Βουλευτικοί ώμοι αρσιβαρίστα

Σήμερα δημοσιεύομεν ιατρικάς συμβουλάς που μπορεί να σώσουν τους εθνοπατριούς και τις εθνομητριές μας από προβλήματα στις αρθρώσεις

Must Read

Ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης κι η υπέρκομψη συμβία του με τα 39 ακίνητα και τις καταθέσεις, ο Μίλτος ο Βαρβιτσιώτης με τα εκατοντόσα ακίνητα, ο Παπαδημούλης με τα τριαντατόσα, οι Τσακαλώτοι με τις επενδυσάρες και τη μετρητούμπα, τόσες και τόσοι λατρεμένοι εκλεγμένοι και μη ενδέχεται να πάσχουν από τη νόσο που μερικοί αποκαλούν «οι ώμοι του αρσιβαρίστα».

Αυτή η νόσος ουσιαστικά είναι μια κάκωση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης, που έρχεται ως αποτέλεσμα των επαναλαμβανόμενων άρσεων βαρών. Αν κάνεις βάρη όλη την ώρα και ζορίζεις την άρθρωση, προκαλείς μικροκατάγματα κι έπειτα έχεις σφάχτες στην πρόσθια-άνω επιφάνεια του ώμου.

Οι εθνοπατριοί και οι εθνομητριές μας σηκώνουν κάθε μέρα τις αρμαθιές με τα κλειδιά των ακινήτων τους και ξεμεσιάζονται. Βάλε τώρα με τον νου σου πόσο βάρος έχουν τόσο πολλά κλειδιά και τι στρες δημιουργείται όταν προσπαθούν να θυμηθούν τα πλούτη που έχουν και που δεν έχουν.

Η στήλη προτείνει μια επαναστατική θεωρία, που εφαρμόστηκε πρόσφατα από απομάχους της εργασίας, ηλικιωμένους ανθρώπους που μάζεψαν ό,τι είχαν και δεν είχαν και τα χάρισαν στο κοινωνικό σύνολο. Η Αθηνά Παπαχρήστου είναι συνταξιούχος αγρότισσα. Ολη της τη ζωή μάζεψε ένα μικρό κομπόδεμα. Πούλησε τα πάντα και συγκέντρωσε 65.000 ευρώ. Με αυτά αγόρασε ασθενοφόρο και το δώρησε στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου.

Ο 90χρονος Παναγιώτης Αραμπατζής και η 86χρονη σύζυγός του Σωτηρία Αραμπατζή από τη Μάνη Διδυμοτείχου δούλεψαν μια ζωή μετανάστες στη Γερμανία και από τους καρπούς των μεγάλων κόπων τους δώρισαν 100.000 ευρώ στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Και η απορία που προκαλούν τέτοιου είδους ειδήσεις με τους καθημερινούς ανθρώπους που χαρίζουν το βιος τους στο κοινωνικό σύνολο: Οι εκλεγμένοι δεν τα βλέπουν; Δεν ντρέπονται που σε εποχές ανέχειας κουβαλάνε αρμαθιές με κλειδιά των πολλών ακινήτων τους; Μήπως έχουν βρει τρόπο τον πλούτο που έχουν συγκεντρώσει να τον πάρουν μαζί τους στον άλλον κόσμο; Ή, απλούστατα, δεν πιστεύουν ούτε στον άλλον κόσμο ούτε καν σε αυτόν που ζούμε τώρα;

Δεν φοβούνται μην τυχόν και πάθουν τη νόσο των ώμων του αρσιβαρίστα;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This