Χαμάς και Αριστερά: Όψεις του ίδιου νομίσματος

Οι Ισραηλινοί υπερασπίζονται τα παιδιά τους, οι Αραβες ψευτοπαλαιστίνιοι τα χρησιμοποιούν ως ασπίδα, ως κρέας για ξόδεμα

Must Read

Το Ισραήλ είναι μια νησίδα δημοκρατίας και σοβαρού κράτους μέσα σε έναν ωκεανό βαρβαρότητας και αυθαιρεσίας και το Εβραϊκό Εθνος παράδειγμα προς μίμηση για πολλά. Πριν μιλήσουμε για τα φοβερά γεγονότα, την αρπαγή και τη δολοφονία Ισραηλινών γυναικοπαίδων, γερόντων, τη σφαγή 40 βρεφών μόνο σε ένα κιμπούτς (αγροτική κολεκτίβα), ας βάλουμε την ιστορική και πολιτική βάση. Δεν υπάρχουν «Παλαιστίνιοι» και δεν έχουν καμία σχέση με τους Φιλισταίους, όπως προσπάθησαν κάποτε ο Αραφάτ και άλλοι να μας το πλασάρουν στους συναισθηματικούς Ελληνες για να βγούμε και… ξαδέρφια. Αραβες της ερήμου είναι και σκληροί μουσουλμάνοι.

Οταν οι Ρωμαίοι έστειλαν διά της βίας στη Διασπορά τον εβραϊκό λαό, μικρό μόνο ποσοστό έμεινε στην πατρώα γη του, το σημερινό Ισραήλ. Οι Αραβες ήρθαν μετά στη γη που ερημώθηκε από τους αληθινούς ιδιοκτήτες της. Επί σχεδόν 2.000 χρόνια η ευχή στα γιορταστικά τραπέζια των εβραϊκών οικογενειών στα πέρατα του κόσμου ήταν «του χρόνου στην Ιερουσαλήμ»! Αυτό φάνταζε για αιώνες μια ουτοπία. Οι Εβραίοι με την εμπνευσμένη ηγεσία του Θεόδωρου Χερτσλ και των συνεργατών του έβαλαν τις βάσεις του σύγχρονου Σιωνισμού, που δεν είναι παρά το Εβραϊκό Εθνικό Κίνημα, για να πάρει πίσω το Εθνος τους τη γη του.

Μελέτησαν ακόμη και το δικό μας παράδειγμα, τη Φιλική Εταιρεία, τις Χανσεατικές Ενώσεις και οργάνωσαν πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά την επάνοδό τους. Αγόραζαν γη και έστελναν από όλο τον κόσμο Εβραίους πατριώτες, μηχανικούς, γεωπόνους, στρατιωτικούς, τεχνίτες, δημιουργώντας όλο και μεγαλύτερες εβραϊκές κοινότητες. Οι Αραβες μόνο ψιθυριστά θα παραδεχτούν πως τους πούλαγαν οι ίδιοι τη γη, στην οποία άλλωστε ήταν μουσαφιραίοι. Αφού οι Εβραίοι πέρασαν την τρομερή δοκιμασία του Ολοκαυτώματος, και μετά από συγκρούσεις και με τους Αγγλους αποικιοκράτες, κέρδισαν το δικαίωμα να έχουν πάλι Πατρίδα, δικό τους κράτος. Η απόφαση προέβλεπε δύο κράτη, ένα Εβραϊκό και ένα Αραβικό («Παλαιστινιακό»).

