Η κακιά Δεξιά και η καλή κομμουνιστική Αριστερά

Must Read

Για να δούμε, φίλοι μου, από ποιον κινδυνεύει σήμερα η δημοκρατία. Σύμφωνα με το πολιτικό σύστημά μας, κινδυνεύει από αυτούς ακριβώς των οποίων οι παππούδες σκοτώθηκαν πάνω στις κορφές του Γράμμου και του Βίτσι για να απολαμβάνουν τα αγαθά της δημοκρατίας οι ηττημένοι, δηλαδή εκείνοι που ήταν στην απέναντι πλευρά. Δηλαδή οι παππούδες του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, οι θείοι του ΠΑΣΟΚ και πάει λέγοντας.

Σήμερα τι έχουμε; Την κακιά, γραφική, μόρφωμα Δεξιά και την κάργα δημοκρατική Ακροαριστερά (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ), την ημιαριστερά (ΠΑΣΟΚ) και την ντεμέκ Αριστερά, βάλτε ό,τι θέλετε. Α, ναι, έχουμε και τη Νέα Αριστερά

Βέβαια, όταν λέμε «Αριστερά» δεν εννοούμε τίποτα άλλο από τους γνωστούς γνήσιους κομμουνιστές. Αλλά αυτοί μεν βαφτίστηκαν «αριστεροί», ενώ οι Δεξιοί… φασίστες. Και το ωραίο είναι ότι τα «βαφτίσια» αυτά, τα έκανε η λεγομένη συντηρητική παράταξη ή Κεντροδεξιά ή Νεοφιλελεύθερη ή Ριζοσπαστικοφιλελεύθερη ή Κεντροκεντρώα ή σέντερ χαφ ή… κλιματική αλλαγή.

Θα μου πείτε, τώρα: «Ρε, φίλε, η ορολογία σε μάρανε τώρα ή η κατρακύλα;» Να σας πω. Αφού η κατρακύλα δεν πρόκειται να σταματήσει (χαίρετε, κύριε Γεραπετρίτη), και επειδή κάτι πρέπει να με πειράξει, άλλωστε στην… αντιδραστική «δημοκρατία» γράφω, με πειράζει η ορολογία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ελληνοαμερικανίδα δήμαρχος του Σόμερσβιλ των ΗΠΑ – Τι λέει για την πατρίδα

Πριν δύο χρόνια στην πόλη Σόμερβιλ της Μασαχουσέτης, η οποία ουσιαστικά είναι προάστιο της Βοστώνης με την οποία και...

More Articles Like This