Δεν υπάρχει χρησικτησία στις Πατρίδες

Είναι ντροπή που δεν έχουμε απομονώσει και εξευτελίσει πολιτικά και ηθικά τα καθάρματα που ωρύονται υπέρ αυτών που έχουν διακηρυγμένη θέση την ολοκλήρωση του Ολοκαυτώματος

Must Read

Ενα επιχείρημα που ακούμε συχνά είναι πως οι Εβραίοι επέστρεψαν σχεδόν 2.000 χρόνια μετά στη γη που είναι η κοιτίδα τους και έδιωξαν τους Αραβες, που είχαν εισρεύσει σε αυτήν μετά τη Διασπορά του Εβραϊκού Εθνους. Αυτό που λένε στην ουσία είναι πως μπορεί όντως να είναι η πατρίδα τους το Ισραήλ, αλλά πως το δικαίωμά τους πάνω στη γη τους χάθηκε λόγω μακράς απουσίας τους και, αντιθέτως, οι Αραβες απέκτησαν αυτοί ιδιοκτησιακά δικαιώματα, γιατί επί αιώνες νέμονταν αυτή τη γη διανοία κυρίου.

Ομως δεν υπάρχει χρησικτησία στις Πατρίδες. Τα δικαιώματα ενός Εθνους στην Πάτρα γη του δεν παραγράφονται, δεν αποδυναμώνονται. Η Διασπορά δεν ήταν επιλογή των Εβραίων, τους επιβλήθηκε με τη βία από τους Ρωμαίους.

Φανταστείτε ένα υποθετικό σενάριο. Εμείς οι Ελληνες, λέει, να είχαμε εκδιωχθεί από την Ελλάδα, την αληθινή ιστορική κοιτίδα του Ελληνισμού σε ηπειρωτική Ελλάδα, νησιά του Αιγαίου, Αν. Θράκη, Μικρά Ασία, Κρήτη και Κύπρο. Να είχαμε απομείνει ελάχιστοι εδώ και όλες οι ελληνικές χώρες να είχαν κατακλυστεί από Σουλιώτες, εξισλαμισμένους,

Χαλδούπηδες, Τουρκομάνους, διάφορους. Ενα ισχυρό εθνικό κίνημα αναγέννησης, υπό τη Φιλική Εταιρεία να μάζευε χρήματα, να αγόραζε γη από τους Οθωμανούς και να οργάνωνε την επιστροφή μας στους τόπους μας, στέλνοντας πίσω επιστήμονες, αγρότες, στρατιωτικούς, οργανώνοντας και επεκτείνοντας ελληνικές κοινότητες και μια μέρα, όντως έτοιμοι, να διεκδικούσαμε να επανιδρύσουμε μια νέα Πατρίδα εδώ όπου υπήρχαν οι πόλεις-κράτη, δημοκρατίες, βασιλεία ή τυραννίδες στην Αρχαία Ιστορία, εκδιώκοντας τους καταπατητές της γης μας.

Να μας επετίθεντο για να μας αφανίσουν και να τους νικούσαμε κατά κράτος. Θα είχαμε αυτό το δικαίωμα ή θα είχε παραγραφεί, γιατί ήμασταν εξόριστοι για αιώνες; Προφανώς και η απάντηση είναι ναι, πως το δικαίωμα ενός Εθνους στην Πατρίδα του είναι απαράγραπτο. Οπως απαράγραπτο ήταν το δικαίωμά μας το 1821 να εξεγερθούμε και να διώξουμε τον δυνάστη μας, και ας μην ολοκληρώθηκε ο αγώνας μας σε όλη την έκταση της Πατρίδας.

Αυτό που συμβαίνει αυτές τις ημέρες στον πόλεμο προπαγάνδας είναι φοβερό. Η Χαμάς και οι λοιπές ισλαμοναζιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις χρησιμοποιούν πρωτόγονη τεχνολογία, ξηλώνουν σωλήνες ύδρευσης και τις μετατρέπουν σε ρουκέτες που έχουν ακρίβεια στον γάμο του Καραγκιόζη. Γι’ αυτό τις ρίχνουν μαζικά κι όποιον πάρει ο Χάρος.

