Οι εκλογές του Αδώνιδος

Αν μη τι άλλο, ο λατρευτός... μπουμπούκος πρέπει να πιστωθεί το αποτέλεσμα του β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών

Must Read

Οσα λέγει ο υπουργός Εργασίας πείθουν. Σε πείθουν να κάνεις το αντίθετο απ’ όσα λέγει. Ο Αδωνις Γεωργιάδης έδωσε το «παρών» και σε αυτές τις εκλογές και μέγα μέρος από το αποτέλεσμα του β’ γύρου θα μπορούσε να πει κάποιος ότι του ανήκει.

Ενα ηχηρό παράδειγμα από τον τρόπο με τον οποίον αντιμετώπισαν οι εκλογείς τις παρεμβάσεις του στωμύλου υπουργού, με την τσιριχτή φωνή και την υπερκινητική γλώσσα, είναι η επανεκλογή του δημάρχου Χαλανδρίου Συμεών Ρούσσου. Ο Αδωνις Γεωργιάδης, θορυβημένος από το αποτέλεσμα του α’ γύρου, όπου ο κ. Ρούσσος είχε ψηφιστεί από 11.080 πολίτες και συγκέντρωσε ποσοστό 42,84%, παρενέβη μέσω τουιταρίσματος, στο οποίο έγραφε «Δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Χαλανδρίου να κυβερνάται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ διά του κ. Ρούσσου. Οχι για λόγους ιδεολογικούς μόνον, αλλά καθαρά για το καλό του Δήμου. Ο Δήμος αυτός θα χάσει όλες τις ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ και του Ταμείου Ανάκαμψης εάν για τα επόμενα πέντε χρόνια μείνει με αυτόν τον δήμαρχο».

Καθώς φαίνεται, οι ψηφοφόροι το πήραν το μήνυμα του Αδωνη –μια και η επιεικώς άκομψη παρέμβασή του συζητήθηκε πολύ- και στον β΄ γύρο στήριξαν με μεγαλύτερο φανατισμό τον κ. Ρούσσο, ο οποίος έλαβε 14.038 ψήφους (2.958 περισσότερες από τον α΄ γύρο) και ποσοστό 60,77%.

Υστερα απ’ αυτό κυκλοφόρησε η φήμη ότι κάθε φιλόδοξος υποψήφιος της Αριστεράς θα επιδιώκει να αποδοκιμαστεί εντόνως από τον Αδωνη για να δει τις κάλπες γεμάτες με ψηφοδέλτια υπέρ του.

Επιπλέον, ο κ. Γεωργιάδης, μετεκλογικά έκανε μια απίθανη… ομορφιά: δήλωσε από τηλεοράσεως ότι ο Μπακογιάννης κακώς δέχθηκε να διεξαχθεί τηλεμαχία με αντίπαλό του τον κ. Δούκα, διότι οι ψηφοφόροι θα είχαν την ευκαιρία να τον δουν!

Δηλαδή, Μπακογιάννη ψηφίζεις μόνο αν δεν γνωρίζεις τον αντίπαλό του. Δεν αντέχει σε συγκρίσεις ο τλήμων Κωστάκης… Οι συλλέκτες αδώνειων μαργαριταριών ας κρατήσουν την ακόλουθη δήλωση στο αρχείο τους:

«Οι εκλογές δεν είναι άσκηση φιλανθρωπίας ή ευγένειας. Οι εκλογές είναι μια μάχη με στόχο να κερδίσεις. Εάν κάνεις κάποια κίνηση που αυξάνει το ρίσκο ενώ δεν χρειάζεται να το κάνεις, είναι λάθος. Ηταν πολύ ωραίο ντιμπέιτ, πολιτισμένο και ανθρώπινο, αλλά έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς να δουν τον Δούκα».

Συγχαρητήρια, Αδωνη!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Φως Ανάστασης» στο δωμάτιο του Κόκοτα!

Διαβάστε στην «Espresso»: Ρεπορτάζ από την καρδιά του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» για την υγεία του τραγουδιστή που δίνει τη δική...

More Articles Like This