά την πόλη.

Οι βιασμοί γυναικών υπερβαίνουν τη δυνατότητα χειρισμού τους από την αστυνομία και αρκετές υποθέσεις μπαίνουν στο αρχείο, ενώ αν τύχει και φτάσουν στο ακροατήριο, συνήθως οι βιαστές αθωώνονται. Πρόσφατα ο Σουηδός πρωθυπουργός κάλεσε τον στρατό να αναλάβει την αστυνόμευση των πόλεων και την επαναφορά της έννομης τάξης, μέτρο όμως που θα αποτύχει επειδή η εγκληματικότητα κατατρώει τη χώρα όπως ο καρκίνος το σώμα. Είναι βέβαιο ότι οι πολιτικές της Ν.Δ., τις οποίες ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ τόλμησε να υλοποιήσει, θα αναγκάσουν την Ελλάδα να ακολουθήσει την εξέλιξη της Σουηδίας. Ομως λόγω πολιτικής ορθότητας και ανυπαρξίας κρατικών δομών οι κοινωνικές εξελίξεις στην Ελλάδα θα είναι χειρότερες των σουηδικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Παραλύει» σήμερα η χώρα – Πρωτομαγιά με συγκεντρώσεις και στάσεις εργασίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

«Παραλύει» σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη, ολόκληρη η χώρα από την 24ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ για...

More Articles Like This