Η Ευρώπη αλλάζει

Η Ευρωπαϊκή Συμμαχία μπορεί να γίνει ισχυρότερη και θα έχει τεράστια νομιμοποίηση στις συνειδήσεις των πολιτών της, όταν υπερασπιστεί την Ευρώπη στην ουσία της, την ασφάλειά της, τα σύνορά της, την ταυτότητά της

Must Read

Η πραγματικότητα έχει ένα ελάττωμα: Υπάρχει. Αν την αγνοήσεις, στην αρχή θα έρθει και θα σε τραβήξει από το μανίκι. Αν επιμείνει στον παραλογισμό να την περιφρονείς, τότε θα σε κλοτσήσει με όλη της τη δύναμη στα αχαμνά και θα συνέλθεις γονατισμένος με δάκρυα στα μάτια και κομμένη την ανάσα. Εχετε φάει γονατιά εκεί, σε ό,τι πολυτιμότερο έχετε, πάνω στη διεκδίκηση της μπάλας, πιτσιρικάδες; Κάπως έτσι.

Οσο ο Μοσκώφ φωτογραφίζει μουστακαλήδες ασυνόδευτους μαντράχαλους να παίζουν με τις πλαστελίνες ή να παίζουν τα μήλα και κουτσό, όσο ο Πατέλης αγωνιά για τον γάμο ομοφύλων, στην Ευρώπη έρχεται με όλο και ογκούμενο ύψος το τσουνάμι των αποτελεσμάτων της αυτοκτονικής πολιτικής της Ευρώπης στη λαθρομετανάστευση και ο στρουθοκαμηλισμός για το τι είναι και τι επιδιώκει το μαχητικό Ισλάμ.

Μπορεί η Κομισιόν να απειλεί με κυρώσεις για «ισλαμοφοβία», να εξακολουθεί να επιδοτεί και να δυναμώνει τον μαγνήτη των παρανόμων και να δίνει διαφημιστικό υλικό για τη μαφία των Τούρκων και άλλων εγκληματικών οργανώσεων διακινητών, που ελέγχονται από το βαθύ κράτος του Ερντογάν, αλλά οι απλοί πολίτες έχουν άλλη άποψη.

Ξέρω προσωπικά τον Γκερντ Βίλντερς, τη Μαρίν Λεπέν και σχεδόν όλη την ηγεσία της «κακιάς εθνικής δεξιάς» στην Ε.Ε., αφού ανήκουμε στο ίδιο κίνημα, το I.D., Ταυτότητα και Δημοκρατία. Εχουμε διαφορές μεταξύ μας, όμως έχουμε μια κοινή στάση απέναντι στη λαθρομετανάστευση, απέναντι στη φασιστοειδή και ψυχιατρικού ενδιαφέροντος woke κουλτούρα, στη στήριξη της εθνικής ταυτότητας, της εθνικής οικογένειας και στη στήριξη του Ισραήλ ως προπυργίου της Δύσης στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας του ισλαμικού τζιχαντισμού. Το Κόμμα Ελευθερίας είναι πρώτο στην Ολλανδία και μάλλον, με κάποιους αναγκαίους συμβιβασμούς, θα συγκυβερνήσει και να μην αποκλείσετε να δείτε τον Βίλντερς Πρωθυπουργό.

Στην εποχή των μνημονίων είχε πει κι αυτός για «τεμπέληδες» Ελληνες, στερεότυπο όμως με το οποίο μας είχε διασύρει ο ίδιος ο τότε Πρωθυπουργός μας και υπουργός του, όταν περιφέρονταν στην Εσπερία και μας αποκαλούσαν και τεμπέληδες και διεφθαρμένους. Είναι σίγουρο όμως πως αυτός ο επίμονος άνθρωπος στις ράγες των ιδεών του θα μας στήριζε πάση δυνάμει σε μια πολιτική αληθινής αποτροπής της λαθρομετανάστευσης. Διότι, όπως και όλοι οι άλλοι ηγέτες του χώρου, γνωρίζουν, έχω πολλές φορές μιλήσει μαζί τους για αυτό στο ετήσιο Τραπέζι των Ηγετών, ό,τι παραγωγικότερο πολιτικά έχω συμμετάσχει, πως, αν δεν μπουν στην Ελλάδα, δεν θα φτάσουν στις χώρες τους και έχουν ύψιστο συμφέρον να μας στηρίξουν έμπρακτα, ως ακρίτες της Ευρώπης.

Η Ευρώπη θα αλλάξει όλη. Ο Συναγερμός για τη Γαλλία «καλπάζει» και είναι σχεδόν βέβαιο πως η Μαρίν Λεπέν θα είναι η επόμενη Πρόεδρος της Γαλλίας. Το ίδιο ραγδαία είναι η άνοδος αντιμεταναστευτικών δυνάμεων κοινής λογικής στις περισσότερες χώρες. Η πλειονότητα των χωρών της Ε.Ε. μετά την Ιταλία, που προηγήθηκε, θα βρεθούν με τέτοιες κυβερνήσεις ή συγκυβερνήσεις. Οσα ξόρκια κι αν ειπωθούν και ύβρεις για «ακροδεξιούς», η άνοδος αυτή θα συνεχιστεί, ενώ θα βλέπουμε και παραδοσιακά συντηρητικά και φιλοευρωπαϊκά κόμματα να κάνουν στροφή, αφουγκραζόμενα την πραγματικότητα και τους λαούς, που νιώθουν την ανάσα του θηρίου στον σβέρκο τους.

Η εξέλιξη αυτή δεν σημαίνει κατ’ ανάγκην διάλυση ή συρρίκνωση της Ε.Ε. Ισως σημάνει στροφή της στις πραγματικές αξίες των Εθνών της, στην υπεράσπιση των τριών πυλώνων της, της Ρώμης, της Ελλάδας και του Χριστιανισμού. Διότι έχω πολλές φορές εξηγήσει πως οι αληθινοί Ευρωπαίοι είναι αυτοί που υπερασπίζονται τις πραγματικές ευρωπαϊκές αξίες, και όχι αυτοί που θέλουν να τη διαλύσουν, διευκολύνοντας την εισβολή και την εγκατάσταση παρανόμων, διαλύοντας την παραδοσιακή, κανονική οικογένεια, λειτουργώντας θεσμικά ως χρήσιμοι ηλίθιοι του ισλαμικού επεκτατισμού, καθυβρίζοντας και κατασυκοφαντώντας την ταυτότητα των Εθνών της Ευρώπης.

Η Ευρωπαϊκή Συμμαχία μπορεί να γίνει ισχυρότερη και θα έχει τεράστια νομιμοποίηση στις συνειδήσεις των πολιτών της, όταν υπερασπιστεί την Ευρώπη στην ουσία της, την ασφάλειά της, τα σύνορά της, την ταυτότητά της. Και οι πολίτες που πιστεύουν σε αυτά είναι η πλειονότητα και στην Ελλάδα -το μεγαλύτερο μέρος τους ανήκει, για διάφορους λόγους, στη Ν.Δ.-, είναι ο σκληρός πυρήνας της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της Αποστολικής Διακονίας

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος, με την ευλογημένη λειτουργική ευκαιρία της υποδοχής...

More Articles Like This