Τιμολόγια σε χρώματα pride!

Η παρέλαση της ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας αρχίζει από την τσέπη μας…

Must Read

Η αναγνώστρια της στήλης που υπογράφει τα ηλεκτρονικά μηνύματά της με το παρατσούκλι «Σουπιά Πηγαδίσια»* σε πρόσφατη επικοινωνία της ζήτησε να συγχαρούμε την κυβέρνηση για την επέκταση του θεσμού των παρελάσεων της ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας και στα τιμολόγια του ηλεκτρισμού:

«Μπράβο, να τους πείτε! Σαν σημαία του pride είναι το μπουκέτο με τα τιμολόγια. Βάλανε πράσινο, κίτρινο, μπλε και πορτοκαλί. Αν προσθέσουν το μοβ και το κόκκινο, θα μπορούν οι λεβεντονιοί με τις γόβες και οι δεσποσύνες με τους βούρδουλες στα χέρια να παρελαύνουν ζωσμένες/οι με τιμολόγια ρεύματος.

Μπράβο στην κυβερνησάρα Μητσοτάκη, που πάντα βάζει μια γκέι συνιστώσα στα έργα και στις ημέρες της. Μπράβο επίσης που έχουν κάνει την υπόθεση του να καταλάβεις ποιο τιμολόγιο χρεώνει τι και πότε τόσο ακατανόητη, ώστε να πρέπει να έχεις τελειώσει Χάρβαρντ και Στάνφορντ για να πάρεις χαμπάρι.

Κι αφού πείτε τα μπράβο, να σας πω κι εγώ μια θεωρία καλής συνωμοσίας: Τα χρώματα pride στα τιμολόγια σίγουρα πρέπει να τα σκέφτηκε ο δαιμόνιος Αλέξης Πατέλης, ο ατρόμητος αγωνιστής για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και οικονομικός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτά και την καλημέρα μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα και ο Παύλος Μαρινάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, συμφώνησε με τη «Σουπιά Πηγαδίσια» για το ακατανόητον της μεθόδου υπολογισμού των διαφορών στα διαφορετικού χρώματος τιμολόγια. Χθες, ερωτηθείς για τον μαθηματικό τύπο με τον οποίον προκύπτουν οι χρεώσεις, απάντησε το αμίμητο: «Προφανώς, η συνολική κατανόηση όλων των επιμέρους πτυχών μιας διαδικασίας, η οποία βάζει κανόνες, όρια και ουσιαστικά δίνει δύναμη στον καταναλωτή από την αρχή της έως το τέλος της, σίγουρα δεν είναι εύκολη διαδικασία».

Ναι, βρε κακόπιστοι. Τα pride τιμολόγια είναι ακατανόητα, αλλά δίνουν δύναμη στον καταναλωτή. Σαν τη φωτιά. Οι προϊστορικοί άνθρωποι δεν ήξεραν πώς δημιουργείται η φωτιά, αλλά τη χρησιμοποίησαν και το είδος μας έγινε πανίσχυρο. Α, ρε Μητσοτάκη, πόσο μπροστά μας πας με τα ακατανόητα όπλα που μας μοιράζεις απλόχερα…

* Οσα έπεμψε η «Σουπιά Πηγαδίσια» μεταφέρονται στο κοινό με χαρά μεν, αλλά επιφύλαξη – ειδικά από τη στιγμή που έστειλε το μήνυμά της καλημερίζοντάς μας, ενώ ήταν μαύρα μεσάνυχτα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Και ξαφνικά η Φον ντερ Λάιεν θυμήθηκε το… Κυπριακό!

Οι ευρωπαϊκοί θεσμοί δεν χάνουν ευκαιρία να χαριεντίζονται με την Τουρκία, ακόμη και όταν ο ίδιος ο Ερντογάν εξαπολύει...

More Articles Like This