ΕΣΡ…

Must Read

Διάβασα πριν από λίγος μέρες στη «δημοκρατία»  ότι, σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΙΚΗΣ κ. Νατσιό η νέα πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) Ευτέρπη Κουτζαμάνη περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα τη λειτουργία του ΕΣΡ, δηλώνοντας υποστελέχωση, υπολειτουργία και έλλειψη προσωπικού, ενώ η λειτουργία του επαφίεται μόνο σε καταγγελίες πολιτών, ο έλεγχος των οποίων εκκρεμεί ήδη από το 2006.

Τα ερωτήματα πολλά, μα το σπουδαιότερο είναι ένα: γιατί η κυρία Κουτζαμάνη δέχτηκε να αναλάβει πρόεδρος αυτής της ξεχαρβαλωμένης Αρχής; Φιλοδοξεί ότι θα τη φτιάξει; Μάλλον λάθος φιλοδοξίες έχει.

Αλήθεια, πώς θα ξεκαθαρίσει υποθέσεις που εκκρεμούν από το 2006, όταν δεν θα υπάρχει κάτι από εκείνη την… παλιά εποχή; Και αν βρει κάτι, τι θα κάνει; Θα τιμωρήσει τους ενόχους; Αστεία πράγματα, αφού είναι σίγουρο πως σήμερα, 17 χρόνια (!!!) μετά, δεν θα υπάρχει ουδέν αποδεικτικό στοιχείο και, ενδεχομένως, ουδείς ένοχος.

Σ’ αυτή την περίπτωση, ή αναλαμβάνεις κάτι και το διορθώνεις σεμνά και ταπεινά, χωρίς τυμπανοκρουσίες, ή δεν το αναλαμβάνεις. Ελπίζω τουλάχιστον να έχει συνειδητοποιήσει η κυρία Κουτζαμάνη ότι, με την πρώτη «στραβή», θα μπει στο στόχαστρο των… αρμοδίων. Καλή επιτυχία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το ωράριο καταστημάτων και σούπερ μάρκετ σήμερα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Ανοιχτά είναι σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ προκειμένου οι πολίτες να κάνουν τα τελευταία ψώνια...

More Articles Like This