Κυρ Υπουργέ είναι αλήθεια ότι τα 4 χιλιάρικα υπολοίπου δανείου παραπληγικών έγιναν 204 εκεί στη Λάρισα;

Must Read

Υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη γράφει στις 5/12/23 ότι στην κυβέρνηση έχουν σχέδια.

Σήμερα προσάγεται στα δικαστήρια και το 71χρονο φασιστοειδές (ανηψιός του αλήστου μνήμης Παττακού),το οποίο δολοφόνησε την 43χρονη (…) σύντροφό του μητέρα παιδιού με ειδικές ανάγκες από πρώτο γάμο.

Είναι ο 7ος γυναικοκτόνος μέσα στο 2023 και είπε ότι τη σκότωσε γιατί ήθελε να τον εγκαταλείψει. Ξέρει κι αυτός και όλα αυτά τα ανθρωποειδή ότι θα μείνει 6-7 χρόνια φυλακή και θα βγει γιατί τόσο κρατάει η γυναικοκτονία στην Ελλάδα.

Ιδετε περιπτώσεις πρόσφατες.

Τους βγάζουν κι αυτούς μαζί με τους οικονομικούς εγκληματίες θηριωδών ποσών με διάφορα νομοσχέδια κάθε λίγο και λιγάκι. Με κύριο πρόσχημα ότι χρειάζεται «αποσυμφόρηση των φυλακών». Στην πραγματικότητα για να «καθαρίζουν» εύκολα οι οικονομικοί εγκληματίες και να απολαμβάνουν τις βίλες τους στα βόρεια προάστια, στα θέρετρα και αλλού με τα κλεμμένα από τα δημόσια ταμεία.

Ιδετε τις λίστες των φορολογικών παραδείσων και κρίνετε κατά πόσο βάσιμοι είναι οι λόγοι αποσυμφόρησης των φυλακών.

Για κάμποσους φονιάδες δεν πολυνοιάζονται γιατί αυτοί δεν είναι απειλή για την ελιτ που κυβερνά αυτό τον τόπο μέσω ελαχίστων οικογενειών απο το 1821.

Αντίθετα απειλή είναι να πάει φυλακή ο Γιάννος (όχι ο …περατιανός), εκείνος ο υπουργός που δήλωνε ότι είναι συνωνυμία το συζυγικό όνομα στη λίστα Λαγκάρντ και ακόοοομα είναι υπό δικαστική έρευνα το θέμα. Αν πάει φυλακή για πολύ θα ανοίξουν στόματα και ορέξεις και άλλων…

Είδαν κι έπαθαν να βρουν μια λύση με τις βίλες της Δήμητρας Λιάνη από την αντιπαροχή. Είδαν κι έπαθαν να βρουν λύση(να’ ναι καλά τα θαμμένα του μυστικά μαζί με οικονομικά ποσά) και να’ναι άσφαιρες οι αποκαλύψεις του Ακη χάριν του (τελευταίου) παιδιού και της Βίκυς.

Ο υποστηρικτής λοιπόν του Ακη γράφει ότι στα σχέδια της κυβέρνησης του Κυριάκου είναι να κατασκευάσει άμεσα λυόμενα με απευθείας αναθέσεις για να βρει κελιά να βάλει χιλιάδες που θα φυλακίζονται με το νέο νομο Φλωρίδη για συκοφαντικές δυσφημήσεις….

Οχι δεν έχει στόχο τους δυσφημιστές δημοσιογράφους που ψάχνουν λογαριασμούς πολιτικών στην Ελβετία, στο Ντουμπάι (το καλύτερο σήμερα πλυντήριο) και άλλους φορολογικούς παραδείσους, όπως τα νησιά Βανουάτου, ούτε τι απέγινε εκείνη η ομαδάρα ο… Ακράτητος.

Τους δημοσιογράφους τους αγαπάει αυτή η κυβέρνηση γιατί είναι υπερ…της ελευθεροτυπίας. Τους καλούς δημοσιογράφους εννοείται. Οι άλλοι απλώς δεν θεωρούνται δημοσιογράφοι.

Θα φυλακίζεται όμως η θειά Κοντύλω αν πάει στην Αστυνομία και πει ότι τα απόνερα της μπουγάδας τα έριξε στο δρόμο η κυρά Βαγγελιώ. Με 5 μήνες φυλάκιση θα πρέπει να εκτίσει την ποινή για να μάθει να μη δυσφημεί χωρίς στοιχεία.

Αρα οι δημοσιογράφοι δεν κινδυνεύουν αν κάνουν καλά τη δουλειά τους και διασταυρώνουν τα στοιχεία τους.

Με την πεποίθηση αυτή και εμείς στείλαμε στον Μητροπολίτη Καρπάθου επιστολή και τον ρωτάμε αν είναι αλήθεια ότι στέλεχος της Εκκλησίας του έκανε αγωγή στη… μητέρα του για μια πανάκριβη έκταση στην καλύτερη παραλία της Καρπάθου και ύστερα τα βρήκε με τη μητέρα του. Ετσι μήπως η έκταση που δεν είναι ούτε του ενός (νομικού προσώπου που εκπροσωπεί αυτό το στέλεχος…) ούτε της μητέρας του είναι υπό τον έλεγχό τους σήμερα και μπορούν να νοικιάζουν για πενταροδεκάρες υπερπολυτελή τεράστια καταστήματα;

Με την ίδια πεποίθηση ρωτάμε και το Δήμαρχο Σαλαμίνας που βρίσκεται η μηνυτήρια αναφορά για φαγοπότι με ακίνητα στη Σαλαμίνα και πρωταγωνιστή τον ΟΛΠ, στον οποίο επενδύει η κινέζικη ΚΟΣΚΟ.

Με την ίδια πεποίθηση ρωτάμε σήμερα την μεγάλη συστημική Τράπεζα από την οποία αρχίζει κανείς την απαρρίθμησή τους. Την φημισμένη Alpha:

  • Είναι αλήθεια ότι έβγαλε δικός της σέρβισερ στο δρόμο παραπληγική μάνα με παραπληγικό γιό για χρέος υπολοίπου δανείου ύψους τεσσάρων (4 )χιλιάδων ευρώ;
  • Είναι αλήθεια ότι αυτά τα 4 χιλιάρικα έγιναν 204 χιλιάρικα εκεί στην πολύπαθη Λάρισα;
  • Είναι αλήθεια ότι δικαστικά τα 204 χιλιάρικα έγιναν 35 χιλιάρικα;
  • Είναι αλήθεια ότι παρότι έγιναν 35 χιλιάρικα ξανάφτασαν στα 75 χιλιάρικα και μετά ξανάπεσαν στα 67 χιλιάρικα;

Φυσικά δεν πιστεύουμε ότι μπορεί αυτά να είναι αλήθεια και γιαυτό αναμένουμε την απάντηση της τράπεζας ώστε να κάνουμε ρεπορτάζ άλφα-άλφα.

Άλλωστε και ο Κύριος πολλαπλασίασε τους πέντε (5) άρτους, αλλά δεν τους έκανε και 205. Γέμισε με τον πολλαπλασιασμό μόνο 12 κοφίνια…

Το ερώτημα προς την καλή Τράπεζα είναι φυσικά εντελώς τυπικό. Απευθύνεται στην ουσία στον Υπουργό Οικονομικών Χατζηδάκη, ο οποίος είναι αρμόδιος για την καλή λειτουργία των τραπεζών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This