Το Ισραήλ, με ηγέτη τον σπουδαίο Δαυίδ Μπεν Γκουριόν, το αποδέχθηκε. Οι Αραβες όχι μόνο δεν το δέχθηκαν, αλλά διακήρυξαν πως δεν αναγνωρίζουν το Εβραϊκό κράτος και πως στόχος τους είναι η ολική καταστροφή του. Οι Αραβικές χώρες επιτέθηκαν από όλα τα σημεία του ορίζοντα στο νεοκηρυχθέν Ισραήλ το 1948, με στόχο, στην ουσία, την ολοκλήρωση του Ολοκαυτώματος, αλλά από αραβικά χέρια. Ναι, το Ισραήλ έχει σκοτώσει αμάχους στον αγώνα του κατά της αραβικής τρομοκρατίας, γιατί οι τρομοκράτες τους χρησιμοποιούν ως ασπίδα. Το Ισραήλ όμως πάντα προειδοποιεί τους αμάχους πριν χτυπήσει. Οι τρομοκράτες όμως τους χρησιμοποιούν ως ανθρώπινη ασπίδα. Ετσι μετά χρησιμοποιούν τα πτώματα για αντιεβραϊκή προπαγάνδα. Με μια φράση, οι Ισραηλινοί υπερασπίζονται τα παιδιά τους, οι Αραβες ψευτοπαλαιστίνιοι τα χρησιμοποιούν ως ασπίδα, ως κρέας για ξόδεμα. Ποτέ όμως η IDF, ο Ισραηλινός Στρατός, δεν αποκεφάλισε βρέφη στις κούνιες τους, δεν βίασε και έσφαξε γυναίκες, ποτέ δεν χρησιμοποίησε τις μεθόδους των ισλαμιστών της Χαμάς.

Οι εικόνες που είδαμε σοκάρουν, όμως μας θυμίζουν και τι είναι το μαχητικό Ισλάμ.
Ποιοι υποστηρίζουν αυτούς τους ισλαμοναζί χασάπηδες παιδιών, όργανα του Ερντογάν και του θεοκρατικού Ιράν; Η ελληνόφωνη αριστερά. Δεν είναι μόνο η εκλεκτική συγγένεια του ολοκληρωτισμού, αφού και οι δύο κοσμοθεωρίες βασίζονται στο μίσος και επικροτούν την τυφλή βία και τη βαρβαρότητα. Δεν διαφέρουν και πολύ οι φονιάδες του Φενεού, των ομήρων του Δεκέμβρη του 1944 και τόσων άλλων αθώων από τα κτήνη της Χαμάς. Αυτοί που ακόμη σπιλώνουν τη μνήμη της Ελένης Παπαδάκη, παρά τη μισή συγγνώμη του Ζαχαριάδη, πώς να μην έλκονται από τις ανάλογες μεθόδους της Χαμάς. Υπάρχει βέβαια και άλλη αιτία για την έλξη των ελληνόφωνων μηδενιστών από αυτούς τους κανίβαλους. Θεωρούν πως είναι αποσταθεροποιητικός παράγοντας της Δύσης, του «ιμπεριαλισμού».

Τυφλοί σταλινοφασίστες, δεν βλέπουν πως, αν έπεφταν στα χέρια αυτών που υποστηρίζουν, ως απίστους θα τους πέρναγαν λεπίδι, ενώ όποιους ανήκουν στα παραδείσια πουλιά του δικαιωματισμού θα τους πέταγαν από ταράτσες, αφού τους βασάνιζαν. Εμείς οι υπόλοιποι πάντως δεν ξεχνάμε ποιοι πανηγύριζαν την μετατροπή της Αγια-Σοφιάς σε τζαμί, ποιοι υποδέχθηκαν τον Ερντογάν με πανό «Καλώς ήρθες, νέε Πορθητή». Τα ολοκληρωτικά γουρούνια με τα γουρούνια λοιπόν. Μνημείο αιώνιας ντροπής η ανακοίνωση του ΚΚΕ.
Καιρός να ξυπνήσουμε, να οργανωθούμε και να δράσουμε.

*Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ, εταίρου του συνασπισμού ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
www.neadexia.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τόση ταύτιση πια; Πανομοιότυπες ανακοινώσεις των ΥΠΕΞ Ελλάδας και Τουρκίας για τη συνάντηση Φιντάν-Γεραπετρίτη

Στις αγωνιώδεις προσπάθειες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη να παραμυθιάσει τους Έλληνες πολίτες ότι όλα πάνε καλά με την Τουρκία, ότι...

More Articles Like This