Το ανέκδοτο του Διεθνούς Δικαίου

Ο ΟΗΕ, η Ε.Ε., οι Αμερικανοί και οι ουραγοί αυτών μάλλον δεν θεωρούν ότι οι Αρμένιοι είναι άνθρωποι

Must Read

Οι Τουρκοαζέροι κατέλαβαν το Ναγκόρνο-Καραμπάχ και ήδη πραγματοποιούν επιχειρήσεις εθνοκάθαρσης. Τον δρόμο της προσφυγιάς έχουν πάρει 120.000 Αρμένιοι και οι προθέσεις των τουρκόψυχων Αζέρων για την περιοχή και όσους Αρμενίους επιμείνουν να ζήσουν εκεί μπορούν να γίνουν αντιληπτές από μια… λεπτομέρεια: η κυβέρνηση των Αζέρων κυκλοφόρησε χάρτη του Στεπανακέρτ (η πρωτεύουσα του Ναγκόρνο-Καραμπάχ) στον οποίο υπάρχει οδός Ενβέρ Πασά (1881-1922)!

Για όλους όσοι τυχόν δεν γνωρίζουν το όνομα αυτού του μαζικού δολοφόνου, είναι ένας από τους βασικούς υπαιτίους της Γενοκτονίας του αρμενικού πληθυσμού το 1915 από τους Τούρκους.

Η Δύση κάνει ότι δεν βλέπει και δεν ακούει τι συμβαίνει στους Αρμενίους. Ακολουθεί την τακτική που ακολούθησε στην Κύπρο. Η «διεθνής κοινότητα» είναι απούσα από τα σημεία όπου σφάζουν, βιάζουν, λεηλατούν και διαπράττουν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας οι Τούρκοι.

Αδιαφορία για τους Αρμένιους πρόσφυγες δείχνουν και τα κράτη τα ψυχοπονιάρικα και οι καλοταϊσμένες ΜΚΟ. Το ζήτημα των Αρμένιων προσφύγων, όμως, είναι πολύ σημαντικό και η «δημοκρατία» στις 2 Οκτωβρίου έκανε ξεκάθαρη πρόταση για το θέμα, γράφοντας στο κύριο άρθρο της:

«Αφού, λοιπόν, η κυβέρνηση δηλώνει ότι θέλει μετανάστες να δουλέψουν στην Ελλάδα, ας ανοίξει τα σύνορά της για να δεχτεί τους Αρμένιους πρόσφυγες, που ακόμα μια φορά πέφτουν θύματα του τουρκισμού που εφαρμόζεται πιστά και από τις κυβερνήσεις του Αζερμπαϊτζάν.

Οι Αρμένιοι είναι πολιτισμικά ξαδέλφια των Ελλήνων. Είναι χριστιανοί και τρέφουν αισθήματα συμπάθειας για τον λαό και τον πολιτισμό μας. Επιπλέον, έχουν αποδείξει ότι είναι και παραμένουν ένα ευγενές, δημιουργικό και υπερήφανο έθνος. Οι Αρμένιοι αναπτύσσουν σημαντική οικονομική και επιστημονική δραστηριότητα σε όποια χώρα βρεθούν. Η Ελλάδα ας κάνει τη διαφορά, δείχνοντας έμπρακτα ότι βοηθά και υπολογίζει τους φυσικούς συμμάχους της. Αν θέλουν εργατικά χέρια, ας μη γεμίσουν την Ελλάδα με τουρκόφρονες τζιχαντιστές. Ας καλοδεχτούν τους Αρμένιους πρόσφυγες».

Γιατί, άραγε, η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει βγάλει ούτε… μισή ανακοίνωση για να πάρει θέση για την εισβολή των Αζέρων στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, την κατάληψή του και το προσφυγικό ζήτημα που δημιουργήθηκε; Μόνο τη λέξη «Ουκρανία» γνωρίζουν να προφέρουν καλά;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κρήτη: Μετέφεραν με drone εμπρηστικό μηχανισμό μέσα σε επιχείρηση ζωοτροφών!

Μια πρωτοφανής απόπειρα εμπρησμού σημειώθηκε στην Κρήτη, όταν άγνωστοι τοποθέτησαν μια αυτοσχέδια... ωρολογιακή βόμβα μολότοφ με drone σε επιχείρηση ζωοτροφών...

More Articles Like This