Το Ισραήλ μάχεται για την Ανθρωπότητα

Εμείς, ως κράτος, ως πλειονότητα, είμαστε περήφανοι που είμαστε στην περιοχή μας η ασφαλέστερη χώρα για τους Εβραίους

Must Read

Ο Γεώργιος Παπανδρέου ήταν σπουδαίος πατριώτης και ο πιο συγκροτημένος αντικομμουνιστής του αστικού πολιτικού κόσμου. Συνεργάτης του Ελευθερίου Βενιζέλου, συμμετείχε από νωρίς στους αγώνες για εθνική και κοινωνική ολοκλήρωση. Ηταν ο πρωθυπουργός που στάθηκε βράχος απέναντι στο κομμουνιστικό πραξικόπημα του Δεκεμβρίου του 1944.

Μιλώντας σε ένα τεράστιο πλήθος, πανστρατιά των εαμιτών, πολλοί από τους οποίους έφεραν όπλα, οι οποίοι την ίδια μέρα επιτέθηκαν στο σπίτι του, με το κράτος του να είναι λίγα οικοδομικά τετράγωνα, είχε το θάρρος όχι μόνο να σταθεί απέναντί τους, αλλά και να τους κουνήσει το δάχτυλο. Αντέστη με γενναιότητα και η Ιστορία τον δικαίωσε.

Το κομμουνιστικό πραξικόπημα ηττήθηκε, αφήνοντας πίσω του το άγος των ομήρων και της σφαγής τους από τα όργανα του ΚΚΕ. Είκοσι χρόνια μετά, πάλι Πρωθυπουργός, το 1964, στάθηκε πάλι με γενναιότητα όρθιος, εκπροσωπώντας σύμπαν το Εθνος. Αυτή τη φορά όχι απέναντι σε κατσαπλιάδες σταλινικούς, αλλά στον ίδιο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος μαζί με τον Υπουργό Αμυνας Μακναμάρα τού έθεσαν πιεστικά προς αποδοχή υποχωρήσεις στις τουρκικές απαιτήσεις στο Κυπριακό.

Ο συγκλονιστικός διάλογος έθεσε δικαιωματικά τον Γ. Παπανδρέου, ο οποίος είχε ήδη στείλει μυστικά στην Κύπρο την Ελληνική Μεραρχία, στο πάνθεον των μεγάλων της Ελληνικής Ιστορίας. «Οι Τούρκοι ήδη επιβιβάζονται στα αποβατικά στη Μερσίνα». Γέρος: «Εάν οι Τούρκοι ανοίξουν την πόρτα του φρενοκομείου, δεν θα διστάσουμε να τους πάρουμε αγκαλιά και να μπούμε μέσα». «Μα, η τουρκική αεροπορία είναι υπερδιπλάσια της ελληνικής και θα κατακαύσει την ελληνική ύπαιθρο». Γέρος: «Μην ξεχνάτε πως υπάρχει μια άλλη αεροπορία, δεκαπλάσια της τουρκικής, που μπορεί να κατακαύσει την τουρκική ύπαιθρο». (Σημ.: εννοώντας τους Σοβιετικούς!)

Βλέποντας την ηγεσία των ΗΠΑ τόσο πιεστική, της έδωσε την οριστική απάντηση: «Λυπούμεθα που η μεγάλη μας φίλη και σύμμαχος εις δύο Παγκόσμιους Πολέμους και εις Κορέαν μάς θέτει το ίδιο δίλημμα που μας έθεσε η Ιταλία του Μουσολίνι. Και λυπούμεθα που στη μεγάλη μας φίλη και σύμμαχο υποχρεούμεθα να δώσουμε την ίδια απάντηση: ΟΧΙ!»

Εχοντας απέναντί τους έναν αληθινά πιστό σύμμαχο, ηγέτη μιας χώρας με κύρος που απέκτησε με το αίμα των παιδιών της, οι Αμερικανοί, στους οποίους πρέπει να μιλάς πάντα όρθιος και με θάρρος, εξηγώντας τη θέση σου, προσέφεραν στον Γέρο και στο Εθνος την τελευταία μας τότε μεγάλη ευκαιρία για Ενωση, το Σχέδιο Ατσεσον, το οποίο τορπίλισαν με εγκληματική ανοησία και εγωισμό ο Ανδρέας και ο Μακάριος.

Ο Γέρος είχε σε όλη του τη ζωή σθεναρή και ξεκάθαρη στάση και απέναντι στο ΚΚΕ και στις μετωπικές του. Το είχε εύστοχα και εύλογα χαρακτηρίσει «κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας».

