Πελάτες Κλουζό

Must Read

Είναι γεγονός ότι η κυβέρνησή μας έχει πολλά αστέρια. Νομίζω, όμως, ότι αυτά του υπουργείου Οικονομικών είναι πιο λαμπερά από τα άλλα. Στην προσπάθειά του να πατάξει τη φοροδιαφυγή ενεπνεύσθη την εξής διαδικασία, την οποία μάλιστα συμπεριλαμβάνει στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Ετοιμάζεσαι, λοιπόν, να βγεις έξω να διασκεδάσεις ή να ψωνίσεις. Αρχικώς κατεβάζεις  την εφαρμογή appodixi (γιατί με δύο «p», άραγε;), νογάς – δεν νογάς. Πίνεις το ποτό σου, παίρνεις την απόδειξη, αν σου δώσει ο μαγαζάτορας, και αμέσως σκανάρεις τον QR code (νογάς – δεν νογάς), που θα σου δείξει αν η απόδειξη είναι γνήσια. Αν όχι, τότε κάνεις επώνυμη καταγγελία στην ΑΑΔΕ και, εφόσον αποδειχτεί ότι δεν λες ψέματα, σε τρία τέρμινα θα επιβραβευτείς με μπόνους.

Σατανικό, αλλά αποτελεσματικό.

Κάτι ανάλογο θα πρέπει να θεσπιστεί και αλλού: π.χ., να ελέγχει ο επιβάτης αν τα τρένα είναι ασφαλή και αν έχουν υλοποιηθεί οι συμβάσεις που αφορούν την ασφαλή κυκλοφορία τους και να καταγγέλλει σχετικώς. Ακόμη, αν ο κ. Αδωνις τα είπε έτσι όπως τα είπε ή αν παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του.

Τώρα, αν ύστερα από κάτι τέτοιο δεχτείς τίποτις γκαζάκια στο σπίτι σου, σαν τον διαιτητή κ. Γκάμαρη, ε, τότε θα επέμβει η ΑΑΔΕ…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βέλγιο: Πέντε νέοι κατηγορούνται ότι σκότωσαν οδηγό φορτηγού

Φέρονται να πέταξαν από γέφυρα μία σχάρα υπονόμου

More Articles Like This