Χρόνια πολλά στις Ένοπλες Δυνάμεις μας

Must Read

Σήμερα είναι 21 Νοέμβριου και η Πολιτεία έχει αφιερώσει την ημέρα στις Ένοπλες Δυνάμεις του έθνους. Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει γι’ αυτές – δεν έχει κάνει και πολλά, άλλωστε.

Κάποια χρονιά, μια μέρα σαν αυτήν, είχαν φωταγωγήσει το μέγαρο της Βουλής και πρόβαλαν βίντεο από τις δραστηριότητες του Στρατού μας, αλλά διαμαρτυρήθηκαν το… συνταγματικό τόξο και όλο το προοδευτικαριό, διότι -λέει- οι εικόνες θύμιζαν «χούντα» και τρόμαζαν τον λαό (αλήθεια, γιατί δεν ρώτησαν τον λαό αν τρόμαξε;). Τότε η κυβέρνηση κιότεψε, συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις και δεν το ματάκανε…

Βέβαια, όταν οι ίδιοι άνδρες και τα ίδια μέσα σπεύδουν, στον καιρό της ειρήνης, να προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους όπου οι όλοι οι άλλοι αδυνατούν, ουδείς τρομάζει! Να ξέρουν όμως ότι ο ελληνικός λαός, όχι μόνο δεν τρομάζει στη θέα των Ενόπλων μας Δυνάμεων, αλλά τους έχει πάρα πολύ ψηλά, με διαφορά από τον δεύτερο, στη συνείδησή του, όπως επανειλημμένα έδειξαν σχετικές έρευνες.

Χρόνια πολλά λοιπόν στον Στρατό Ξηράς, στο Πολεμικό Ναυτικό και στους Ικάρους μας. Με τέτοιον λαμπρό Στρατό νικάμε κάθε μας εχθρό!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η ανάρτηση του Έντι Ράμα για την επίσκεψη στην Ελλάδα και η σημειολογία της 12ης Μαΐου

Μόνον τυχαία δεν μπορεί να θεωρείται η επιλογή της ημερομηνίας για την επίσκεψη του Έντι Ράμα στην χώρα μας....

More Articles Like This