Δεν είναι ζάπλουτος ο Βαρβιτσιώτης!

Σε περίπτωση που τον παρεξηγήσατε, διαβάστε, αποστηθίστε, λατρέψτε τη σχετική διευκρινιστική δήλωσή του στο twitter

Must Read

Με αίσθημα ευθύνης, άμα τε και συγκινήσεως, αντιγράφουμε και δημοσιεύουμε όσα αποστομωτικά περί της προσωπικής περιουσίας του έγραψε ο βουλευτής και πρώην υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: «Με αφορμή τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων “Πόθεν Εσχες”, επισημαίνω για πολλοστή φορά ότι, από το σύνολο των εγγραφών της δήλωσής μου, οι περισσότερες αφορούν διαφορετικά δικαιώματα σε ένα & μόνο κτίριο γραφείων,* όπου υποχρεωτικά κάθε δωμάτιο εμφανίζεται ως μια ξεχωριστή εγγραφή. Σημειώνω ακόμη ότι στα δικαιώματα αυτά το ποσοστό συμμετοχής μου δεν υπερβαίνει το 11%. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα παρουσιαστεί ορθά η περιουσιακή μου κατάσταση και δεν θα υπάρξει διαστρέβλωση της πραγματικότητας».

Μα, βρε κουτούτσικα, είναι δυνατόν να πιστέψετε ότι έχει πλουτίσει άνθρωπος από την πολιτική και ότι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έχει 122 ακίνητα ολάκερα; Από αυτά, ούτε 10 δεν τα έχει εντελώς δικά του. Κι είναι τώρα περιουσία αυτή; Κάτι ψωροακίνητα (λίγες εξ ολοκλήρου ιδιοκτησίες και με κάτι συνιδιοκτησίες και ψιλές κυριότητες), ούτε μια ντουζίνα από δαύτα να είναι ολόδικά σου, 305 χιλιάρικα μόνο στην τράπεζα, ένα αυτοκίνητο, ένα ταχύπλοο και εισοδήματα μόλις 43 χιλιάρικα; Αυτά δεν σε φτάνουν ούτε για να κεράσεις στο Nammos μισή σαμπάνια και να γιομίσεις ένα μπολάκι με ξηροκάρπια.

Οχι, δεν είναι ζάπλουτος ο Μίλτος ο Βαρβιτσιώτης, αυτός ο χαρισματικός πολιτικός, ο δουλευτής με τα ροζιασμένα χέρια από την οικοδομή, που δεν ντρέπεται να βγάλει στο εντευκτήριο της Βουλής το τουλουπάνι με το κρεμμύδι, τον τελεμέ, τις δυο φέτες σαλάμι αέρος (προτιμά το Λευκάδος), για να κολατσίσει στα μεσοδιαστήματα που σώζει την πατρίδα από βεβαία καταστροφή.

Δεν έχει 122 ακίνητα ολότελα δικά του, αν και δεν θα τον χάλαγε. Ισως, μόλις τα αποκτήσει, κερδίζοντάς τα με τον ιδρώτα του προσώπου του, να τα μοσχοπουλήσει για να τα χαρίσει στις χήρες, στα ορφανά, στους ανέργους και εν γένει στους αναξιοπαθούντες.

*Ανθρωποι που ασχολούνται με τα ακίνητα εξηγούν τις δεκάδες εγγραφές σε ένα κτίριο, διότι είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις να ενοικιάζονται γραφεία ανά δωμάτιο. Καλή φάση, πάντως, να παίρνεις το 11% από περίπου 100 νοίκια. Ορεξη να ’χεις να μετράς…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα Όσκαρ των Ελλήνων influencers χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα social media που έχει δημιουργηθεί από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων...

More Articles Like This