Κυβέρνηση με «σημαία» της τα ψέματα!

Μπουκώνουν με εκατομμύρια ευρώ τους «φίλους» και προσπαθούν να ισοπεδώσουν όσους θεωρούν «εχθρούς». Γιατί έτσι «διαβάζουν» αυτοί τη δημοσιογραφία

Must Read

Το πρόσφατο ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τις περιβόητες «επιδοτήσεις του ελληνικού Τύπου» ήρθε απλά να επιβεβαιώσει ότι έχουμε να κάνουμε με την κυβέρνηση που έχει ως «σημαία» της το ΨΕΥΔΟΣ.

Προτού ακόμη εκλεγεί, αλλά κυρίως από την ημέρα που εξελέγη, το 2019, έως σήμερα, έχει φλομώσει με ψέματα άπαντες. Μια τακτική την οποία συνεχίζει ακάθεκτη, η οποία, μαζί με την αλαζονεία τού «41τακατό», δημιουργεί ένα μείγμα πολιτικής αντιδημοκρατικό και επικίνδυνο, καθώς όποιος δεν θεωρείται «δικός τους» μπαίνει στο στόχαστρο για εξόντωση.

Θυμίζω (καθώς πολλοί σε τούτη τη χώρα «υποφέρουν» από χρόνια αμνησία) ότι μιλάμε για τη κυβέρνηση η οποία εξελέγη με τη βασική της ρητορική να στηρίζεται «στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών» και στο «έγκλημα στο Μάτι».

Ανεβοκατέβαζαν «προδότες» τον Τσίπρα και τον Κοτζιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η παρέα του. Ούρλιαζαν στα φίλια ΜΜΕ αλλά και στα μπαλκόνια πως, όταν εκλεγούν κυβέρνηση, θα «καταργήσουν την αισχρή συμφωνία». Τέτοιο ψέμα, όπως αποδείχθηκε, ούτε ο Μινχάουζεν! Επειδή είχε κοντά ποδάρια, το… αντιληφθήκαμε με το «καλημέρα» της διακυβέρνησης της Ν.Δ. Κατάπιαν αμάσητες τις προεκλογικές φανφάρες για τις Πρέσπες και το ξέχασαν στο πιτς φιτίλι.

Αυτοί που φώναζαν πως δήθεν θα έσβηναν μια φωτιά υπό ανέμους 12 μποφόρ στο Μάτι μέσα σε μισή ώρα άφησαν τη χώρα να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ καλοκαίρια και χειμώνες, με φωτιές και πλημμύρες. Εσπασαν κάθε ρεκόρ καμένων στρεμμάτων, είδαν χωριά να πνίγονται και να χάνονται εξ ολοκλήρου κάτω από το νερό, μέτρησαν νεκρούς, διαλυμένες ζωές και χαμένες περιουσίες, όπως ποτέ άλλοτε στην ιστορία της χώρας. Το αφήγημα του «επιτελικού κράτους» έγινε άλλη μια «σημαία ψεύδους» που έσκασε πάνω μας.

Η… ασφάλεια στη χώρα που μόστραραν ως προτεραιότητα ήρθε, δυστυχώς, απέναντι στην πραγματικότητα με το ΕΓΚΛΗΜΑ στα Τέμπη. Σύγκρουση τρένων, 57 νεκροί, αποκάλυψη του διαλυμένου σιδηροδρομικού δικτύου κι ένας υπουργός (Καραμανλής) που, αντί να κρυφτεί από προσώπου Γης, τον «κατέβασαν» ξανά ως υποψήφιο βουλευτή και επανεξελέγη. Το πραγματικό πρόσωπο της συγκεκριμένης κυβέρνησης σε μία επιλογή!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η παρέα του ήταν εκείνοι που, όταν ο Κατρούγκαλος ισοπέδωσε τους ελεύθερους επαγγελματίες, ούρλιαζαν πως η Ν.Δ. θα φέρει φορολογική δικαιοσύνη. Τους πίστεψαν και τους ψήφισαν οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Και τώρα ψάχνουν να βρουν από πού τους ήρθε ο… μετεωρίτης στο κεφάλι. Ο Χατζηδάκης ανέλαβε να υλοποιήσει ακόμη ένα τεράστιο ΨΕΜΑ της εν λόγω κυβέρνησης.

Κι όλα αυτά ενώ επί Νέας Δημοκρατίας φτάσαμε να πληρώνουμε τα ακριβότερα καύσιμα, το ακριβότερο ρεύμα, το ακριβότερο λάδι στην Ευρώπη. Ο Ελληνας πολίτης κόβει από το φαγητό, κόβει από τη χρησιμοποίηση του αυτοκινήτου του, κόβει από τη θέρμανση, κόβει όχι ό,τι περισσεύει, αλλά από το ίδιο του το δέρμα!

Ε, ύστερα από όλα αυτά και ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ, ποιος μπορεί να απορεί με όσα συνέβησαν στην υπόθεση «επιδότηση του Τύπου»; Την οικογένεια Φιλιππάκη (πρωτίστως τον Ιωάννη Φιλιππάκη) και τα Μέσα της έχει στο στόχαστρο η κυβέρνηση Μητσοτάκη, και αυτά πολεμά να καταστρέψει. Δεκάρα δεν δίνουν οι κυβερνώντες, μπροστά στο προσωπικό τους μένος, για το πόσοι δημοσιογράφοι δουλεύουν σε αυτά τα Μέσα και πηγαίνουν τίμιο ψωμί στις οικογένειές τους. Τυφλωμένοι απ’ το μίσος οι «Μπρατάκοι» της χώρας, επειδή υπάρχουν ακόμη κάποιοι που τους ασκούν κριτική για τα προφανή, έριξαν στη «μάχη» τη μηχανή του κιμά. Μπουκώνουν με εκατομμύρια ευρώ τους «φίλους» και προσπαθούν να ισοπεδώσουν όσους θεωρούν «εχθρούς». Γιατί έτσι «διαβάζουν» αυτοί τη δημοσιογραφία.
Μια συμβουλή μόνο σε όλους όσοι πιστεύουν ότι το «γαλατικό χωριό» θα πέσει: Ας κοιτάξουν στον ουρανό, γιατί πιθανότερο είναι να πέσει στο κεφάλι τους και να τους πλακώσει, όπως έλεγε και ο Αστερίξ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο νοσοκομείο ο Χάρβεϊ Γουάινστιν μετά την άφιξή του στην Νέα Υόρκη

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Χάρβεϊ Γουάινστιν, μετά την απαλλαγή του από τις κατηγορίες για το #MeToo και την επιστροφή...

More Articles Like This