Σήμερα μπορούμε να προσθέσουμε στον ακριβή ορισμό του Γεωργίου Παπανδρέου «και υποστηρικτή του φιλότουρκου τζιχαντισμού της Χαμάς». Το manual της ψευτοθρησκείας χωρίς Θεό λέει πως η Χαμάς είναι «αντιιμπεριαλιστική» και αποσταθεροποιεί την καπιταλιστική Δύση, της οποίας το Ισραήλ είναι δήθεν χωροφύλακας.

Αυτό αρκεί για τoν Περισσό και τις διάφορες παραφυάδες του στον δημόσιο λόγο. Ούτε σφαγμένα μωρά στις κούνιες τους δεν χαλάνε το αφήγημα. Η Χαμάς είναι τζιχαντιστική τρομοκρατική οργάνωση, υποστηριζόμενη από το Ιράν, την Τουρκία και το Κατάρ. Δεν είναι 17Ν, μια γκρούπα φανατικών που σκοτώνει. Είναι μαζική οργάνωση, με στήριξη από μεγάλο μέρος των Αράβων που υποδύονται τους Παλαιστινίους.

Αυτοί που σήμερα κλαίνε στις 7 Οκτωβρίου πανηγύριζαν, χλεύαζαν και χτυπούσαν τους ομήρους, στρατολογούνται στη Χαμάς, της δίνουν υποστήριξη, καταφύγιο, επιχαίρουν για τις πράξεις των φονιάδων της. Οταν οι Σύμμαχοι βομβάρδισαν τη ναζιστική Γερμανία προφανώς υπήρχαν άμαχοι θύματα. Σκοπός, όμως, ήταν η ήττα του κτήνους.

Σήμερα, στον πόλεμο αυτόν, τον οποίο ξεκίνησε η Χαμάς και πρέπει να τον τελειώσει νικηφόρα το Ισραήλ με τη βοήθεια όλου του πολιτισμένο κόσμου, της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης, ο υπερτερούν σκοπός είναι η ήττα του κτήνους της ισλαμικής τρομοκρατίας και όσων την υποστηρίζουν. Κατάπτυστη η στάση μεγάλου μέρους της ελληνόφωνος Αριστεράς και πρέπει να την καταδικάσουμε στεντορεία φωνή.

Εμείς όμως, ως κράτος, ως πλειονότητα, είμαστε περήφανοι που είμαστε στην περιοχή μας η ασφαλέστερη χώρα για τους Εβραίους, όταν ταξιδεύουν για διακοπές ή δουλειά. Το Ισραήλ είναι ένας αξιόπιστος εταίρος, με κοινά συμφέροντα με τον Ελληνισμό, πάνω στα οποία οφείλουμε να οικοδομήσουμε μια συμμαχία με βάθος στο μέλλον.

Κι αυτό έχει ως προϋπόθεση να θυμηθούμε τη θαρραλέα και αληθή ρήση του Γεωργίου Παπανδρέου, που αποτέλεσε στάση ζωής απέναντι στη μήτρα του μηδενισμού στην Ελλάδα, που έχει μολύνει, μαζί με τις παραφυάδες της, την ελληνική κοινωνία με αντισημιτισμό και χυδαιότητα, που ωχριά μπροστά της ο αντισημιτισμός των νεοναζί, διότι ο αριστερόστροφος φασισμός και αντισημιτισμός έχει μεγαλύτερη επιρροή και αποτελεί μεγαλύτερο κίνδυνο για τη Δημοκρατία, διότι είναι ενδεδυμένος την προβιά της «προόδου».

Πρέπει να συντρίψουμε τους μύθους, τα ράκη της αριστερής προπαγάνδας δεκαετιών από την αριστερά ενάντια στο Ισραήλ. Να τους αποκαλύψουμε ως αυτό που είναι: ολοκληρωτικά αντισημίτες, Το 1939 με τους Σταλινικούς κατά της ψυχορραγούσας Πολωνίας, το 2023 με τους φιλότουρκους τζιχαντιστές της Χαμάς.

Το Ισραήλ μάχεται για την Ανθρωπότητα. Η θέση μας είναι δίπλα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ελληνικά ΜΜΕ: Δύσκολες εποχές…

Άρθρο της ελληνικής έκδοσης της DW με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Ελευθερίας του Τύπου, η οποία επιχειρεί μια...

More Articles Like This