Δεν τους ενδιαφέρει πάρα να σκοτώσουν Εβραίους, στρατιώτες, πολίτες, γέρους, γυναίκες, παιδιά, οποιονδήποτε και να καταστρέψουν. Συχνές οι αστοχίες του υλικού τους. Μια τέτοια αστοχία εξέτρεψε της πορείας της μία από τις κατσαπλιάδικες ρουκέτες τους και έπεσε στο πάρκινγκ του νοσοκομείου, σκοτώνοντας δικούς τους με την έκρηξη των καυσίμων του πυραυλοκινητήρα. Το παραμύθι του νοσοκομείου που καταστράφηκε καθ’ ολοκληρίαν και των δήθεν 500 νεκρών από ισραηλινό πύραυλο αποδομήθηκαν άμεσα από τα αποδεδειγμένα γεγονότα, οπτικοακουστικό υλικό, τον σχεδόν ανύπαρκτο κρατήρα.

Η προπαγάνδα όμως των υποστηριζόμενων από το Ιράν, την Τουρκία και το Κατάρ ισλαμοναζί τρομοκρατών έχει βρει έναν πρόθυμο και πολύ χρήσιμο ηλίθιο, την Αριστερά. Είναι απίθανης χυδαιότητας όσα ξεστομίζουν ανά τον κόσμο οι οπαδοί του κόκκινου ολοκληρωτισμού για να υποστηρίξουν τους χασάπηδες της Χαμάς. Υπήρξαν καθάρματα στην Ελλάδα που χαρακτήρισαν «πολεμική επιχείρηση» την οργανωμένη σφαγή αμάχων.

Υπάρχουν αριστερόστροφοι φασίστες που με θράσος χιλίων πιθήκων ισχυρίζονται πως οι δολοφονημένοι στο μουσικό φεστιβάλ έχασαν τη ζωή τους λόγω διασταυρούμενων πυρών κατά την επέμβαση των ισραηλινών δυνάμεων και πως το πρωτοφανές μακελειό στα κιμπούτς, όπου οικογένειες με παιδιά εκτελούνται μέσα στα σπίτια τους, δεν είναι αληθές και πως οι φονιάδες τούς φέρθηκαν με… ανθρωπισμό. Τα λένε αυτά, όταν υπάρχουν βίντεο που έχουν ανεβάσει οι ίδιοι οι τρομοκράτες, να σκοτώνουν ανθρώπους μέσα στα αυτοκίνητά τους, στους δρόμους, στα σπίτια τους, διαπομπεύοντας βιασμένες γυναίκες, γέροντες, ακρωτηριάζοντας πτώματα, σφάζοντας και καίγοντας μωρά στις κούνιες τους.

Σε τι διαφέρουν οι ελληνόφωνοι αριστεροί από τους ισλαμοναζί που υποστηρίζουν χωρίς αιδώ; Σε τίποτα. Είναι κομμάτι των διαχρονικών εκφάνσεων της κτηνωδίας και της βαρβαρότητας, που πρέπει να συντριβεί και στη Γάζα και εδώ. Είναι ντροπή που δεν έχουμε απομονώσει και εξευτελίσει πολιτικά και ηθικά τα καθάρματα που ωρύονται υπέρ αυτών που έχουν διακηρυγμένη θέση την ολοκλήρωση του Ολοκαυτώματος που ξεκίνησαν οι ναζί και τον πλήρη αφανισμό του Ισραήλ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο Φαρμακονήσι μετά την Κω ο Νίκος Δένδιας στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Αιγαίο

Περιοδεία στα ακριτικά νησιά του νοτίου Αιγαίου πραγματοποιεί από την Μεγάλη Τετάρτη ο υπουργός Εθνικής Ἀμυνας. Το απόγευμα ο...

More Articles Like This